Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf no nie mów, że I Twoja Mała się już śpieszy na świat.
Ja torbę do wózka dostałam gratis jak kupowałam wózek bo ogólnie w x landerach trzeba osobno płacić za torbę i adaptery do fotelika też dostałam gratis -
nick nieaktualnyCzy porodowe to nie wiem, ale serio, chciałabym ;p pewnie tylko straszaki i wieczorem sie rozczaruje.
Pewnie kilka z Was powie, że jestem walnięta, że chce już urodzić mimo terminu za 32 dni ale serio ostatni miesiąc daje mi w kość bardziej niż pierwsze 7 miesięcy ciąży.
Po za tym lekarze zgodnie twierdzą, że jak się coś zacznie to nie będą powstrzymywać bo każde dziecko po 34tc a już tym bardziej z taką wagą sobie świetnie radząKaratka81, Heathera, ania0141 lubią tę wiadomość
-
paprotka30 wrote:Nemera a jaki masz kolor wózka?
Najbardziej podoba mi się limonkowa : )
Mi też się podoba limonkowa ale boje się że będzie się za bardzo brudzić, wóżek mam niebieski ale akurat nie będę jej prawie wogóle używać przy wózku tylko bardziej jako torba podróżna dla małej, nawet do głupiego lekarza jak trzeba zabrać i pampersy i butle z mleko w razie czego. -
Ja Cie rozumiem Rotenkopf tymbardziej ze Hania duża a Ty masz już 36tc wiec wysoko ciąża. Mi też już coraz ciężej nawet nigdzie nie chodze wszystko sprawia trudność a co dopiero jak bym miała jakieś częste bóle jak Ty czy inne dziewczyny. Także powodzenua aby wszystko było po Twojej myśli.
No i widzę że zaczynamy jak marcówki w lutym się rizpakowywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 13:58
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf nie martw się, nie jesteś walnieta
podejrzewam że większość z nas po cichu liczy na to że urodzi przed terminem i nie będzie musiała aż tak długo się męczyć. Ja np chciałabym urodzić 37-38tc. Po pierwsze mam w brzuchu kluche i w terminie będzie ważyć ok. 4kg a po drugie pierwsza ciążę przynosiłam 5dni i na prawdę to cud że kogoś nie pozabijałam po drodze
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Czy porodowe to nie wiem, ale serio, chciałabym ;p pewnie tylko straszaki i wieczorem sie rozczaruje.
Pewnie kilka z Was powie, że jestem walnięta, że chce już urodzić mimo terminu za 32 dni ale serio ostatni miesiąc daje mi w kość bardziej niż pierwsze 7 miesięcy ciąży.
Po za tym lekarze zgodnie twierdzą, że jak się coś zacznie to nie będą powstrzymywać bo każde dziecko po 34tc a już tym bardziej z taką wagą sobie świetnie radząJa tam Cie rozumiem. Co noc, jak mnie teraz przepowiadacze dopadają, to nieśmiało liczę, że coś z tego będzie
i już w żaden sposób nie staram się panować nad skurczami. Zero nosp i innych cudów, niech się dzieje co chce;)
agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak tak Was czytam to ja chyba nie mam żadnych skurczy BH, albo jakoś ich nie dostrzegam. Mały się tylko ciągle wierci i wypina (tego jestem już pewna, bo w innym miejscu brzuch jest miękki) ale skurczy chyba brak... Mój P. to się śmieje, że Mały sam wyjdzie po cichu i ja się nie zorientuję nawet kiedy...
Od wczoraj jakoś tylko gorzej mnie w pachwinach boli i brzuch się opuścił bardziej, bo Mały wypina się niżej niż zwykle. -
Też mam taką od wózka torbe ale ma już 5 lat i wstyd by było ją gdzieś wziąść bo zużyta a wózka nowego też nie kupowałam bo mam stary
Zresztą z doświadczenia widzę że przy wózku się jakoś szczególnie nie przydaje jak się wszędzie autem jeździ, a torba się przyda bo nie będę pampersów w siatce nosić
Funky09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja mam ogromną rozbieżność bo wg
OM 13.04,
wg pierwszego usg 08.04,
wg połówkowego 01.04,
wg usg III 26.03
to prawie 3 tygodnie różnicy i weź tu przewiduj kiedy moja Kluseczka zechce wyjść -
nick nieaktualny
-
mania wrote:To ja mam ogromną rozbieżność bo wg
OM 13.04,
wg pierwszego usg 08.04,
wg połówkowego 01.04,
wg usg III 26.03
to prawie 3 tygodnie różnicy i weź tu przewiduj kiedy moja Kluseczka zechce wyjść
według usg pierwszego 06.4
wg drugiego usg 06.4
wg połówkowego 30.03
ostatnie usg tez 06.4