Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
28latkaaa najgorsze jest już za wami teraz każdy mijajacy dzień przybliża was do siebie,super że córeńka je twój pokarm,wiesz,że wam kibicujemy i już lada dzień twoja królewna będzie tylko twoja(bez szpitalnych cioć),zrozumiałe jest że jest ci przykro ale już niebawem będziecie w domciu...trzymajcie się,mocno ściskamyania0141
-
nick nieaktualnyZaczynamy z Hanią 37 tydzień!
Kobietki, pociechy z facetów! Nie tylko od święta no ale oni są prosto zaprogramowani więc niech chociaż dzisiaj się wykażą a my leżmy i pachnijmy!agulas, Endzis, panda80, Karatka81, ania0141, Olina, jamniczakuchnia, Dobson, mania, _Saszka_, Andrea20, dichlieb, Larisa, Niuninka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego naj z okazji naszego święta! U nas też święto dodatkowe, bo mamy dziś z moim M. 8 rocznicę związku
Ale niestety on cały dzień będzie w pracy, więc super romantycznie czasu nie spędzimy.
Od wczoraj jestem w końcu na zwolnieniu, co za ulga że nie muszę wstawać o 6Torba do szpitala jeszcze niespakowana, codziennie obiecuje sobie, że to zrobię. Może dziś mi się uda. No a jutro idę na wizytę i będe mieć pobierany GBS.
Zaczęłam też masaż krocza i mam zamiar niedługo zacząć pić herbatę z liści malin. Z tym masażem to nie jestem przekonana, że dobrze to robię, a poza tym straszne ciężko mi tam dostać nawet jedną ręką, o dwóch nie ma mowy. Czy któraś z Was się masuje? Może jakieś rady jak to dobrze robić bo strasznie się męczę a nie chcę odpuszczaćpanda80, Karatka81, Endzis, ania0141, Karolina_Ina, jamniczakuchnia, Dobson, mania, _Saszka_, Andrea20, jaskra lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
28latka będzie dobrze. Musisz odczekać niestety. Mała dojdzie do siebie. To silna mała ale duża kobieta!
Wiadomo, że ciężko. Ale dla niej musisz to wytrzymać.
Kciukasy za szpitalujące!
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla Mam i coreczek w brzuszkach!!!Karatka81, mania, _Saszka_, Andrea20 lubią tę wiadomość
-
Ja po usg maly 2900 szyjka juz prawie nie trzma takze skonczy mi sie kroplowka i nie beda mi zatrzymywac porodu takze wyjde pewnie z malym szkrabem:) akcja moze sie rozkrecic w ciagu 2-5 dni
agulas, ania0141, Karatka81, wiecznie, Kajka, jamniczakuchnia, Dobson, mania, Funky09, Andrea20, dichlieb, jaskra, Rotenkopf, Larisa lubią tę wiadomość
-
Ja po zakupkach padnieta... tatuś mi szoferowal bo już nie mieszcze się za kierownicą... biedny... ale musiałam wkoncu lodówkę uzupełnić bo przecież muszę dziecko wyprawiac do szkoły ze śniadaniem... ja jem cokolwiek a jej staram się robić pożywne kanapki więc należało uzupełnić zapasy... się umeczylam...
Obiadek u mamusi... miałam robić pierogi ale nie mam już takiej ochoty jak wczoraj... biorę się za śniadanko i pewnie lulu...
Trzymam kciuki za wszystkie poza domkiem :*
Dużo Zdrowka dla Zosi :* Kruszynka nabierze sił i będzie git ! A Ty mamusia głową do góry... mała ma opiekę... musisz to przetrwać!! Jest ciężko... Napewno... ale Twoja Niunia potrzebuje mamy spokojnej i aypoczetej!!! Usmiechnietej przede wszystkim!!!
Dorota jak tam u Ciebie??? -
28latka trzymam kciuki by za 2 dni Zosia już wyszla z inkubatorka i potem było juz tylko lepiej:)
Ja zrezygnowałam z tego masażu krocza bo szczerze to boje sie że cos uszkodze lub źle zrobie. Chociaź może jeszcze sie zdecyduje. Jak narazie pije kubek herbatybz lisci malin dziennie i jak mi sie przypomni to ćwicze kegla:P
U mnie jest jeszcze taki problem że od kilku miesiecy mam psychiczną blokadę przed współżyciem i kazda proba konczy sie strasznym bólem dlatego boje sie nawet sama sobie tam majstrować ale zasranawiam sie jak w takim razie dam rade urodzić jak tam wszystko takie nieużywane:P -
Witajcie dziewczyny
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego świętaDonoszonych ciąż, bezproblemowego porodu, zdrowych dzieciaczków, które dają pospać w nocy
Mamy w szpitalach życzę dużo siły dla Was i waszych cudownych dzieciaczków...Karatka81, Endzis, ania0141, jamniczakuchnia, mania, Dobson, Andrea20, Rotenkopf, Niuninka lubią tę wiadomość
-
niunia26 wrote:Ja po usg maly 2900 szyjka juz prawie nie trzma takze skonczy mi sie kroplowka i nie beda mi zatrzymywac porodu takze wyjde pewnie z malym szkrabem:) akcja moze sie rozkrecic w ciagu 2-5 dni
Ale już duży synek także na pewno już gotowy na życie poza mamusim brzuszkiem wiec wszystkonbedzie dobrze:* jeszcze kilka dni dojrzeje i 3 kg dobije:) -
Ja byłam dzisiaj oddać daninę wampirom i wstąpiłam na małe zakupy po drodze, ale z moją kondycją jest kiepsko i musiałam robić kilka przystanków. Ledwo się doturlałam do domu... A w punkcie pobrań oczywiście nikt mnie nie przepuścił, dobrze, że przynajmniej miałam gdzie usiąść...
-
nick nieaktualnyJakie ja mam spanie.... Do 10:00 :p Mam nadzieję, że przy dziecku tak twardo spać nie będę
Kobitki Wszystkiego co Najlepsze z okazji naszego świętaAby końcówki ciąży były przyjemne chociaż w połowie :p i porody jak naszybsze
28latka fajnie ze masz pokarm i mała sporo już pijeJeszcze troszkę i będziecie się w domu tulić
Niunia26 w którym jesteś teraz tygodniu?2900g to już duży chłopak
Wszystko będzie dobrze
Karatka81, panda80, _Saszka_, ania0141, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki
Na to wychodzi że na tym mieszkaniu mam zdecydowanie bardziej twardą wodę, bo zwiększyłam ilość pobieranej soli w zmywarce i zero zacieków na szklankach, pięknie błyszczą jak z reklamy
zamówiłam też z płynem do prania środek do zmiękczania wody, zobaczymy jak podziała.
-
Panda mój zamienił się na wolne w pracy na 24 marca, właśnie na pobranie krwi, bo nie chcę już z Niko autem jechać. Nie wiem jak będę się czuła. U mnie krew pobiera położna, a ja jakoś tak zawsze trafiam, że nie ma kolejki, pobranie jest od 8 do 10, pewnie emeryci są od 8, ja na ogół po 9 jestem
panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka jak ja Ci zazdroszczę, że możesz pić herbatę z cytryna, jeść ogórka, jajko z majonezem, szyneczke...
Dla mnie to produkty zakazane przez zgage
Jem wszystko niedoprawione, części produktów w ogóle nie jem.. Czekolady i produktów czekoladowych nie jem od 3 tygodni.
Mam straszny pociąg do red Bull i wina.. Ale to wszystko musi poczekaćnormalnie nie pije alkoholu
Od 2 lutego nic nie przytyłam... Nic a nic. Strasznie to dziwne. W sumie mam 16 kg na plusie. Ale podobno to w ostatnich miesiącach tyje się najbardziej...
Dziewczyny bez zgagi - macie farta!!!!!