Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Cześć Dziewczyny, czy można z Wami czasem pogadać
? Uciekłam w sierpniu w panice, tak bardzo się bałam, że nie mogłam czytać o kolejnych wczesnych stratach.
Moja ciąża była obarczona sporym ryzykiem właściwie od początku, wspomagałam się sterydem, ale nadal jestem obstawiona lekami i też nic więcej zrobić nie mogę, więc łaskawie czekam i czekam
podczytuję Was ostatnio, piękne rzeczy kupujecie.
Ponoć ta wanienka z ikei za 19,99 jest extra, wszyscy ją chwalą. W ogóle w ikei sa też pieluszki muślinowe w dwupakach, ręczniczki z kapturkiem itp, warto się u nich rozejrzeć, bo jakość maja fajną i ceny tez dość konkurencyjnejeśli ikea jest w zasięgu oczywiście
http://iv.pl/images/52233244858969659883.jpg
Minęło u mnie pół ciąży, z wielkim stresem przyjmuję kolejne tygodnie i odhaczam tyko, aby przejść ten 26, potem 32 tydzień
Powoli zaczynam wierzyć w to, że to wszystko może się udać i po 3 stratach doczekam się zdrowego synka.mój synek ma 2,5roku a i czasami się w niej kąpie ( wcale ona nie jest taka mała wręcz przeciwnie bardzo pojemna i zgrabna
) ręczniczki i pieluszki tez miałam z ikei i służą do dziś
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Witaj Ojejku
Ja za to zagladam czasem na LWD ale słabo u mnie z czasem na regularne bywanie nawet tutaj...
Ps. Te reczniki z kapturkiem z ikea sa mega fajne. Mój 4latek dalej go używa a ręcznik wygląda jak nowyojejku lubi tę wiadomość
-
vitae13 wrote:Witaj Ojejku
Ja za to zagladam czasem na LWD ale słabo u mnie z czasem na regularne bywanie nawet tutaj...
Ps. Te reczniki z kapturkiem z ikea sa mega fajne. Mój 4latek dalej go używa a ręcznik wygląda jak nowypodobno otwierają na jesień w przyszłym roku, ale zobaczymy. już otwierają od 2015 ;p
-
Lokokoko wrote:Kurde to mam metlik w głowie z tą wanienka haha. Bo właśnie też zastanawiam się jak myć główkę w tej anatomicznej itp itd.
)
Byłam u tego endokrynolog. Zwiększył mi dawkę na 88mg i mówi, że to przez tą hipoplazje. No i w rezultacie tyle się dowiedziwadzialm.Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Kilka zdjec zrobie Tez zdjec reszty pozniej
Pierwsza to kappahl newbie
Drugie rozne mom petite Bebe, nicol, pinokio, barbaras etc.
Co myslicie o cocodrillo? Oplaca sie kupowac ?
Kurcze Jak wy dodajecie zdjecia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 11:39
17.03.2017Sofia
-
Różowy_Kordonek wrote:aniołkowa mama - akurat ta sprzedająca nie ma wielu aukcji
podesłałam link tylko po to żeby było wiadomo o jakich nakładkach mówię
Niebieskaa - ja po tych zdjęciach nie widzę dużej różnicy w rozmiarach. Wiadomo, że body będzie krótsze niż pajacyk bo nie ma nogawek, ale krok raczej sięga do kroku pajacyka
ja tez mysle, ze rozmiary sa podobne, cos mi sie ubzduralo, ze sa wieksze...ale to pewnie dlatego, ze w kolekcji mam tez ciuszki na okolo 68cm
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Agadana ja mojemu D kupiłam dwa lata temu na Mikołajki taka golarka Philipsa i niestety mój biedny ma po niej podrażnienia. Ale to każdy ma inaczej
super dla takiej wrażliwej buzi u mężczyzn sprawdza się balsam do golenia arbonne.
polecam!!
Misiu już Ci pisze :*,
TSH mam 4.130 (wczoraj aniolkowej pisałam, ze 4.5 coś mi się pokickalo)
Ft4 mam 1.11
Ft3 mam 2.41-ponizrj normyMisiu2017 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualnyWitajcie kochane :*:*:*:*
Już jestem w domciu , byłam na wizycie było to tylko omówienie badań waga , ciśnienie , bez USG wiedziałam że tak będzie mówił że ostatnio robiliśmy USG i córeczkę mierzyliśmy , więc na razie Ania pozostaje Anią :-*:-*, mam łykać żelazo trochę mi spadło i kolejna wizyta 7 stycznia po nowym roku. Ważę już 69 kg cisnienie w nirmie badania w porządku a wiecie moj gin ma synka w wieku Grzesia córeczkę ktora ma 8 lat i drugą córeczkę ktora ma 6 zaczal mi sie zwierzać ;-)czy co to ten mój gin to młody jest , pewnie w wieku mojego męża lub trochę starszy
.Lecę obiad robić .
Lokokoko, Donia12 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to ja mam jeszcze pytanie co do lekow, ja nospe odstawiłam, ale chciałam zapobiegawczo wziąć magnez, bo łapią mnie też skurcze w łydkach, kupiłam maglek b6 i w ulotce jest napisana, żeby nie stosować w ciąży, chyba że lekarz zaleci i teraz nie wiem... Czy któraś z was go stosuję? Zapytala bym lekarza, ale wizta dopiero po świętach
-
Kochane dziekuje za mile slowa :*
Przez Was ogladam wanienki i na nic nie moge sie zdecydowac :p
Lis, odpoczywaj duzo. Wszystko bedzie dobrze
Co do Nospy to mnie tez lekarz zakazal jej brania po zalozeniu szwu. Tylko raz wzielam jak mnie brzuch mocno bolal, a poza tym od miesiaca nie biore.
Iga ja kupilam w HM dwupak stanikow do karmienia i nosze juz teraz. Miseczki sa miekkie i sie rozciagaja, wiec pewnie posluza mi dlugo, no chyba ze piersi beda dwa razy wieksze
lis87, IGA.G lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczyny które mają doświadczenie w leczeniu tarczycy, ostatnio miałam wynik TSA na granicy 2,3 więc choć lekarka nic o tym nie mówiła zbadałam sobie kontrolnie, żeby w razie czego iść do endo (w poprzedniej ciąży miałam 2,6 a ta lekarka powiedziała że to w normie i nie leczyła, a ja głupia wierzyłam jej na słowo). Wyniki mam takie:
TSH 1,49
FT3 1.89 norma od 2 do 4.4
FT4 0.98 norma od 0.93 do 1.7
FT3 mam obniżone, co to znaczy? Próbuję to w kalkulatorach i przelicznikach zinterpretować ale jak byłam zielona tak jestem nadal. -
IGA.G wrote:a mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły. jaki kupić stanik na czas karmienia, bo podobno te ciążowe to już za małe będą... i się zastanawiam czy wziąć jeden z większą miseczką. dzisiaj podjedziemy do galerii to może coś znajdę
IGA.G lubi tę wiadomość