Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf mam własnie zamiar wstąpić do hm. widziałam fajne na necie, ale boje się zamiawać, bo na prawdę nie wiem jaką mam teraz miseczkę. w stare się nie mieszczę. a chce już kupić i na czas karmienia za jednym podejściem
Miś na moim potasie z magnezem piszę, że można brać w ciąży, a na magnezie, że stosować po konsultacji z lekarze i tylko w przypadku konieczności -
Iga te z HM koniecznie trzeba przymierzyc. Ja nosze 70C a w hm ten rozmiar jest na mnie troche za duzy.25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
kasieniaczek wrote:Dziewczyny te, które nie mają zakazu współżycia, jaki macie śluz po stosunku? Wczoraj wieczorem (rano baraszkowalismy) na wkladce znalazłam gluta lekko rozciagliwego, większego niż zazwyczaj, koloru przezroczystego z białymi nitkami i dziś nieco mniej ale już bardziej rozciagliwego. Poza tym sucho. Myślę, że to po stosunku, ale z tyłu głowy siedzi, że to mógł być czop.
Kurcze mi to się wydaje że po stosunku po prostu mam tego śluzu więcej ale nie ma jakichś glutów ale za to nie raz w zwykły dzień mam takie właśnie glutki. Czasem mam całkiem sucho a czasem ( zauważyłam że przy stresie ) leci ze mnie jak z kranu aż przesiąka przez spodnieChociaż ten ostatni śluz to ostatni raz miałam w dniu egzaminu na prawko wiec dwa miesiące już czegoś takiego nie było
A właśnie do dziewczyn które już maja dzieciPewnie było już gdzieś to na forum napisane
ale ile pieluszek tetrowych powinnam kupić tak na oko?
kasieniaczek lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
MisKolorowy-powaznir doktorka kazała brać asmagB. Na ulotce też piszę, że trzeba skonsultować się z lekarzem
ale skoro kazała to biorę.
) wydaje mi się, że magnez to magnez i każdy jest podobny
)
Wanda-mi dziś doktor powiedział, że dla kobiet w ciąży normy Ft3 są inne i żeby się tym nie przejmować) oczywiście jak masz możliwość to skonsultuj :**
Vitae-dziekujejuż zagladam:))
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
atat wrote:Pati, teraz połowa dziewczyn na forum ma juz zawał....
A my z mezem jestesmy za bardzo przewrazliwieni bo za duzo przeslismy. Ja nawet paracetamolu nie wzielam ani razu w ciąży mimo ze przez pierwszy trymestr prawie caly czas mnie glowa bolala. -
kasieniaczek wrote:Dziewczyny te, które nie mają zakazu współżycia, jaki macie śluz po stosunku? Wczoraj wieczorem (rano baraszkowalismy) na wkladce znalazłam gluta lekko rozciagliwego, większego niż zazwyczaj, koloru przezroczystego z białymi nitkami i dziś nieco mniej ale już bardziej rozciagliwego. Poza tym sucho. Myślę, że to po stosunku, ale z tyłu głowy siedzi, że to mógł być czop.
Przepraszam za dosłowność ale czy to nie był śluz wymieszany ze spermą?Najbliższa wizyta 15.03
-
IGA.G wrote:ja niestety nie mam Ikei
podobno otwierają na jesień w przyszłym. roku, ale zobaczymy. już otwierają od 2015 ;p
-
Misiu2017 wrote:Potwierdzam , ta wanienka jest świetna
mój synek ma 2,5roku a i czasami się w niej kąpie ( wcale ona nie jest taka mała wręcz przeciwnie bardzo pojemna i zgrabna
) ręczniczki i pieluszki tez miałam z ikei i służą do dziś
Wiafomo ze jak dziecko juz siedzi to jest inaczej i mozr dluzej sluzyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 12:46
-
IGA.G wrote:a one są w zwykłych hm, czy tam gdzie są działy hm mama
Ja mam 2 sklepy w okolicy i w obu jest dzial mama, wiec nie wiem czy w zwyklym bedzie25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Iga ja miałam staniki rozmiar większe i po prodzie były ciasne. Miałam piersi bardzo okrągłe i sztywne. Wiesz,ja bym kupiła większe,ale jakieś zwykle a jak się unormuje laktacje to jakieś lepsze.
Poklocilam się z mmamy dziś imprezkę, 2 ur Korci i oczywiście wszysko ja robię a on nic bo ma katar i go łamie w kościach. Lubię jak mamy gości i w domu jest czysciutko i pachnąco. Przy dzieciach muszę sprzątać "na ostatnią chwilę". Już mam dość aż się poryczalam. Zakupy ja,sprzątanie ja,ogarnianie dzieci ja a on tylko siebie a dla mnie jak zwykle zabraknie czasu.
-
IGA.G wrote:a mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły. jaki kupić stanik na czas karmienia, bo podobno te ciążowe to już za małe będą... i się zastanawiam czy wziąć jeden z większą miseczką. dzisiaj podjedziemy do galerii to może coś znajdę
-
sy__la wrote:Ja uwielbiam ten zapach i stosuje, ale oryginalny. Niestety nie znam zamienników, ale może niech mąż Ci kupi na prezent pod choinkę oryginał? Dwa psikniecia a zapach utrzymuje się cały dzień i następny też czuc na ubraniach
Wiem, wiem bo mam koncówke oryginalnych, ale mimo wszystko przy dzisiejszych wydatkach ponad 400 zl za perfumy to przesada...w kazdym razie nie stac mnie na takie wydatki, bo kase z ZUS mam tylko do konca marca.Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Kupowałam najwięcej rzeczy u sprzedawcy rp77 oraz wasyl83, nigdy nie się zawiodłam, Milka ja bym im napisała maila i dołączyła zdjecia, na pewno jakoś zareagują, zależy im na opinni, mają duzo pozytywnych komentarzy
Milka1991, agadana lubią tę wiadomość
-
6 godzin w kuchni to zdecydowanie za dużo, muszę poleżeć ! Ale dzięki temu mamy pieczone ziemniaki, sos czosnkowy, zasmażane buraczki, naleśniki z jabłkami i wieloowocowy kompocik oraz 5szt tymbalikow
, normalnie zrobiłbym to polowe szybciej, plus zmywanie, ale jak pod nogami biega 23 miesięczny huragan to idzie znacznie wolniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 13:44
-
Wanienke mieliśmy te większą firmy tega, plus ta wkładka na przyssawki. Służyła nam około pół roku, potem juz w wannie kapalismy. Wanienke braliśmy w lecie przed dom i w niej się pluskała, a potem już w basenie. Nie wszystkie dzieci akceptują ten stojaczek więc lepiej żeby był oddzielnie, my na niego kladlismy pieluchę tetrowa, polewalilismy ciepłą wodą i kladlismy dziecko, leżała z przyjemnością
-
Miałam 15 pieluch tetrowych białych, 5 kolorowych tetrowych i chyba 5 flanelowych. Wszystkie się przydały, nadal używamy w różnych okazjach, ostatnio jak wymiotowała to tez pieluchy poszły w ruch. Pewnie kupię w lutym kilka nowych, ale te co mamy są w bardzo dobrym stanie. Flanelowe wkladalam w rożek, więc rożek się tak szybko nie brudzil a w lecie nimi przykrywalam na spacerze. U nas się sprawdziły, nie pamiętam od kogo kupowałam na Allegro, od kogoś na literę H