Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Krucha, ja właśnie jestem tak ostrożna do kwestii płci bo bliskiej koleżance co rodziła niedawno w chyba 18 tygodniu zmienili zdanie
z dziewczynki zrobił się chłopak
Aga1991 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Tak piszecie o tym jedzeniu że mi ochota na pierogi z mięsem domowej roboty przyszła
mniam pychota
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
W mojej historii nic się nie klei. Dlatego wystąpiłam o kserokopię całej dokumentacji medycznej. Bo jak słusznie zauważyłyście dostawałam antybiotyk na jednorazowe wymioty. Nie wiem co zrobie z porodem, bo to jedyny szpital w moim mieście
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Meridian wrote:W mojej historii nic się nie klei. Dlatego wystąpiłam o kserokopię całej dokumentacji medycznej. Bo jak słusznie zauważyłyście dostawałam antybiotyk na jednorazowe wymioty. Nie wiem co zrobie z porodem, bo to jedyny szpital w moim mieście
A daleko masz do jakiegoś innego najbliższego szpitala? Przecież mamy prawo rodzic gdzie chcemymoże jeśli inny szpital jest dość blisko to warto tam rodzić
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Meridian wrote:W mojej historii nic się nie klei. Dlatego wystąpiłam o kserokopię całej dokumentacji medycznej. Bo jak słusznie zauważyłyście dostawałam antybiotyk na jednorazowe wymioty. Nie wiem co zrobie z porodem, bo to jedyny szpital w moim mieście
Nie wiem co oni mają na celu nie wpisując prawdy w dokumentacji. Jak leżałam na patologii ciazy i wyladowałam z podejrzeniem odejścia wód (27 tc) to wpisali mi, że przyszłam z bólem brzucha. A jak córka była z gorączką ponad 40 stopni, wymiotami i biegunka to wpisali, że goraczka do 38,5 stopnia... -
Ale robicie mi dziewczyny smaka. Jak nic po pracy jadę po pomarańcze bo ochotę mam taką,że zwariuje. A na obiadek zrobię omlecik, ostatnio uwielbiam jajka pod każdą postacią
-
kahaśka wrote:A tak też nie wiadomo co ją czeka, jak nie zna ehhhh
Co prawda to prawda ehh..Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Dziewczyny wróciłam z wizyty
wszystko idealnie,łożysko na przedniej stronie także ruchy mogę później czuć. Maluszek ruchliwywedług pomiarów 16 tydz ciązy
Cieszę się bardzo !
Kolejna wizyta 21.11.2016
Mam pytanie do tych co biorą clexane - lekarz mówił że bedą ją brał do 37 tyg ciazy a potem w warunkach szpitalnych odstawiala do samego porodu ...
czy Wy tez tak ?Justyna Sz, Antonelka, Niebieskaa, Meridian, Milka1991, pati87, Lokokoko, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Mowicie laseczki ze mam brzuszek na chlopca no i lekarz mówił na 100% chłopiec wiec moze te ksztalty brzucha sie sprawdzają z plcia heh. Choc ja jeszcze mam 1% nadziei na cud ze jednak bedzie to moja wymarzona córeczka bo synka juz mam hih..
Venice ja by chciala taki brzuch jak twoj mega
Bylam na spacerze z synkiem i pochlonelam hot doga francuskiego z zabki mmm.pychaJustyna Sz lubi tę wiadomość
-
Meridian wrote:Do innego szpitala mam 30 km, ale nie ma on dobrej sławy. A do kolejnego 60 km. Chyba lepszy własny wróg niż obcy
Ale powiem Ci, że odważnie postąpili - jakby po łacinie był ten wypis cały to ok, mogliby liczyć na to, że nikt się nie pofatyguje z tłumaczeniem.... -
Ale cytrusy to codziennie bym jadla. Dzis grapefruit sweetie mandarynka aaa mam ochotę na pomelo.
Jak chodzi o plec.to pewnie łatwiej jest tak ze z dziewczynki zrobi sie chłopiec a na odwrót to chyba marne szanse jak moj gin ma b. Dobry sprzet i pokazywal nam ze to siusiak a nie pepowina bo by świeciła