Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia trzymam mocno kciuki! Może dobrze, że bez usg, bo to usg tez tam podrażnia, bedzie dobrze nie ma sie co martwić na zapas, koniecznie napisz jak poszło!
Ja wczoraj jak sie połozyłam było mi tak niedobrze, aż bolał żołądek potem sie zorientowałam, ze za szybko sie położyłam po jedzeniu.... usypiałam chyba z godzine, potem sie zbudziłam ze 4 razy a rano to bym spała i spala a pewnie gdzies ok 16 bede zgon i bede musiała sie połozyc spac na kilka minut bo nie dam rady heheh i zawsze jak zjem sniadanie tez mi chwile niedobrze, ale przechodzi. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Nie zaglądałam przez weekend do was. Strasznie dużo piszecie hihi
Dziś na 11.40 mam wizytę dlatego baaardzo Was proszę o trzymanie kciuków okropnie się stresuje, że mojej kruszynki nie będzie w pęcherzyku:(Malinkowe oczekiwanie, Endzis, ilonia1984, Larisa, Kawuszka lubią tę wiadomość
-
Witajcie.Mdłości,mdłości,mdłości. Nie mogę nic zrobić masakra.. Jeszcze dziś urodziny syna 11 lat który pierdzieli mamę i tatę woli do babci iść.Odechciewa mi się wszystkiego.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Powinno być usg zrobione aby wiedzieć czy ciaza jest ulokowana w macicy i czy niema krwiakow torbieli czy jest pojedyncza czy mnoga.
Co do podrażnienia wybacz za to co zapisze ale trochę to głupota... Seks w ciąży można uprawiać pod koniec wręcz wskazany jaj najczęściej wiec skoro penis nie podrażnia to głowica usg dopochwowego tez nie. -
Aleksandrakili wrote:Hej dziewczyny. Nie zaglądałam przez weekend do was. Strasznie dużo piszecie hihi
Dziś na 11.40 mam wizytę dlatego baaardzo Was proszę o trzymanie kciuków okropnie się stresuje, że mojej kruszynki nie będzie w pęcherzyku:(cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziewczyny czy wy też tak macie, że jak dużo chodzicie to boli was podbrzusze? Ja mam nakaz leżenia, trochę mogę się ruszać i wczoraj po prysznicu zaczęło mnie boleć podbrzusze, ale przeszło mi zaraz jak się położyłam. Nie wiem czy to normalne, jak narazie zdażyło mi się to 2-3 razy.
-
Funky09 wrote:Dziewczyny czy wy też tak macie, że jak dużo chodzicie to boli was podbrzusze? Ja mam nakaz leżenia, trochę mogę się ruszać i wczoraj po prysznicu zaczęło mnie boleć podbrzusze, ale przeszło mi zaraz jak się położyłam. Nie wiem czy to normalne, jak narazie zdażyło mi się to 2-3 razy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:21
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Haha a ja jak na złość na słodkie z Mikolajem pamiętam cały czas rzodkiewka. . Od 2 miesiąca do samego końca. . Po kilka peczkow dziennie haha oprócz tego kurczak.. w każdej postaci tylko nie pieczony. . Tak samo ryby fuj a teraz non stop bym mogła jeść
Co do klucia to ponoć normalne bo się macica rozsrasta . Ja jak szybko wstanę to klucie takie w jajniku straszne ale w 1 miałam to samo i ginka mi mówiła ze musze uważać jak wstaje i robić to powoli . Potem to staje się nawykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:26
-
Dzień dobry zaczęłam Was nadrabiać ale tyle naskrobałyście,że szok
Jak Wam minęła niedziela? My z młodym najpierw w kinie a potem na koncercie byliśmy,tak się grochówką objadłam,że masakra! -
Wiolcia1405 wrote:Haha a ja jak na złość na słodkie z Mikolajem pamiętam cały czas rzodkiewka. . Od 2 miesiąca do samego końca. . Po kilka peczkow dziennie haha oprócz tego kurczak.. w każdej postaci tylko nie pieczony. . Tak samo ryby fuj a teraz non stop bym mogła jeść
Co do klucia to ponoć normalne bo się macica rozsrasta . Ja jak szybko wstanę to klucie takie w jajniku straszne ale w 1 miałam to samo i ginka mi mówiła ze musze uważać jak wstaje i robić to powoli . Potem to staje się nawykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:39
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja oprócz senności nie mam objawów,czasem zemdli ale zaraz coś zjem i przechodzi,jak wstaję z łóżka za szybko też mnie zakuje. Najważniejsze to,że plamienia ustąpiły i przestałam brać lutkę bo jakaś chyba infekcja mi się od niej zaczęła robić,jak tylko rano jej nie wzięłam ustąpiło.
-
Hej dziewczynki za wizytujace dzis trzymam kciuki i nkecierpliwie czekam na wiesci od Lanusi.
Mnie te mdlosci dziwnie mecza. Raz sa raz ich nie ma. Stanik za to nowy musze kupic bo moj za maly juz :p a i tak mam F.
Wiolcia podoba mie sie moodd tylko drogie sa na 2 wozek chce cos tanszego.