Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:Monia czekamy na wiadomosci!
Co do smakow... ogorki ale juz mi przeszlo. Wszystko mi przeszlo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:56
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Ilonia kochana moja ok! a lekka zgage masz? Mnie czest pali i kwasi tam gdzie tarczyca i meskie jablko Adama :p
Ja mam dla dziewczynki. Laila tylko maz kreci nosem. Dla chlopca... marze o synku a imona nie mam. Podobalo mi sie Nikolay. Przestalo. Joshua za twardo. Nathan mi sie jeszcze podoba Luca zaczyna mi sie podobac. Ojj ciezkoilonia1984, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Nie mam zgagi nawet,to jestes lepsza hehe natan ooo ladne tez o tym myslalam nawet,a dla dziewczynki nie wiem kapletnie,ale bede myslec od 2 trymestry ;)ale jestem zmeczona,padam na papke masakra,ale bym.poszla spaccykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja, nie nakręcaj się! Wiem, że jest ciężko, zwłaszcza przed pierwszą wizytą ale nie można się aż tak pesymistycznie nastawiać.
Ja na szczęście nie palę i nie paliłam więc ten problem mnie omija.
Mi mój mąż ostatnio powiedział, że mi brzuszek wydęło ale co ciekawe od momentu testu spadł mi 1kg a brzuch jakby większy...
Rotenkopf, ja czytałam, że akurat makrelę można jeść.
A propos smaków to nie mam żadnych. Zero.
Jeśli chodzi o warunki w szpitalach to jestem mega zadowolona, że będę rodzić w DE. Tu w Państwowym szpitalu warunki jak w hotelu a szpital mam 5 min piechotką od domu
Monia, jak wizyta?
My dla syna mamy wstępnie imię Hugon
A dla dziewczynki nic.
A wy mieszkacie za granicą? Pytam bo takie obco brzmiące imiona wybrałyście.
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf, na te pytania odpowiem Ci dokładniej jutro mam nadzieję
Natomiast już wiem, że opieka zdrowotna nad ciężarną + leki są darmowe. Dodatkowo opieka zdrowotna + leki dla dziecka do 18 r.ż. są za darmo. Po prostu idziesz do apteki, dajesz receptę i dostajesz leki! -
nick nieaktualny