Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
normalnie ważyłam 60-63kg, w ciąży do 11tyg dobiłam 67, potem po poronieniu, alkohol, zarzeranie smutków....
Startuje 6tydz z 69kg na wdze. Także prawie 10 mam za dużo z wejścia...
Ja to dopiero trzęse portkami żeby nie skończyć ze 100 do poroduilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justine M wrote:normalnie ważyłam 60-63kg, w ciąży do 11tyg dobiłam 67, potem po poronieniu, alkohol, zarzeranie smutków....
Startuje 6tydz z 69kg na wdze. Także prawie 10 mam za dużo z wejścia...
Ja to dopiero trzęse portkami żeby nie skończyć ze 100 do poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 07:14
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ja w pierwszej ciazy przytylam 18 kg, zgubilam to nawet nie wiadomo kiedy, w pologu i karmiac piersia waga leciala na leb na szyje. W 2,5 miesiaca wazylam juz tyle ile przed ciaza. Niestety nie chcialo spasc juz nic wiecej a dodam ze i przed ciaza bylo z czego zrzucac. Teraz w drugiej ciazy startuje dokladnie z takiej samej wagi. Ciekawe ile teraz przytyje, mysle ze mniej bo na bank synek zapewni mi wiecej ruchu niz kiedy bylam z nim w ciazy
-
A co do usg to w UK moze i troche po macoszemu traktuje sie ciezarne ale jak sie juz urodzi to standard opieki jest o niebo wyzszy niz u nas. Zreszta u nas na nfz sa tylko 3 usg i moje wizyty potrafily trwac 5 minut- z ubraniem sie i rozebraniem wiec jak lekarz ma prawidlowo w tym czasie ocenic stan dziecka???? Ja chodzilam na szczescie jeszcze do prywatnego lekarza bo firma wykupuje mi pakiet medyczny ale co maja powiedziec mamy ktore nie maja takiej mozliwosci?????Wiem od kolezanki ze w UK dla dziecka zapewniaja wszystko pampersy, ubranka, kosmetyki. Na lozkach wisi manue i wybierasz sobie co chcesz na obiad a jak zglodniejesz to w nocy pielegniarki robia ci tosty a u nas ??? w moim szpitalu nawet papieru toaletowego brakowalo a dodam ze byl to bardzo duzy i znany szpital w warszawie...Nie wspominajac juz ze leki dla dzieci sa za darmo ale to juz któras z was wspominala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 08:15
-
ilonia1984 wrote:Mam to samo,slowo w slowo,69 na wadze dzis a wazylam 60,no coz bedzie co gubic po ciazy,a olal to bede sie martwic tym jak urodze,dziewczyny czy was juz mdli? Ja sie dzis martwir,ze mnie wlasnie nie,a w ostatniej ciazy mdlilo mnie od samego poczatku o sobie nakrecam schizo jade po wynik tej bety2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Alicja92 wrote:To jest wystarczajaco kobiety. Nie ma co popadac w panike! Nie trzeba za jazdym razem podgladac dziecka. Nie zapominajmy ze to dla malucha taki 'rentgen'.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Beta 322 wiec chyba wporzadku 4-5 tydzien,jutro powtorka,co do usg tez robi mi moj gin co miesiac w dzien wizyty,ale mowil,ze teraz po poronieniu,bede miala co 2 tug wizyty do konca 1 trymestru zobaczymy 12
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016