Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie co, ostatnio myślałam o tym, że mamy super miesiąc na urodziny dzieciaczków. Nie powinno już być zimno, więc szybko będzie można chodzić na wiosenne spacerki no i będzie też po sezonie na grypy i inne paskudztwa.
ilonia1984, Aguś86 lubią tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Kajka wrote:A wiecie co, ostatnio myślałam o tym, że mamy super miesiąc na urodziny dzieciaczków. Nie powinno już być zimno, więc szybko będzie można chodzić na wiosenne spacerki no i będzie też po sezonie na grypy i inne paskudztwa.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Mynia, Ilonka gratulacje bet
Super, że wszystko ładnie rośnie.
My z Antosiem wróciliśmy z parku w Powsinie. W sumie to nie wiem czy się jeszcze jakoś czuje, czy wegetuje U nas jest 36st.! Jeszcze rano było super, bo był delikatny wiaterek, wiec w cieniu idealnie, ale później już tylko leżałam i dyszałam, za to Antoś ganiał jak szalony za bańkami. Dzieci są niezniszczalne -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Dziewczyny pomocy! Ja zamarzam!!!!
Wien u Was w Polsce upaly, u nas zimno nie jest, ale ja pod kocem i zanarzam doslownie
upały, upałami, ale ja też wczoraj chodziłam w pracy w bluzie (fakt, klima robi swoje) ale wieczorem i tak myślałam, że zamarznę na mieście -
Alicja92 wrote:Dziewczyny pomocy! Ja zamarzam!!!!
Wien u Was w Polsce upaly, u nas zimno nie jest, ale ja pod kocem i zanarzam doslowniecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Oj gorąc dzisiaj konkretny Już od poniedziałku w sumie, chociaż w pon. wcale nie czułam że jest gorąco, mimo że wszyscy dookola tak mówili. Ponad tydzień temu, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży to też chyba słabiej niż pozostali czułam ciepło bo w pracy siedziałam przy otwartym oknie i było mi zimno, zapytałam czy mogę zamknąć to wszyscy obecni spojrzeli na mnie jak na wariata- szczęśliwy
-
W piatek ide zakladac karte i wymuszac usg 14 ide na usg prywatnie
Moj pies wlasnie pogryzl corke znajomej on jest taki okropny czasami! Chociaz fakt faktem podeszla go od tylu jak przy mojej mamie siedzial a moi rodzice strasznie Williama rozpuszczaja. I co ja mam z nim zrobic?! Wszyscy sie boja jak to bedzie jak Okruszek bedzie na swiecie. Ja mam nadzieje, ze zalapie i go nie ruszy. -
No ja Ci powiem kochana,ze jak pies nie jest nauczony z dziecmi,to moze byc Ciezko go przestawic,mialam problem z moim psem jak sie Aurelka urodzila moja,zazdrosna byla,balam sie o dziecko,warczala jak plakala,musialam ja oddac do mamy,na szczescie mialam gdzie,bedziesz musiala obserwowac jak sie zachowuje,bo to naprawde nie bezpieczne,ale to zalezy tez od psacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No to znaczy,ze dobry pies naprawde moja to miala napady wrednosci wlasnie,sliczny pies fajny,ale czasem cos jej odwalalo,a ryzykowac nie chciala ale Aurela moja jak byla juz wieksza to jej dala popalic,calczas przy niej siedziala i ja tarmosila i nic sie nie idzywala,wiec moze i by sie przyzwyczaila kto wie,ale sie balam,do tego nie mialam czasu z nia wylazic i dzieckiem,bo mieszkalam jeszcze w bloku wtedy a mama miala domekcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No to mozna zazdroscic takiej psiny naprawde u mnie zwierzaki sie nie chowaja,szczur wyskoczyl z okna,krolik z balkonu chomiki mielismy to jednego klatka przycisli niechcaca i drugi zdech z tesknoty,swinka morska dostala cos na skurze i zdechla...przez 11 lat mojej cory troche sie tego przewinelo,ale juz wiecej niczego nie chce,na szczescie moja corka juz z tego wyroslacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
O masz ci los, to niezłe przygody mieliście :o
Kurcze wiecie co, objawy mnie oszczędzają i w tej i w poprzedniej ciąży, ale to co mi mega dokucza, to ból dupy i bioder!!! No masakra! I w 1 ciązy i teraz zaczyna mnie już bolec. Oszalec z tego bolu idzie -
Hej
jestem tu nowa i jeśli mogę dołączę się do was
mój okres przypadał na 29 lipca, 30 lipca zrobiłam test i wyszły 2 kreski
powtórzyłam drugi raz i również dwie kreski
Bete robiłam w poniedziałek we wtorek miałam wynik 469.1
myśle aby powtórzyć jeszcze jutro rano .
Ostatni okres miałam 30 czerwca z tego co tutaj kalendarz pokazuje to 6tydz.
do ginekologa wybieram się 14.sierpniailonia1984 lubi tę wiadomość
-
kinia23 wrote:Hej
jestem tu nowa i jeśli mogę dołączę się do was
mój okres przypadał na 29 lipca, 30 lipca zrobiłam test i wyszły 2 kreski
powtórzyłam drugi raz i również dwie kreski
Bete robiłam w poniedziałek we wtorek miałam wynik 469.1
myśle aby powtórzyć jeszcze jutro rano .
Ostatni okres miałam 30 czerwca z tego co tutaj kalendarz pokazuje to 6tydz.
do ginekologa wybieram się 14.sierpniacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016