Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Nieśmiało witam się z Wami test pozytywny beta pon 46 dziś 91 jestem mamą rocznego Marcela termin z ovu 13.04.2016 sama ur się 3.04 ☺cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyWitajcie nowe Mamuśki ))
Mnie strasznie kostki i pięty bolą, na całe szczęście jutro ostatnia zmiana w pracy i urlop!
Byłam w aptece i kupiłam sobie ten Amol, jestem ciekawa czy mi pomoże ;]
Tak patrząc na Naszą listę jestem ciekawa ile z nas urodzi w tych terminach i czy zdarzy się, że kilka urodzi jednego dnia -
Paulia87 wrote:Nieśmiało witam się z Wami test pozytywny beta pon 46 dziś 91 jestem mamą rocznego Marcela termin z ovu 13.04.2016 sama ur się 3.04 ☺
Paulia87 widze ze u was tez nieduza roznica wieku bedzie Moj pierwszy synek ma niecale 11 miesiacyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:28
-
Alicja92 wrote:A dziewczynki co do mojego psiaka. Mama opiekowala sie roczna dziewczynka i ona mu z pyska ciastka wyjmowala! Ogolnie to bardzo madry i grzeczny pies. Mam nadzieje, ze z naszym Okruchem bedzie dobrze zyl w koncu to bedzie jego Pan! my Williama tez na szczescie mamy gdzie oddac. Tylko ja sie zarycze
ja mam 15 letniego psa i nie wyobrazam sobie oddac go komukolwiek. Jak sie wyprowadzalam z domu rodzinnego tez go musialam zabrac:) W pierwszej ciazy gdyby nie pies to tygodniami nie wychodzilabym z domu - taki len ze mnie. Psiak mobilizowal zeby przynajmniej te 2 razy dziennie ruszyc tylek i troche pospacerowac. Teraz z malym dzieckiem nie zawsze jest lekko ale nie mam serca tego mojego staruszka oddawac. Byl taki czas kiedy synek chorowal, lezal z goraczka a maz pracowal na druga zmiane i sasiada prosilam zeby z psem mi wyszedl bo malego samego nie chcialam w domu zostawiac a psiak zalatwic sie musial...Czasem ciezko ogarnac spacer i malego ale jakos dajemy rademonia_em lubi tę wiadomość
-
Ameiva mi tez ciezko i powiedzialam sobie ze chociazbym sie w dlugach topila to do psiego psychologa pojdziemy! William to dla mnie prawie dziecko. Daje nam lzy szczescia! Bardzo go kochamy. Nikt kto nie mial psiaka tego nie zrozumie.
Ameiva lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf, paracetamol w ciąży ma kategorię B. Jest to lek z wyboru dla ciężarnych. Wiadomo, że lepiej nie brać żadnych leków, ale jeśli ma się gorączkę albo silne bóle to lepiej wziąć paracetamol, bo on dziecku nie zaszkodzi. W trzecim trymestrze nie można brać bezwzględnie! Ale zawsze trzeba zrobić rachunek zysków i strat- osobiście uważam, że dziecku bardziej zaszkodzi gorączka matki niż tabletka apapu. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku
-
Jaskra UK... wiesz, to naprawde bardzo madry i grzeczny pies. Tylko ma jazdy. Zwlaszcza przy moich rodzicach. On potrafi w nocy przyjsc, podrapac w bark zeby podniesc reke i sie wtula. Mysle, ze jak maluch bedzie z nim na codzien od poczatku to nie da do niego podejsc i bedzie bronil. 4 lata bedzie mial to i w muare mlody jeszcze. To maly maltanczyk a te male najgorsze :p
-
Witajcie Moja córeczka 9.08 skończy rok, całą ciążę spędziłam na bellybestfriend, więc i w tej ciąży powracam Dziś mój 25dc i test (nie z porannego moczu) pozytywny. TP 18.04
Pozdrawiam wszystkie mamusie, mam nadzieję że wszystkie wytrwamy do kwietnia!ilonia1984 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
ciesze sie że do was dołączyłam , koleżanka z innego forum
"ślubowisko" mnie tutaj zaprosiła;D
-ja mam pieska yorka mała Tila i niewyobrażanym sobie życia bez niej
to prezent od mojego męża;D ciekawa jestem jak będzie się zachowywać kiedy będzie dzidzia.
Czeka nas na pewno remont przemeblowanie pokoju gdyż mam pokój na poddaszu
(mieszkamy u moich rodziców 9msc jesteśmy po ślubie - kupiliśmy dom ale narazie go remontujemy) wiec ten pokój mój trzeba jakoś ogarnąć ...polowe mebli chyba wynieść trzeba bo mało mam miejsca nie ma gdzie łóżeczka postawić
hehe
jestem z okolic Częstochowy a wy?Alicja92, ilonia1984, naali13 lubią tę wiadomość
-
Lanusia witaj! 93 to Twoj rocznik? Juz dodaje Cie na liste
Kinia wredna jest? Moj William to tez prezent najlepszy my po slubie rok i miesiac ponad dom kupilismy 3 lata temu i ciagle cos przy nim grzebiemy :p my w sypialni zrobimy miejsce na pieluszki i koszyk tylko
Ja kujawsko-pomorskie Lipno teraz UK jest moim domem glownym. Do Lipna wracam z sentymentem, natomiast czesto odwiedzam Poznan i Slupce to okolice mokej siostry, drugiej matkiLanusia93 lubi tę wiadomość