Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!
Gratuluję wszystkim pozytywnych testów i naszych kwietniowych szczęść. 4 sierpnia w swoje urodzinki zrobiłam test i pierwszy raz w życiu wyszły 2 kreseczki. Stało się to po 5 cyklach starań. w lipcu kiedy pomyślałam że coś może być nie tak poszłam do ginekologa który stwierdził że cykl bezowulacyjny więc nadzieja odeszła. Jednak po zrobieniu zleconych badań hormonalnych w związku z tą wizytą i wysokim wynikiem progesteronu (32,5) coś mnie tchnęło i kupiłam test. Piękne dwie kreski:)Owulacja musiała być wcześniej niż wizyta u ginka. Usg mam dopiero 18 sierpnia i cały czas stresuje się czy wszystko ok. Każdy najmniejszy ból analizuje, jednak po przeczytaniu forum widzę że to standardowe zachowanie:P Jedyne objawy jakie mam to bolące piersi no bóle w jajnikach i uczucie pełnego podbrzusza
Aha proszę o dopisanie na listę - planowany termin 15 kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:08
Lanusia93, Ameiva lubią tę wiadomość
-
Witaj Endzis zaraz dodaje.
Przepraszam, ze Was zaniedbalam. Wczoraj caly dzien u lekarzy. Dzis spie i jem monte na zmiane. Zaczely sie nudnosci. Ciagle mi niedobrze.
Kojarze jeszcze jedna nowa dziewczyne. Moglabys sur odezwac i podac termin prosze?Endzis lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, bardzo prozzę o dodanie mnie do listy - termin 16.04.2016r To moje drugie dziecko, mam już 10 miesięczną Hanię Tym razem udało się od razu w pierwszym cyklu i jestem najszczesliwsza na świecie a Wam życzę spokojnych 9 miesięcy i korzystajcie z każdej wolnej chwili żeby się relaksować i odpoczywać
Lanusia93 lubi tę wiadomość
[/url] -
Alicja92 wrote:Witaj Endzis zaraz dodaje.
Przepraszam, ze Was zaniedbalam. Wczoraj caly dzien u lekarzy. Dzis spie i jem monte na zmiane. Zaczely sie nudnosci. Ciagle mi niedobrze.
Kojarze jeszcze jedna nowa dziewczyne. Moglabys sur odezwac i podac termin prosze?
Widzialas juz serduszko? Czytałam połowę wątku i widzoałam że nie mogłaś się doczekać wizyty;)
-
Endzis,fabiola witamy:) forum zaczyna zyc wkoncu,coraz wiecej nas...dziewczynki spokojnych ciaz Ja nawet dzis sobie radze,na ogrodzie leze na hamaku pod choineczkami czuje sie dzis wyjatkowo dobrze,zero mdlosci,zawrotow glowy,tylko nerwy mialam az sie poplakalam,ale to hormony juz dawno minelo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:26
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
A ja spałam od 14 do 17 Aż mi głowa pęka.. Mam nadzieję że dostanę jakiegoś zastrzyku energii, bo nie mogę dać sobie rady z sennością. Do czwartku mam siostrę i dziadków, a potem już sama z Lilą w domuAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
fabiola wrote:Cześć Dziewczyny, bardzo prozzę o dodanie mnie do listy - termin 16.04.2016r To moje drugie dziecko, mam już 10 miesięczną Hanię Tym razem udało się od razu w pierwszym cyklu i jestem najszczesliwsza na świecie a Wam życzę spokojnych 9 miesięcy i korzystajcie z każdej wolnej chwili żeby się relaksować i odpoczywać
-
Endzis wrote:Witajcie dziewczyny!
Gratuluję wszystkim pozytywnych testów i naszych kwietniowych szczęść. 4 sierpnia w swoje urodzinki zrobiłam test i pierwszy raz w życiu wyszły 2 kreseczki. Stało się to po 5 cyklach starań. w lipcu kiedy pomyślałam że coś może być nie tak poszłam do ginekologa który stwierdził że cykl bezowulacyjny więc nadzieja odeszła. Jednak po zrobieniu zleconych badań hormonalnych w związku z tą wizytą i wysokim wynikiem progesteronu (32,5) coś mnie tchnęło i kupiłam test. Piękne dwie kreski:)Owulacja musiała być wcześniej niż wizyta u ginka. Usg mam dopiero 18 sierpnia i cały czas stresuje się czy wszystko ok. Każdy najmniejszy ból analizuje, jednak po przeczytaniu forum widzę że to standardowe zachowanie:P Jedyne objawy jakie mam to bolące piersi no bóle w jajnikach i uczucie pełnego podbrzusza
Aha proszę o dopisanie na listę - planowany termin 15 kwietnia -
Ja mam wizytę 21.08 i szczerze nie spieszno mi .... Bóle brzucha mam plus dziś piersi zrobiły się pełniejsze i bolą sutki jak jasna cholera....
Jutro wyjazd na Mazury mmm już się doczekać nue mogę błogie lenistwo i synek bedzye miał opiekę ja odpoczne....
Brak mdłości lekkie zawroty głowy... Noi zasypiam szybko tak szybko się budzę i krece się jak opętana.... Senność mi towarzyszy cały dzień ale dzis nie mogłam pospac bo pakowanie prasowanie itp....
Dobranoc dziewczynki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 23:10
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
My caly dzień dzis na działce. Jakos przetrwalismy siedzac w basenie.
U mnie od przedwczoraj takie dziwne uczucie na zoladku. Ni to mdlosci, ale tak baaaardzo lekko niedobrze. I cycki mnie mega bola! Wczoraj jak zdjelam stanik to jakby dwa kamulce wypadly.
Widze ze druga ciaza jest bardziej wyczuwalna niz pierwsza -
Super że coraz więcej kwietniowych mamuś do nas dołącza:) Ja cały dzień wczoraj przesiedziałam jak wampir z zasłoniętymi oknami woatrakiem i nogami w zimnej wodzie
Okropnie znoszę taką pogodę Moja wizyta dopiero 18 i strasznie nie mogę się doczekać dlatego postanowiłam po przeczytaniu Waszych wczesniejszych postów że jutro rano zrobię badanie beta hch. Mam nadzieję że ono mnie trochę uspokoi..