Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jeden dzien nie patrzylam i nadrobic musialam pare stron my juz wyladowalismy, porazka straszna z ta pogoda cale szczescie ze mnie mdlilo tylko na lotnisku, teraz leze, cycki bola ale fakt, ze kazda ciaza inna, wczesniej gorzej to znosilam, albo sie dopiero rozkreca w srode mam wizyte i zobaczymy co to bedzie licze na serduszko<3 co do terminu @ 26.06 a owulacja, nie mam pojecia, nigdy nie prognozowalam, wiem mniej wiecej, bo wtedy mam wieksza ochote
A tak w ogole, jak to jest ze wspolzyciem w 1 trymestrze? z malym nie moglam na co liczyc bo bylo mi niedobrze -
Marpati, jeśli ciąża nie jest zagrożona to nie ma przeciwwskazań Ja ze względu na ciągłe krwawienia w poprzedniej ciąży będę ostrożna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:42
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Marpati tak jak napisała Lanusia, jesli ciaza nie jest zagrozona to generalnie nie ma przeciwskazan. Ja w pierwszej ciazy przez jakis czas czułam ból podczas stosunku i lekarz tez zalecil wstrzemięźliwość, później to mineło i sobie nie odmawialismy ale i tak mialam duzo mniejsza ochote na seks niz przed ciaza ale nie moglam pozwolic zeby mojemu mezowi uschly jajka przez ten czas
-
Ja mam zakaz wspolzycia... niestety. Caly czas lecimy na luteinie 300mg na dzien wiec i z przyjemnosci trzeba zrezygnowac.
Tak w ogole to dzien dobry dziewczyny od 1.5h nie spie, bo moj piesio chory brzuch go boli a dzis rano wymiotowal. Teraz spi. Maz sie wkurzyl, bo mu ciuchow do roboty nie wypralam. Tylko co ja mam prac skoro nie przyniosl wszystkiego?! Ahh ci faceci... -
Hej kochane!
wczoraj na moim usg moja fasolka miała 6mm i serduszko biło 112/min. Termin z usg to 1 kwietnia hi hi ) czyli wszystko się zgadza (wg usg fasołka 2 dni młodsza ale to szczegół)
Pani od usg powiedziała, że serducho jeszcze będzis przyspieszać :*Endzis, Lanusia93, wiecznie, Ameiva lubią tę wiadomość
-
kf wrote:Hej kochane!
wczoraj na moim usg moja fasolka miała 6mm i serduszko biło 112/min. Termin z usg to 1 kwietnia hi hi ) czyli wszystko się zgadza (wg usg fasołka 2 dni młodsza ale to szczegół)
Pani od usg powiedziała, że serducho jeszcze będzis przyspieszać :*
Super!! będzie przyspieszać bo ono w sumie dopiero zaczyna bić
-
My też na razie mamy zakaz współżycia przez moje plamienie. Ale po poprzedniej straconej ciąży i tak mieliśmy zamiar przez I trymestr sobie odpuścić. Co niestety nie jest łatwe, bo moje libido znacznie wzrosło Ale czego nie robi się dla Fasoleczki
Kf- super, gratulacje! Nie mogę się doczekać widoku serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:46
- szczęśliwy
-
Ameiva wrote:a my bylismy dzis na wizycie. Widzialam piekniusi pecherzyk wielkosci 7 mm- dzis mamy 5 tc 4 d. Jest tam gdzie powinien i sobie rosnie. Za wczesnie bylo na zobaczenie serduszka ale moj gin idzie zaraz na urlop wiec zalezalo mi zeby zerknal jak najszybciej czy wszystko ok. Nastepna wizyta na poczatku wrzesnia, juz sie nie moge doczekac bo wtedy juz bedzie widoczny maly robaczek :)Gin zalozyl mi karte ciazy
kf wrote:Hej kochane!
Pani od usg powiedziała, że serducho jeszcze będzis przyspieszać :*
Ameiva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOch, o współżyciu mi nawet nie gadajcie, mam taką ochotę ale się boję...
Mnie zastanawia jeszcze coś - czy Wam też rosną tak szybko włosy? Oczywiście te na nogach, pod pachami i w miejscach intymnych ? Ja się wczoraj ogoliłam a dziś na nogach już mam kłaki ;/ muszę jeszcze raz się golić przed ubraniem kiecki...masakra jakaś.jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Och, o współżyciu mi nawet nie gadajcie, mam taką ochotę ale się boję...
Mnie zastanawia jeszcze coś - czy Wam też rosną tak szybko włosy? Oczywiście te na nogach, pod pachami i w miejscach intymnych ? Ja się wczoraj ogoliłam a dziś na nogach już mam kłaki ;/ muszę jeszcze raz się golić przed ubraniem kiecki...masakra jakaś. -
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Och, o współżyciu mi nawet nie gadajcie, mam taką ochotę ale się boję...
Mnie zastanawia jeszcze coś - czy Wam też rosną tak szybko włosy? Oczywiście te na nogach, pod pachami i w miejscach intymnych ? Ja się wczoraj ogoliłam a dziś na nogach już mam kłaki ;/ muszę jeszcze raz się golić przed ubraniem kiecki...masakra jakaś.
Rosną szybciej, zdecydowanie, ale tylko na nogach i brwi! Na szczęście na nogach mam jasne, ale muszę golić co 2 dni, a wcześniej wystarczyło nawet co 5 dni... Może te na głowie też zaczną szybciej rosnąć Pod pachami i w okolicy bikini rosną bez zmian. -
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki O ciąży dowiedziałam się już 27 lipca, pierwszy raz w życiu zobaczyłam drugą kreseczkę. Obecnie jestem w 7 tygodniu ciąży, w czwartek idę na pierwszą wizytę do lekarza i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Strasznie się denerwuję, czy będzie ok ale staram się o tym nie myśleć Póki co mam już bardzo wystający brzuszek jak na ten tydzień ciąży, ogólnie czuję się dobrze tylko jestem ciągle senna i pobolewają mnie piersi. Jak wszystko będzie dobrze to w piątek wraz z mężem oznajmimy rodzince wesołą nowinę
Rotenkopf, Endzis, jamniczakuchnia, Ameiva, Alicja92, fabiola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nogi muszę teraz golić codziennie, nie wspominając o reszcie. Brwi jakoś u mnie nie ruszyły, ani włosy na głowie.
Ale to jest nic w porównaniu jaka jestem szczęśliwa z powodu ciąży te wszystkie niedogodności da się przecież przeżyć
a do pierwszej wizyty co raz bliżej! już tylko tydzień
no nic, lecę wbić w kieckę i wio do kościoła!
miłego dnia Brzuchatki ;***jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Przed chwilą powiedziałam mojemu mężczyznie o ciąży. Zatkało go i wydukał "No dobra" I pojechał w szoku do sklepu...
Jutro będę miała wyniki bety...Gosia91, monia_em, Malinka23, wiecznie, aniab91 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Lanusia93 wrote:Przed chwilą powiedziałam mojemu mężczyznie o ciąży. Zatkało go i wydukał "No dobra" I pojechał w szoku do sklepu...
Jutro będę miała wyniki bety...Lanusia93 lubi tę wiadomość