Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monia_em wrote:Dzień dobry
Właśnie siedzę pod gabinetem i czekam na wizytę proszę o kciuki.
Co do owlosienia to nie zauwazylam narazie szybszego wzrostu, ale wczoraj bylam na regulacji brwi i wyjatkowo bolalo
-
Widzę że jesteście bardziej dokształcone ode mnie w tych kwestiach. Jak się dowiedziałyście że jesteście w ciąży to zaczęłyście brać jakieś witaminy? bo ja biorę tylko kwas foliowy i zastanawiam się czy to wystarczy. A na wizytę u lekarza muszę jeszcze poczekać
-
monia_em wrote:Dzień dobry
Właśnie siedzę pod gabinetem i czekam na wizytę proszę o kciuki.
Co do owlosienia to nie zauwazylam narazie szybszego wzrostu, ale wczoraj bylam na regulacji brwi i wyjatkowo bolaloWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:08
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Malinka23, biorę kwas foliowy i magnez Witaminy dopiero po 12tc, do tej pory tylko kwas foliowy, chyba że masz niedobory (np. żelaza), co może być niebezpieczne. Ale to już lekarz Cię poprowadzi jak zrobisz morfologię
U części z nas to już kolejna ciąża, z biegiem czasu się wdrożyszAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Malinka23 wrote:Widzę że jesteście bardziej dokształcone ode mnie w tych kwestiach. Jak się dowiedziałyście że jesteście w ciąży to zaczęłyście brać jakieś witaminy? bo ja biorę tylko kwas foliowy i zastanawiam się czy to wystarczy. A na wizytę u lekarza muszę jeszcze poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:20
-
Hej dziewczyny, ale tu dużo napisane:)
Gratuluję tym, które już widziały i słyszały serduszko i wiedzą, że wszystko w porządku, ja czekam na wizytę do 25 sierpnia.
Ale jestem bardziej spokojna, bóle też ustały mam nadzieje, że nie wrócą.
Wróciłam właśnie z pracy, ufff trochę zmęczona jestem, w przedszkolu 20 dzieci,
duchota w sali okropna!
Czytam o owłosieniu - nawet nie straszcie bo ja i tak już mam bardzo mocne i dużo go, aż się boje że może być gorzej;D -
Po wizycie. Widzialam tylko pecherzyk. Serduszka jeszcze nie ma, kazala za tydzień przyjść. Ciaze mam mlodsza z USG termin na 12.04.
Słuchajcie, mam pytanie mmoże ktoras tak miala. Podczas USG wyszlo ze na prawym jajniku mam 2 pecherzyki. Dr jakos to nazwala w sensie ze zapracowaly 2 pecherzyki czy cos. Miala tak ktoras? Co to moze byc? -
monia_em wrote:Po wizycie. Widzialam tylko pecherzyk. Serduszka jeszcze nie ma, kazala za tydzień przyjść. Ciaze mam mlodsza z USG termin na 12.04.
Słuchajcie, mam pytanie mmoże ktoras tak miala. Podczas USG wyszlo ze na prawym jajniku mam 2 pecherzyki. Dr jakos to nazwala w sensie ze zapracowaly 2 pecherzyki czy cos. Miala tak ktoras? Co to moze byc?
-
monia_em wrote:Po wizycie. Widzialam tylko pecherzyk. Serduszka jeszcze nie ma, kazala za tydzień przyjść. Ciaze mam mlodsza z USG termin na 12.04.
Słuchajcie, mam pytanie mmoże ktoras tak miala. Podczas USG wyszlo ze na prawym jajniku mam 2 pecherzyki. Dr jakos to nazwala w sensie ze zapracowaly 2 pecherzyki czy cos. Miala tak ktoras? Co to moze byc?
-
-
-
http://www.zapytajpolozna.pl/forum/objawy-ciąży-rozwój-dziecka-i-rozterki-ciążowe/174732-pęcherzyk-na-jajniku-w-5-tygodniu-ciąży
monia_em, tutaj dziewczyny miały podobną sytuację. Skoro gin nie widzi powodów do niepokoju to czekaj na kolejne USG :*Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm