Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżejzi wrote:Jestem po 2 poronieniach, 1 beta wynosiła 324 w 15 dpo a po 48h 1633 usg miałam mieć 20 ale wczoraj miałam delikatne plamienie i zaniepokoiło mnie to więc poszłam na wizytę i okazało się że były 3 fasolki ale jedna fasolka sie wchłonęła są to bliźniaki dwu jajowe
Kochane nie zamartwiejcie sie tak bo to źle wpływa na maluchy. Musicie być dobrej myśli przecież wszystkie urodzimy w kwietniu piękne zdrowe maleństwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżejzi wrote:No dokladnie od wczoraj mój mąż tak się zaangażował że nawet jedzenie mi do łóżka przynosi
Ja niestety też mam zagrożoną ciąże i musze plackiem leżeć a mój m też mi jedzonko i wszystko pod nos przynosi hehe ;p jak nigdy ;p naprawdę bardzo się zaangażował a ja to doceniam -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe Mamusie :*:*
Właśnie wracam od gina, jestem w 5 tygodniu a Dzidziuś ma 6mm
Co do objawów, w pierwszej ciąży dopadła mnie tylko senność i to od 7-8 tygodni. Tym razem porządnie bola mnie lędzwia. Także nie martwcie się tylko cieszcie że na razie nic Wam nie dolega
I proszę jeszcze o zmianę terminu na 17 kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:23
monia_em, jamniczakuchnia, Lanusia93, Endzis lubią tę wiadomość
[/url] -
Dżejzi wrote:Witam wpadłam przekazać wam że spodziewam się bliźniaków miłego dnia życzęcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monia_em wrote:kurczaki, a u mnie sie pojawił jakis sluz kawa z mlekiem