Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżejzi- łaaaaaaał! Gratulację
A ja jestem '90. Szukam rocznikowej bratniej duszy Mi gin nie podała terminu dokładnego Powiedziała, żeby się szykować na początek kwietnia. Może tego 28.08 coś więcej mi powie... A belly mi liczy 30.03, co jest jak dla mnie nierealnejamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Marpati wrote:Hej ja juz po wizycie. Niestety niczego sie konkretnego nie dowiedzialam gdyz nie ma zarodka:( ciążę w ogole mam mlodsza, bo wedlug niej jest 5t2d i pecherzyk 18mm. Za tydzień mam przyjsc i zobaczymy czy cos sie pojawi.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie ważne jaki rocznik! ważne, żebyśmy były cały czas dla siebie wsparciem Życzę sobie jak i wszystkim tutaj mamusiom kwietniowym dużo zdrowia i aby nasze dzidziusie rosły zdrowo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 16:15
fabdorota, dichlieb, Agnieszka9120 lubią tę wiadomość
-
Marpati wrote:Hej ja juz po wizycie. Niestety niczego sie konkretnego nie dowiedzialam gdyz nie ma zarodka:( ciążę w ogole mam mlodsza, bo wedlug niej jest 5t2d i pecherzyk 18mm. Za tydzień mam przyjsc i zobaczymy czy cos sie pojawi.
Marpati, a widziałaś pęcherzyk żółtkowy w środku pęcherzyka ciążowego?
Może miałaś później owulację i się poprzesuwało wszystko?
Ściskam![/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
AnnaKliwijska wrote:Dlatego ja się umówiłam na wizytę dopiero na początku 7 tygodnia - zeby nap ewno już coś było widać (i najlepiej słychać )cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kajka wrote:Marpati, a widziałaś pęcherzyk żółtkowy w środku pęcherzyka ciążowego?
Może miałaś później owulację i się poprzesuwało wszystko?
Ściskam!
niestety nie widzialam, za tydzien mam przyjsc ponownie. Ja to zawsze cos musze miec nie tak z malym mialam podobnie tyle ze nie rosl on statystycznie na poczatku ale pozniej nadrobil -
nick nieaktualny
-
Witam... nieśmiało chciałabym się wpisać... nie byłam jeszcze u gina bo dopiero dziś dowiedziałam się o ciazy test pozytywny
Mam 24lata, jestem spod Bielska-Białej
To moja 4 ciąża...:
2 pierwsze poronilam, z 3 mam synka Nikodemka który obecnie ma 5 miesięcy i tą ciążę planowaliśmy za jakieś 3/4 miesiące więc ogromną niespodzianka ; D
Mam nadzieję że dotrwamy wszystkie w komplecie do kwietnia ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:09
Lanusia93, jamniczakuchnia, Ameiva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:Witam... nieśmiało chciałabym się wpisać... nie byłam jeszcze u gina bo dopiero dziś dowiedziałam się o ciazy test pozytywny
Mam 24lata, jestem spod Bielska-Białej
To moja 4 ciąża...:
2 pierwsze poronilam, z 3 mam synka Nikodemka który obecnie ma 5 miesięcy i tą ciążę planowaliśmy za jakieś 3/4 miesiące więc ogromną niespodzianka ; D
Mam nadzieję że dotrwamy wszystkie w komplecie do kwietnia ;*madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Nieśmiało sie witam i od razu ze zmartwieniem na dzien dobry
Chcialabym sie dowiedziec jakie milyscie przyrosty betaHCG.
Poniewaz ja w 12 dpt mialam 81, a w 14 tylko 134...to jest nie dosc, ze niska wartosc bety to jeszcze przyrost tylko 66 %...
A na usg ide dopiero za tydzienAmeiva lubi tę wiadomość
-
truskafffffka wrote:Czesc dziewczyny!
Nieśmiało sie witam i od razu ze zmartwieniem na dzien dobry
Chcialabym sie dowiedziec jakie milyscie przyrosty betaHCG.
Poniewaz ja w 12 dpt mialam 81, a w 14 tylko 134...to jest nie dosc, ze niska wartosc bety to jeszcze przyrost tylko 66 %...
A na usg ide dopiero za tydzien
Przyrost 66% co 48h jest właśnie idealnytruskafffffka lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm