Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 - jasne, to jest zupełnie inna sytuacja. Ja jestem w pierwszej ciąży, liczę, że będzie nudna i książkowa i tak zastanowiłąm się i stwierdziłam, że nie będę niepotrzebnie się nakręcać w momencie, gdy lekarz moze niewiele jeszcze powiedzieć. Choć teraz te dwa tygodnie wydają mi się wiecznością
-
Lanusia93 wrote:Przyrost 66% co 48h jest właśnie idealny
No wlasnie tak szczerze, to jak czytalam rozne fora, to raczej taki przyrost nie wrozy nic dobrego...idę jutro na 3 weryfikacje i strasznie sie boje, ze jutro bedzie mniej niz te 66 %...
Raczej widze ze na poczatku beta baaardzo szybko przyrasta...jestem strasznie zestresowana ta sytuacją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jDżejzi wrote:ja jestem rocznik 93 i jestem z okolic Bielska-Białej
Dżejzi ja 91 i też okolice B-B
Ehhh a jutro wizyta
Ale mam nadzieję że zarodek się pięknie mocno zagniezdza bo kloje mnie jak w poprzedniej ciazy a synka 10kg musze dużo nosić i mam nadzieję że się wczepi i nie puści do kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 18:57
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Dżejzi- łaaaaaaał! Gratulację
A ja jestem '90. Szukam rocznikowej bratniej duszy Mi gin nie podała terminu dokładnego Powiedziała, żeby się szykować na początek kwietnia. Może tego 28.08 coś więcej mi powie... A belly mi liczy 30.03, co jest jak dla mnie nierealne
Ja jestem '90 idziemy równo z ciążą! Mi belly też liczy na 30 marca, ale gin na 1 kwietniaEndzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:Za wczesnie na zarodek ja tez wczoraj nic nie widzialam tylko pecherzyk,5ti 1 dzien mowil ze tam niby jakis zarys jest,ale ze jest za wczesnie,spokojnie,za tydzien tez ide na usg i powiedzial ze dopiero cos bedzie widac
-
nick nieaktualny