Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie 6t2d był pęcherzyk ciążowy 14mm i ciałko żółte crl nie oznaczone. Mam druga wizytę 28 sierpnia i mam nadzieję że będzie fasolek mierzalny i że usłyszę serduszko.
agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monia_em wrote:To moj jakis malutki
Ma 3.1mm
Spokojnie, nie każdy dziudziuś rośnie tak samo.
Ja też się martwiłam, że jest za mały.
W przyszły poniedziałek mam usg i liczę, ze usłyszę serduszko. Bo ostatnim razem w 6t4d widziałam tylko małą, czarną, pukającą kropeczkę.Udało się!
-
Endzis wrote:Trzymam kciuki:* musi być dobrze. Ja też mam dziś usg ale dopiero o 20
00 ciekawa jestem co bedzie widac. U Ciebie ktory to tydzien?
U mnie dopiero 5t2d. Ja też może wejdę ok. 20, bo od 18:30 przyjmuje według kolejki zajętej przez pacjentki A ja muszę po 19 małą uśpić i dopiero jadę. Powodzenia! :*
Tak marzę o pęcherzyku we właściwym miejscu...agulas lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Kawuszka wrote:Ejjj to nie było pocieszające z tym poronieniem i objawami utrzymującymi się Lepiej nie piszcie tutaj takich rzeczy! Poza tym zgadzam się, że trzeba myśleć pozytywne
Przepraszam ja absolutnie nie chciałam Was na straszyć po prostu na pewne rzeczy nie mamy wpływu i lepiej się tym nie zamarwiać tylko myśleć pozytywnie. Wszystkie w kwietniu będziemy ulic swoje maleństwa :*Kawuszka lubi tę wiadomość
[/url] -
fabiola wrote:Przepraszam ja absolutnie nie chciałam Was na straszyć po prostu na pewne rzeczy nie mamy wpływu i lepiej się tym nie zamarwiać tylko myśleć pozytywnie. Wszystkie w kwietniu będziemy ulic swoje maleństwa :*
Nic się nie ustało, ale wiesz to wszystko brzmi strasznie. Tyle dookoła się dzieje różnych rzeczy, ale my musimy mieć pozytywne nastawienie i wiarę!
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Monia_em, najważniejsze, że było serduszko widocznie ciąża młodsza, więc i zarodek mniejszy.. A tętno płodu miałaś badane?
Mój sen odnośnie spadku bety i obumarciu ciąży na szczęście nie był proroczy. Beta z wczoraj 30 tys. Ufff :)Dobrze, że USG już jutro.
Wszystkim badanym dzisiaj życzę doskonałych obrazów USG i spokojnych wizytLanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
A mi.sie dzis snilo,ze urodzilam corke i strasznie plalala co chwile i tak do chlopa mojego mowilam,ze bedzie chlopak i bedzie grzeczny no zobaczymy.Monia ale Ci zazdroszcze tego serduszka i tego,ze masz to za soba,ten strach przed ta wizyta... ja jutro mam usg,z ostatniego usg bedzie to 6t1dzien bo bylam rowno tydzien temu i byl 5t1d mam nadzieje,ze juz zobacze to serduszko,bardzo tego potrzebuje teraz,juz wariuje normalnie
agulas lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016