Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jaskra wrote:Monia_em, to tętno piękne nie ma się czym martwić zatem
Ilonia1984, życzę widoku serduszka. Czyli obie będziemy jutro oglądać nasze fasole ja jutro również 6t1d i również liczę na serce.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hej dziewczyny w koncu mam dobry laptop! dziś byłam na usg i widać bicie sercia usg pozakalo 6tydz i 2 dzień wieć juz nie wiem jak to oblicza sie aa i termin porodu 30 marca-10 kwiatnia musze poczekac na nast usg moze bedzie bardziej pradopodobna data
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:23
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Olina wrote:hej dziewczyny w koncu mam dobry laptop! dziś byłam na usg i widać bicie sercia usg pozakalo 6tydz i 2 dzień wieć juz nie wiem jak to oblicza sie aa i termin porodu 30 marca-10 kwiatnia musze poczekac na nast usg moze bedzie bardziej pradopodobna data
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:32
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
no faktycznie troszke sie uspokoiłam, bo już sie naprawde bałam tak zawsze wszystko stresy na zaś heh no ja mialam ogolnie nieregularne cykle wiec moze faktycznie się cos przesunelo jak cos pisz, o patrze na suwaczek, że ten sam tydzien ciąży i nawet dzien co (chyba) ja
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Ja o 16....bedziesz pierwsza...bede trzymac kciuki a wy trzymajcie za moje serduszko kochane...boli.was jeszcze brzuch? Mnie nie bolal,juz,wczoraj jajnik bolal a dzis 2 i boli brzuch jakos ciagnie,myslalam,ze juz to minelo,a to chyba tak co jakis czas wraca,to przejdzie wkoncu calkiem?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Olina wrote:teraz wgl zauwazylam jakaś brazową kapke na wkladce ;((((
Olina lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja o 16....bedziesz pierwsza...bede trzymac kciuki a wy trzymajcie za moje serduszko kochane...boli.was jeszcze brzuch? Mnie nie bolal,juz,wczoraj jajnik bolal a dzis 2 i boli brzuch jakos ciagnie,myslalam,ze juz to minelo,a to chyba tak co jakis czas wraca,to przejdzie wkoncu calkiem?
Nadal pobolewa.. W zasadzie od początku codziennie coś tam odczuwam. Czasem słabiej, czasem mocniej, czasem jakby tylko macica a kiedy indziej i jajniki. W pachwinach też mnie ciągnie momentami.. -
mnie to czasami pobolewa brzuch, a najczesciej kiedy troche za duzo chodze ....ale od dwoch dni odpoczywam w miare..a bierzecie jakies leki? bo ja teraz luteine dopchwowo. Troche mnie zmartwiła ta brazowa plamka na wkladce oby to nic gorszego dzis bylam u gina i nic sie nie działo, a teraz takie cos
ojj troche mnie uspokoiłyscie bo faktycznie dzis i badanie i jeszczemi pobierała cytologieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
28latkaa wrote:brałam witaminy dla kobiet w ciazy ale na ostatniej wizycie lekarz powiedział mi ze mam brac tylko kwas foliowy- to mnie bardzoooo zdziwiło..cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
28latkaa wrote:brałam witaminy dla kobiet w ciazy ale na ostatniej wizycie lekarz powiedział mi ze mam brac tylko kwas foliowy- to mnie bardzoooo zdziwiło..
Mi na razie też kazali brać tylko kwas foliowy, a endokrynolog kazał mi brać jod (podobno na całym świecie to już norma, że w ciąży należy brać kwas foliowy i jod, który jest tak samo ważny). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny