Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
panipasztetowa wrote:gratuluję Wszystkim przyszłym mamom dzisiejszych wizyt.
Moja w poniedziałek. Mam nadzieję, ze tym razem usłyszę serduszko.
Jutro jeszcze szpital w sprawie toxo. O zgrozo, ale się boję..
toxo? a coś Ci wyszło? czy na badania idziesz?
Ja mam całą listę badań w tym toxo,hiv,hbs i inne. muszę je zrobić do 02.09. zbankrutuje!! -
Witam się z Wami w 8 tygodniu
Anastazja, ja nie pomogę, bo nigdy nie kontrolowałam tempki...
Miałam dziś pierwsze poranne spotkanie z porcelaną.., zaraz po wstaniu z łóżka. I teraz mam zagwozdkę, co w takich sytuacjach z lekami przyjmowanymi na czczo. Biorę Euthyrox, po którym muszę odczekać 30 min. z jakimkolwiek jedzeniem. No i tak sobie myślę, że tabletka raczej się nie wchłonęła w pół godziny tylko spłynęła w toalecie : \
Edit: spojrzałam na mój suwaczek wskazujący 7tc, ale już skończyłam ten 7tydz. więc chyba jestem w 8 tyg. : DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 06:36
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny,
Czy to normalne że temperatura mi spada? Od kilku dni zauważyłam niepokojący spadek....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 06:40
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ewelina0701 wrote:WItam z rana, spac nie moge....
Dzis mam badania bo dostalam skierowanie na te podstawowe typu morfologia, mocz, i juz glukoza bleehh. A ze mam wolne to sobie pojde zrobic.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ewelina0701 wrote:WItam z rana, spac nie moge....
Dzis mam badania bo dostalam skierowanie na te podstawowe typu morfologia, mocz, i juz glukoza bleehh. A ze mam wolne to sobie pojde zrobic.
A to nie jest jeszcze glukoza z krwi? Bo chyba pije sie dopiero pozniej? ja ide przyszlym tyg na badania: morfologia, glukoza, vdrl, mocz, hiv, rozyczka, toxo igm (igg nie musze). Wie ktos ile kosztuje na hiv? Nie wiem czy robic czy nie, lekarz dal ? przy nim
P.S. zapalenie pęcherza chyba przeszło -
Kajka wrote:Witam się z Wami w 8 tygodniu
Anastazja, ja nie pomogę, bo nigdy nie kontrolowałam tempki...
Miałam dziś pierwsze poranne spotkanie z porcelaną.., zaraz po wstaniu z łóżka. I teraz mam zagwozdkę, co w takich sytuacjach z lekami przyjmowanymi na czczo. Biorę Euthyrox, po którym muszę odczekać 30 min. z jakimkolwiek jedzeniem. No i tak sobie myślę, że tabletka raczej się nie wchłonęła w pół godziny tylko spłynęła w toalecie : \
Edit: spojrzałam na mój suwaczek wskazujący 7tc, ale już skończyłam ten 7tydz. więc chyba jestem w 8 tyg. : D
Kajka ja mam zawsze ten sam problem, tez biore euthyrox i przez te pol godziny od przyjecia leku kiedy trzeba byc na czczo to katorga, czesto po tym wymiotowalam. Zawsze mialam dylemat czy brac nastepna tabletke. Kilka razy bralam drugi raz bo bylam pewna ze wszystko wylecialo -
nick nieaktualnyAmeiva wrote:a jak tam nasza moderatorka Alicja92, dawno jej tu nie widzialam? jak sie czujesz kochana? ciekawa jestem ile nas juz jest, jesli dasz rade to uzupalnij prosze liste
Pewnie już sporo:-) co chwila ktoś dołacza:-)no tez jestem ciekawa:-) -
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny,
Czy to normalne że temperatura mi spada? Od kilku dni zauważyłam niepokojący spadek....
Ja mierzę. Masz tutaj link do mojego wykresu https://ovufriend.pl/graph/f45707f5a21089a0398a3313f6ba4f13
Ja mam straszne skoki.
Czekam na informacje z dzisiejszych usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 08:17
ilonia1984, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kobietki!
Ja nie śpię od 6, ale nie przez bezsenność Lilianna uznała że szkoda dnia- Trzeba wstawać!
Mimo to witam się ze świetnym nastrojem. Teraz kiedy wiem że Dzidziuś naprawdę tam jest (nie uroiłam sobie, to nie torbiel ani pozamaciczna! ) świat stał się piękniejszy
Dziewczyny, któraś z Was bierze Acard? Wczoraj dostalam takie zalecenie ze względu na poprzednią obumarłą ciążę. I do 12 tygodnia mam zakaz noszenia córci, tylko kiedy to naprawdę konieczne, więc nosidło idzie do szafy buuuuuagulas, ilonia1984, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny