Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo u mnie słoneczko z ranka swieci , ale co nie wyspana jestem
bo przeciez mam remont i od rana juz robią szalu idzie dostać wiercą kręcą ,a chcialam dzis po spać sobie duzej .Dziś ide fasolke zobaczyć tak się cieszę :)az wdech w piersiach zapiera .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:18
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki na temat alkoholowych zachciewajek piuc czy nie pic wypowiadać się nie będę, bo to sensu nie ma dla mnie żadnego. Co do jedzenia żywnośći.... nie dajmy się zwariować. Ubrań ciążowych mam troche z poprzedniej ciąży także dokupywać nie będę, jedynie mam problem bo mam straszne wzdęcia , znowu , i bolą mnie od tego jajniki i macica. Idę na 16 na usg prywatnie to podpytam się czy mogę brać doraźnie nospe. I chyba niestety będę skazana na dresy i ciążówki bo wszystkie spodnie są dosyć ciasne a jak siedzę to uciskają mi akuratnie miejsce pomiędzy blizną po cesarce a środkiem brzucha. Jestem śpiąca jak 100 diabłów, a napewno się już nie wyśpie za wczasu bo mój syn od 1 września na 8 rano będzie chodził do zerówki a mamy 1,5 km piechotą dojśc więc 6 rano pobudka , żeby się ogarnąć i zdążyc z nim do szkoły.Ehhh za wcześnie dla mnie to wszystko , jeszcze nie ma 5 lat.
Tak jestem z kwietnia dokładnie 8 kwietnia mam urodziny , mój tatko jest z 23 marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U Nas w rodzince ja z lutego,siostra z lutego,babcia z lutego,mąż z 23 marca a Nasze maleństwo będzie z kwietnia i pewnie w znaku Baran uparty jak tatuś
Co do ubrań ciążowych to mama kupiła mi "przyszłościowe" dwie tuniki poza tym jeszcze się mieszcze w moją garderobę choć już ciężko.Wczoraj założyłam moje piękne spodnie w kolorze kanarkowym i ledwo pasek na ostatnią dziurkę zapięłam a to spodnie kupione w maju
Dziś zrobie przegląd sukienek i jeśli nie wejdę to wyjadą do szafy do rodziców.
Udanego,słonecznego dnia dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:35
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnymisia83 wrote:Ja na kawę nie mam już ochoty. Herbaty też nie lubię- piję wode z cytryną, albo wodę z miodem i imbirem.
Zachcianek nie mam, sama nie wiem co chcę zjeść. Najchetniej coś po czym nie będzie mnie muliło. Ale czy takie coś jest?
Co do ubrań ciążowych, to ja rozglądam się narazie za legginsami ciążowymi. W spodnie się mieszczę bez problemu, ale nie mogę znieść najmniejszego choćby ucisku na brzuch. Widziałam fajne na stronie HM, ciekawe jakie są w rzeczywistości (wygoda i wygląd).bo są grube i cieple buty sobie tez zamowilam fajne Mustangi mam nadzieje ze w nich posmigam
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:U Nas w rodzince ja z lutego,siostra z lutego,babcia z lutego,mąż z 23 marca a Nasze maleństwo będzie z kwietnia i pewnie w znaku Baran uparty jak tatuś
Co do ubrań ciążowych to mama kupiła mi "przyszłościowe" dwie tuniki poza tym jeszcze się mieszcze w moją garderobę choć już ciężko.Wczoraj założyłam moje piękne spodnie w kolorze kanarkowym i ledwo pasek na ostatnią dziurkę zapięłam a to spodnie kupione w maju
Dziś zrobie przegląd sukienek i jeśli nie wejdę to wyjadą do szafy do rodziców.
Udanego,słonecznego dnia dziewczyny. -
Krysti wrote:Wy tež maćiê tèñ õdór i smak z rañâ z buźki taki ochydny ja dziś bym przez to zwymiotowała ! Nawet pasta nie pomaga do zębów ani gumy ,,
Cześć dziewczynki, ja też Krysti mam ogromny niesmak w ustach jak się obudzę i taką suszę jakbym kaca miała, zawsze mam przy łóżku coś do picia najlepiej smakowego, dzisiaj akurat własnej roboty soczek aroniowy.
Co do ciuszków to ja też się przerzucę na dresiki i leginsy teraz. Spodnie są niewygodne i uwierają tam gdzie niepowinny.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykluska wrote:Cześć dziewczynki, ja też Krysti mam ogromny niesmak w ustach jak się obudzę i taką suszę jakbym kaca miała, zawsze mam przy łóżku coś do picia najlepiej smakowego, dzisiaj akurat własnej roboty soczek aroniowy.
Co do ciuszków to ja też się przerzucę na dresiki i leginsy teraz. Spodnie są niewygodne i uwierają tam gdzie niepowinny. -
nick nieaktualnyPiersi mnie przestały bolec chwilowo i dziś znów zaczely boleć juz wygladają jak dwie kule armatnie :)moj mówi ze są teraz ponętne hihi
)i się cieszy łobuz no
mam nadzieje ze mleczarnie bede miec sporą ,ja i tak mam swoj rozmiar 85b a teraz to juz huhu :~)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny nie piszcie tyle bo nadążyć nie mogę za wami tyle stron do przeczytania:)
ja się jeszcze mieszczę w swoje ubrania ale spodnie też robia się ciasne, ale w pierwszej ciąży to dopiero po 3 miesiacach zaczelo mi brzusio wychodzic ale podobno w drugiej ciąży to szybciej wychodzi.
Ja spodnie ciazowe z pierwszej ciąży mam jeszcze zwykle czarne więc do wszystkiego pasujące, ale chyba za wcześnie zeby je nosic mysle ze pewnie za miesiąc dopiero je zaloże, a za duzo bluzek nie kupujcie bo pożniej zima i znow garderobe trzeba zmieniaćweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam luźne sukienki i do tego ciepłe sweterki, bo na dworze coraz chłodniej. I w miarę jak brzuszek będzie się rozrastał taki komplet powinien być wciąż aktualny. Ładne rzeczy oglądam na 4mums.pl
Na sobotnim weselu popełniłam błąd i założyłam sukienkę, która opinała mnie na wysokości żołądka. Nieprzyjemne w skutkachKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość