X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kwas chlebowy:D uwielbiam:) czemu ja o nim zapomniałam jak całą wiosnę popijałam??:)

ja teraz wybieram się do krakowa do galerii własnie gdzie jest H&M bo muszę młodej dokupić odzież na rozpoczęcie roku no i nie omieszkam sobie też coś kupić, chciałabym jakieś spodnie, tunikę sweter i może znajdę gdzieś staniczek. potem nie będę miała sposobności odwiedzić H&m więc sobie zrobię zakupy teraz,
    u mnie dresy to tylko po domu, a do pracy chciałam mieć coś ładnego i wygodnego.
    moja poprzednia ciąża była 7 lat temu więc ubrania z niej nie są zbyt aktualne;)

haneczka lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 19:04

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to będziemy miały mleczarnie:D wszystkie

Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi kobitki jak u was stoi sprawa z trądzikiem?i jak pielegnujecie cere .Zastanawiam się bo mi to wywala a nigdy nie mialam !

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi nio dokladnie mi w pierwszej ciąży o 2 rozmiary sie powiekszyły a teraz nie wiem jak bedzie sie zobaczy:)

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Strasznie bola mnie dzis plecy i tak po bokach.. nawet lezec nie moge :( nie wiem co jest..
    Rudzia mnie tez lamie w plecach bolą mnie !

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja tez mam tradzik! Nie wiem za bardzo jak sobie z nim poradzic bo wiekszosci kosmetykow nie mozna.. ;(
    Ja juz tez nie mam pomyslów wycisne sok z cytryny dzis wieczorem i sobie wacikiem naloze i zostawie ,skwasze troche cere moze przejdzie .takie mi wyskakują wulkany nigdy takich nie mialam duzych i czerwonych 3takie wyskoczą i szpecą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja mam takie biale i ropne.. twarde.. a jak spotkalam sie z kolezanka to pierwsze co to powiedziala " ale Cie wysypalo, bedziesz miala corke zobsczysz" :)
    No to wychodzi na to ze i ja będe miec córe:D ja tez mam ropne bolą bardzo ,ciekawa jestem kiedy mozna zacząc chodzic do kosmetyczki na jakiś delikatny zabieg oczyscic czy co ?moze lekarza zapytam dziś!moze doradzi mi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:40

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Dziewczyny żadnego zakwaszania cery sokiem z cytryny bo to tylko pogorszy sprawę - wiem co mówię bo pracuje z tym codziennie :) Korzystajcie z kosmetyków dla cery delikatnej, wrażliwej - myjcie normalnie wodą z jakimś kosmetykiem, i koniecznie po wodzie tonik, płyn micelarny, woda różana lub coś łagodzącego (może być też herbata lub rumianek - chociaż z tym drugim to ostrożnie). A jeśli chodzi o wulkany to można miejscowo nałożyć maść cynkową do kupienia w aptece za grosze. U mnie super sprawdza się żel micelarny do pielęgnacji cery naczyniowej, wrażliwej Tolpa.

Gorzej jak pojawiają się tak jak u mnie na żuchwie takie podskórne widoczne w postaci grudek ale nie czerwone :/ Z tym to za bardzo nic nie da się na szybko zrobić :/
    Ja tak zrobie ,dobra rada dobrze ze jest ktoś miedzy nami co w tej branży pracuje :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Krysti lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A powiedzcie mi kobitki jak u was stoi sprawa z trądzikiem?i jak pielegnujecie cere .Zastanawiam się bo mi to wywala a nigdy nie mialam !
    No to u mnie będzie syn,póki co jakieś pojedyńcze "niespodzianki" ale kłopotliwe to nie jest. Do mycia twarzy używam wody termalnej Vichy i kremu nawilżającego, od i tyle.
    Co do biustu to ja jestem z tych małe B ale u mnie obecnie małe B zamieniło się jędrne i ponętne B i oby tak dalej , mężowi aż iczy błyszczą.
    Na biust stosuje Bio-Oil co by mnie rozstépy nie zaskczyły lub inne niemiłe niespodzianki a na inne partie ciała głęboko nawilżający krem apteczny Decubal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:11

Krysti lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 11:40

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dwa dni mnie nie było a tyle stron do nadrobienia!! :)
    co do ubrań- mi ciasno w spodniach się zrobiło, dlatego po domu chodzę w dresach i jest mega wygodnie :)
    Trochę ubrań ciążowych dostałam od kuzynki, jak byłam jeszcze w poprzedniej ciąży, ale ani wtedy ich nie wykorzystałam ani narazie teraz, bo jeszcze brzucha niestety nie mam. A już bardzo bym chciała :)

Śniło mi się dzisiaj, że mój mąż mnie zdradzał z kuzynką (nie tą od ubrań :P )!!! no taka wściekła się obudziłam, że szok! dobrze, że wyszedł wcześniej do pracy bo by chyba dostał lanie (we śnie go pobiłam) :) ehh Ci faceci, nawet jak nie chcą, to potrafią zdenerwować :P

a Wy? macie jakieś głupie sny? mi się ostatnio też śniło, że mam dziecko, ale takie malutkie, że nie wiedziałam jak je wziąć na ręce, żeby krzywdy nie zrobić :)
    W ogóle ostatnio codziennie coś mi się śni.

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia jak byłam w szpitalu to dziewczyny ratowały sie czopkiem glicerynowym, podobno działa cuda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:53

• Jaga Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy mówicie o ponętnych miseczkach B , jak chcecie oddam swoje. Dla każdej starczy po jednym rozmiarze bo mam UWAGA 70 G a jak karmiłam syna to miałam 70 KK :( Kręgosłup napiernicza mnie strasznie zwłaszcza łopatki. Jak sobie przypomne co miałam w poprzedniej ciązy z cycochami to mi się chce aż płakac:(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej wezcie mnei nei straszcie. Za poltora miesiaca wychodze za maz! Chce wygladac pieknie :(.
    W sumei to w tym cyklu zapisalam sie do ginekologa zeby mi przepisal tabletki antykoncepcyjne, wlasnie zeby miec ladna cera. A teraz ani tabsow, ani solarium ani silnych masci nie moge....

Ewelcia - a co powiesz o zielonej glince?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko mi też się dzisiaj śniło że małż mnie już nie kocha, powiedziałam mu to, to odpowiedział żartem że muszę go lepiej zacząć traktować bo podświadomość moja chyba już zauważyła że go źle traktuję :) fakt ostatnio się troszkę wydzieram na niego, czy Wasi faceci to też tacy bałaganiarze? No mnie to szlag trafia, od rana jak on w pracy to ja chatę ogarnę a jak tylko przyjdzie to znów wszystko wszędzie i od rana znów mam kupę sprzątania, choć raz chciałabym się obudzić w posprzątanym domu.

Co do zaparć to nigdy nie mam tego problemu bo zazwyczaj miewam biegunki ale jabłka dobrze działają u mnie od razu jest reakcja, ogólnie dużo świeżych owoców pomaga i dużo wody

Fasia, ziolko, weronika86 lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:48

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska, mój zamiast ubrania odkładać na półkę albo- jeśli brudne- wrzucać do kosza na pranie, to wszystko wiesza na fotelu ;) pytam się go wczoraj, czy nie może tego odłożyć na właściwe miejsce to stwierdził, że nie lubi!! no więc chodzę i składam te ciuchy :D

weronika86 lubi tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ