Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDajana28 wrote:aj powiem ci że moja podróż była okropna...
chociaż jak byłam 3 lata temu to było wspaniale
chodzi mi o to że z domu muszę dojechać do olsztyna i potem do gdanska - to mialo trwac ok 4 godzin i tak było aleeee
w tamten wieczor byla dosc duza mgla...
samolot mial problem z wylądowaniem i już chcieli nas do bydgoszczy wieźć żeby z tamtąd lecieć ale w ostatniej chwili się udało wylądować - mieliśmy wyleciec o 22.10 gdzie o 22.30 dopiero zaczeli nas wpuszczac do samolotu... no i wszystko ladnie pieknie caly bajer stewardes gdzie sa wyjscia bla bla bla milego lotu a tu za chwile komunikat ze musimy poczekac jakies 25 min bo pogoda kiepska slaba widocznosc - no co za *** mieli problem z wyladowaniem a z wystartowaniem nie pomysleli ze tez moga miec ?? szok minelo pol godziny - pozniej znow 20 min i 20 min i 20 min i jeszcze... w koncu powiedzieli ze ostanie pol godziny i jak cos to najwyzej odwolaja lot...no to pieknie pomyslalam - ludzie popadali jak muchy na tych fotelach no bo tyle czasu...
w koncu pilot powiedzial ze zaryzykuje z wystartowaniem a moze sie uda... wtf ?? zaryzykuje ??no ale lepsze to niz mieliby nas odeslac kit wie gdzie...
w koncu wystartowalismy byla godzina 1.15 no i co lepsze nie zdazylam napisac tacie zeby po mnie wyjechal bo tez czekal jak na szpilkach bo wiedzial jaka jest sytuacja...
2 godziny lotu i jeszcze przez to ze nie wyslalam smsa to czekalam 1,5 h aztata djedzie a byly korki i deszcz lal... no a potem 1,5 godziny spowrotem
takze jak dla mnie lipa ale moze spowrotem bedzie lepiej jak bede do domu wracac moze pogodac bedzie ladniejsza... no gdyby nie ta mgla to pewnie bylo by ok -
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:
mieliśmy lecieć do Barcelony ale ze względu na ciąze coś bliżej znaleźć trza było . Boje się latać strasznie
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Hello Ladies
Melduję się po wizycie u neurologa. Moje drętwienie nogi okazało się być zespołem nerwu skórnego bocznego uda, spowodowanego uciskiem macicy na pachwinę. A piekielny ból w krzyżu, który męczy mnie ostatnio to po prostu ucisk kręgu na nerw spowodowany zmianą środka ciężkości. Dostałam skierowanie na kinezyterapię indywidualną 3 zabiegi.Po porodzie wszystko powinno minąć jak zły sen.
Ginekolodzy i interniści jak widać niekoniecznie znają się na sprawie, a tym bardziej my tu na forum. Dlatego też polecam chodzić do specjalistów i nie dumać.
Zdrówka wszystkim chorowitym:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:41
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:na szczęście tfu tfu moje dziewczyny obie zdrowe
ja też teraz jakoś się trzymam, ale mam to stawianie się macicy, niby nie bolesne te skurcze, ale ostatnio codziennie wieczorem mam kilka takich
W czwartek mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego i u drugiego, który jest specjalistą czytania usg - mam u niego połówkowe. Sprawdzimy co u Mikiego słychać, a ja zapytam o siebie. Jak tam szyjka, czy coś się nie dzieje, o czym sygnalizowałaby ta napinająca macica...ja tez dobrze się mam lekko mnie ć osik zaklulo ale to jak zakupy niosłam niby nie ciężkie ale juz mecZące po schodach .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:46
-
To jest jakas masakra!!! ;/ wrocilam juz do domu, diagnoza z dzis- bol pochodzi z kręgosłupa ;/ ;/ taaa bol miesiaczkowy od kregoslupa?! ;/ zbadali tylko tetno Malej i nic wiecej. Ani mnie ginekologicznie ani nic.. to jest smieszne! I tych lekow co mi wczoraj przepisali mam nie brac! Wydalam kupe kasy na nie ;/ jestem wsciekla!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:To jest jakas masakra!!! ;/ wrocilam juz do domu, diagnoza z dzis- bol pochodzi z kręgosłupa ;/ ;/ taaa bol miesiaczkowy od kregoslupa?! ;/ zbadali tylko tetno Malej i nic wiecej. Ani mnie ginekologicznie ani nic.. to jest smieszne! I tych lekow co mi wczoraj przepisali mam nie brac! Wydalam kupe kasy na nie ;/ jestem wsciekla!
-
nick nieaktualny
-
No tak teraz bede lezec duzo ale co zs lekarze tu sa masakra!! I jeszcze Ona mi mowi " jak na Tak wczesna ciaze" ?!!!! Ze coo?? To juz ponad polowa przeciez!!! I na lekarza czekam 3 godziny tylko po to zeby poswiecil mi 5 min!! Jutro dzwonie i umawiam sie do mojego gina na kontrole jakas.
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:No tak teraz bede lezec duzo ale co zs lekarze tu sa masakra!! I jeszcze Ona mi mowi " jak na Tak wczesna ciaze" ?!!!! Ze coo?? To juz ponad polowa przeciez!!! I na lekarza czekam 3 godziny tylko po to zeby poswiecil mi 5 min!! Jutro dzwonie i umawiam sie do mojego gina na kontrole jakas.
Rudzia, mantissa lubią tę wiadomość
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:02
Krysti, Rudzia, Lali, Hela85, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Justinka, liloe, mantissa, Ewelcia, Fasia, Dajana28, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Oj dziewczyny wracajcie wy mi wszystkie do zdrowiaaaaa .. trzymam kciuki żeby było tylko lepiej.
Co do mnie...wczoraj kryzys z moim tż.Już lepiej ale tyle płaczu i stresu biedny maluch
A prawko dziewczyny -ZDAAAAAŁAM aaaaaaa ;] hihi udało mi się wszyscy bliscy ,wy dziewczyny tak mnie wspierałyście i wrzuciłam na luz.Co prawda parę błędów zrobiłam ale trafiła mi się fajna babka i puściła mnie hehe ;P także teraz mogę odsapnąć
Za 2 tyg wizyta musze podpytać o wszystkie moje bóle czy coś mi przepiszę,bo co prawda brzuszek mi już tak nie twardnie ale czasami mam kłucia a ostatnio często z prawej dosłownie na linii pępka nie trwają długo ale o wszystko wypytam co z tym robimy jak tam szyjka się ma.
Krysti no ja też kilkakrotnie miałam holtera nie lubie tego także współczuje no ale dla zdrowia naszego i maleństwa trzeba to znieść ;]wiedziałam ze Dasz radę hehe Brawooo
no ten holter masakra w święta
ale niestety nie ma innej opcji bo inni ludzie tez czekają w kolejce na holter nie ja pierwsza nie ostatnia dobrze ze dali .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:59
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Rudzia przeciez oni w takiej sytuacji powinni zostawic Cie chociaz na 2 dni na obserwacji noz kurde!!
nooo wlasnie!! Szwecja ku*** ! Jak nie pecherz i nerki to sobie wynyslili ze to kregoslup;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:05
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:To jest jakas masakra!!! ;/ wrocilam juz do domu, diagnoza z dzis- bol pochodzi z kręgosłupa ;/ ;/ taaa bol miesiaczkowy od kregoslupa?! ;/ zbadali tylko tetno Malej i nic wiecej. Ani mnie ginekologicznie ani nic.. to jest smieszne! I tych lekow co mi wczoraj przepisali mam nie brac! Wydalam kupe kasy na nie ;/ jestem wsciekla!
potem jeździłam na Karową i było lepiej ale na Madalińskiego to masakra także współczuje dziewczyny i nie traćcie sił
Młoda Dama gratulacje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:07
-
No mi to juz sie plakac chce! Bo cos mi jest na pewno, wczorsj ten mocny bol dzis bol nadsl jest ale mniejszy no a Oni nawet nie sprawdza skad ten bol
(( ale pojde do mojego gina zbada mnie, szyjke itd. A w przyszlym tyg mam usg to tez bede wiedziec czy wszystko dobrze. Ale to smieszne jest.. niby Szwecja daleko w prodzie przed Polska a w Polsce opieka duzo lepsza!!