Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:W przypływie jakiegoś dobrego humoru kupiłam natalce rzutem na taśme pieluszki-otulaczki
http://allegro.pl/show_item.php?item=4833524526
Kupie tylko nowe wkłady i chyba może być? Czy to niehigieniczne? jak myślicie? Widzę, że dużo osób odkupuje te otulacze bo tak generalnie to są drogie...MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia fajne imiona
ja zanim zaszłam w ciąże mówiłam że będzie Filip albo Mikołaj
ale mój oczywiście kręcił nosem
a Jakubek to zawsze było fajne imięu mnie niestety Jakubów mnóstwo i nawet nie brałam pod uwagę, za to mój brał
I dogadaj się z chłopemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:18
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tam obnażyłaś
pokazalam jego najlepszą stronę
I ja też się przyznaję... pijam cole, lubię
A dziś byłam po usg z Kają w McDonald's cola, frytki i wieś mac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:24
Krysti, Fasia, Angela89, Ewelcia, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:wy tu o coli piszecie a ja marze o wodzie do jutra rana nic... w ostatni posilek jadlam wczoraj o 20... mam krysys bo nie czuje małej i zaczynam sobie wkrecac.. mam nadzieję że jutro mnie wypisza w co wątpię ale cicha nadzieję mam. Ciesze sie że w szpitalu gdzie zastanawiam sie rodzic nie olali mnie i pokierowali dalej lekarz mówił że mogło szybko to wszystko w stan zapalny zamienic a wtedy dla dziecka mogło być to nie bezpieczne. Lekarze na tej chirurgi super są każdy mnie próbuje rozweselic. Jak jechałam na blok to zaczelam wyc to pielegniarka mnie przytulila i kazała nie płakać bo ona tez zacznie. Za to mąż mnie rozbił jak wychodził miał całe oczy we łzachboli go to że my lezymy a on musi jechać do domu. No i od jutra dieta lekkostrawna..
najwazniejsze ze wszystko ok juz jest i po
zdrówka zyczę kochana trzymaj się .Dzidzia się ma dobrze .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny