Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Moje imie w szkole nie bylo tak bardzo popularne a zawsze marzylam o imieniu ktore nosi wiecej dziewczyn typu Kasia ...nienawidzilam swojego imienia MAGDALENA takie mi sie wydawalo jak dla starej baby : D heh
tak kobieco
Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia nic sie nie przejmuj olej totalnie to.Wam mają się te imiona podobać to wy jesteście rodzicami to wy decydujecie a jak komuś sie nie podoba to jego problem no.Głowa do góry
My też mamy typy Zuza i Adam to też popularne imiona ale wgl mnie to nie obchodzi nam się podoba i tak będzie koniec.
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia gratuluje kopniaków wnet twoj bedzie czul tez juz pod ręką umnie tak samo bylo a juz za pare dni moj po czul tylko wolac musialam lecial jak szalony by po czuć haha a jak po czuł to się tak cieszył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 21:35
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Ewelcia nie przejmuj się
Ja mam na imię Kasia, co druga w szkole tak miała na imię, w piaskownicy i na podwórku i wcale nam to nie przeszkadzało
Teraz w pracy też jest nas 3 i nie płaczemy z tego powodu także luz
To Wasze dzieci i nazwiecie je tak jak chcecie, a zreszta jak już się maleństwa pojawią na świecie to wszyscy się przyzwyczają w 5 minut
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Rudzia ja zawsze chciałam mieć Magdalena na imię, siostra tak ma i zawsze jej zazdrościłam, do dziś mówię do niej Madzik
Ja juz dzis uwielbiam moje imie, tym bardziej ze tu w Szwecji nie skraca sie imion i wszystcy mowia do mnie Magdalenai to tak fajnie brzmi
ale jako ddziecko nienawidzilam go
Hela85 lubi tę wiadomość
-
EWELCIA kochana nie przejmuj sie takimi komentarzami.. to Wam ma siw podobac
z reszta tak jak dziewczyny mowia jak Maluchy sie urodza to wszyscy sie przyzwyczają i tak bedzie sie podobac wszystkim:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 21:51
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Wiecie nie chcę im nadać tak na imię bo to popularne czy modne. W ogóle zanim poszukaliśmy rankingów to były moje typy. Jeszcze chciałam Igora ale mój M absolutnie się na to nie zgadza... a teraz jakoś mi pasują te imiona do siebie i do nas...
Sorry że tak Wam tu spamuję tymi imionami ale normalnie tak się wkurzyłam że aż mnie brzuch boli... no głupota ale kurde, nigdy nie negowałam czyichś pomysłów czy upodobań na temat wyboru imienia bo to sprawa bardzo indywidualna...a dla niej liczy się tylko żeby nie było imię popularne! I wiecie jeszcze takie teksty typu "Mój M też protestuje żeby nie nazywać dzieci takimi popularnymi imionami", "Wiesz mówię Ci o tym żebyś później nie miała pretensji że ja wiedziałam o tym że to takie popularne imiona a nic nie powiedziałam" - no przecież jak ktoś już wybiera imię to chyba sprawdza znaczenie i takie tam...
Dobra nie drukuję już więcej tego tematu choć szczerze łzy mi się cisną do oczu i zaczynam się zastanawiać czy dla świętego spokoju nie poszukać jeszcze jakiegoś innego imienia... ach te hormony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my jesteśmy zdumieni, że wszystkim dosłownie wszystkim bardzo spodobało się imię Julek
ja nie byłam do niego przekonana, to mąż bardziej chciał (po swoim dziadku) ale odkąd wiem, że to syn to po prostu Julek to idealne imię, pasuje mi do niego i tak zostało
To mało popularne imię, w rankingach na 30 którymś miejscu. Pewnie jakby było w pierwszej 5 też miałabym to w nosie
Cieszy mnie natomiast, że odbiór czy to w rodzinie czy wśród znajomych jest jest bardzo pozytywny mimo iż wcale nie zalezy nam na ich zdaniu w kwestii imienia dla NASZEGO dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:09
Ewelcia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Imię Julian baaaardzo mi się podoba
mam w rodzinie Julianka kochany urwis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:12
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny