X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, oj Angela to miałaś przezycie... Dobrze, że za Tobą i wszystko w porządku. Trzymajcie się dziewczyny i wracajcie do domków

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry a ja witam się z Ignasiem <3 brzusio jak siedze :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfd6e82c3adc.jpg

CzaryMary, hwesta, Lali, Justinka, Dajana28, Hela85, Rudzia, liloe, olka30 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) Co do coli to ja też czasem popijam, np teraz :) strasznie mi smakuje w ciązy, wcześniej tak nie miałam, ale poza colą to raczej zdrowo się odżywiam nie licząc oczywiście słodyczy, co do których mam straszne wyrzuty sumienia ale cóż, matka też musi mieć swoje przyjemności :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystko jem na co mam ochote ale mięsa nie zjem :/ blee

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) witam się z rana z gorączka i zasmarkana :(

Widzę ze wczoraj wieczorem była niezła popijawa coli :-) czasami tez się na nią skusze ale nie mam takiego smaka jak na poczatku ciąży. To samo dotyczy frytek. Ze "zdrowych" przekąsek to wczoraj u mnie grany był kebab, ale niebardzo mi podszedł:-)

Hela- pytalas o chodniczek. Kupilam go gdzieś w sieci, ale jest to produkt IKEA, z tym ze w sklepie juz go niestety nie ma. Wpisz w wyszukiwarke: IKEA chodnik tkany na płasko i powinnas cos znaleźć.

Ewelcia - chrzan kobietę. To Wasze dzieci i wasze decyzje z nimi związane. U mnie tez nikomu nie podoba się imię naszego synka ale mi to lotto :-)

Hwesta, Angela - idzta juz do domku. Mam nadzieje ze nastąpi to juz dzisiaj:-) trzymam kciuki.

Ja dzisiaj cały dzien sama w chacie kibluje. Z powodu choroby raczej nigdzie na kominy nie pojde. Maz po pracy ma wigilię firmowa. Wystroil się jak model, az mialam ochotę zaciągnąć go do wyra ..... Mmmmmmmm HORMONY !! :-) :-) :-)

Krysti, Hela85, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj tak mnie kopał ze az brzuch podskakiwał w miejscu gdzie nozkami Ignaš stukał do nas moj widział smiał się :D byl w szooku tez ze juz takie malenstwo ma sile taką:D haha kocham te kopy juz jestem przyzwyczajona :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na TVN zaraz po przerwie będzie o kobietach w ciąży i jak inni zachowują się wobec nich np w metrze, w autobusie - chodzi o ustepowanie miejsca.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dzień dobry :-) witam się z rana z gorączka i zasmarkana :(

Widzę ze wczoraj wieczorem była niezła popijawa coli :-) czasami tez się na nią skusze ale nie mam takiego smaka jak na poczatku ciąży. To samo dotyczy frytek. Ze "zdrowych" przekąsek to wczoraj u mnie grany był kebab, ale niebardzo mi podszedł:-)

Hela- pytalas o chodniczek. Kupilam go gdzieś w sieci, ale jest to produkt IKEA, z tym ze w sklepie juz go niestety nie ma. Wpisz w wyszukiwarke: IKEA chodnik tkany na płasko i powinnas cos znaleźć.

Ewelcia - chrzan kobietę. To Wasze dzieci i wasze decyzje z nimi związane. U mnie tez nikomu nie podoba się imię naszego synka ale mi to lotto :-)

Hwesta, Angela - idzta juz do domku. Mam nadzieje ze nastąpi to juz dzisiaj:-) trzymam kciuki.

Ja dzisiaj cały dzien sama w chacie kibluje. Z powodu choroby raczej nigdzie na kominy nie pojde. Maz po pracy ma wigilię firmowa. Wystroil się jak model, az mialam ochotę zaciągnąć go do wyra ..... Mmmmmmmm HORMONY !! :-) :-) :-)
    Odbijesz sobie po porodzie :D ja juz powiedzialam ze bzykanie bedzie :D teraz nic boimy się .Ale czasem mam takie szalone mysli ze hoho :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Na TVN zaraz po przerwie będzie o kobietach w ciąży i jak inni zachowują się wobec nich np w metrze, w autobusie - chodzi o ustepowanie miejsca.
    Ja Polskiej tv nie mam :/ tylko English tv :) a zobaczyla bym .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Odbijesz sobie po porodzie :D ja juz powiedzialam ze bzykanie bedzie :D teraz nic boimy się .Ale czasem mam takie szalone mysli ze hoho :)
    Hehe Krysti - nie będzie co odbijać :-) u nas nic w tym temacie się nie zmieniło :-)

Patrzę na te sieci pająków które podrzucila kotkapsotka i wychodzi na to ze lepiej zajarac maryche niż napic się kawy :-) ..... Zarcik of course :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:13

Krysti, Hela85, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja Polskiej tv nie mam :/ tylko English tv :) a zobaczyla bym .

Obejrze i Ci streszcze :-) wlasnie się zaczyna

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mówię z moim ze po porodzie odbijemy sobie :) mowie zebys mi dziecka zaraz drugiego nie machnoł smial się mowi nie pierw jedno odchowajmy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dupa nie wychodze ...płakać mi sie chce

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj o 24 masaz musial mi zrobic moj bo mi plecy wysiadły bolały strasznie :/ dobrze ze ten pają elektryczny daje radę bo bym z bólu się zwijala .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 08:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    no i dupa nie wychodze ...płakać mi sie chce
    Andzela easy bedzie dobrze kobitko jutro wyjdziesz :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ktoś pomoże ? :)
    one nie sa za miekkie, fakt sa mieciutkie ale bardzo chude, wiec za miekko dzieciaczkowi na bank nie bedzie :D

witam sie, ciezko was nadrobic :D u mnie zapierdziul w pracy, dzisiaj bedzie ciut lzej to wejde do was pogadac :D milego dnia dziewczynki!

Fasia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Obejrze i Ci streszcze :-) wlasnie się zaczyna
    Yo pewnie czekam na recenzje po :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się cieszę że już weekend. Dzisiaj mam wieczorek wigilię firmową w knajpie, nasze pierwsze wyjście takie eleganckie z Wojtusiem :) Tylko ciekawe ile wytrzymam :P

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia Welcome :) dawaj do nas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ale się cieszę że już weekend. Dzisiaj mam wieczorek wigilię firmową w knajpie, nasze pierwsze wyjście takie eleganckie z Wojtusiem :) Tylko ciekawe ile wytrzymam :P
    Fajnie :) no musisz się wyjątkowo ubrać:)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

‹‹ 1295 1296 1297 1298 1299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ