Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
Co do coli to ja też czasem popijam, np teraz
strasznie mi smakuje w ciązy, wcześniej tak nie miałam, ale poza colą to raczej zdrowo się odżywiam nie licząc oczywiście słodyczy, co do których mam straszne wyrzuty sumienia ale cóż, matka też musi mieć swoje przyjemności
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
witam się z rana z gorączka i zasmarkana
Widzę ze wczoraj wieczorem była niezła popijawa coliczasami tez się na nią skusze ale nie mam takiego smaka jak na poczatku ciąży. To samo dotyczy frytek. Ze "zdrowych" przekąsek to wczoraj u mnie grany był kebab, ale niebardzo mi podszedł
Hela- pytalas o chodniczek. Kupilam go gdzieś w sieci, ale jest to produkt IKEA, z tym ze w sklepie juz go niestety nie ma. Wpisz w wyszukiwarke: IKEA chodnik tkany na płasko i powinnas cos znaleźć.
Ewelcia - chrzan kobietę. To Wasze dzieci i wasze decyzje z nimi związane. U mnie tez nikomu nie podoba się imię naszego synka ale mi to lotto
Hwesta, Angela - idzta juz do domku. Mam nadzieje ze nastąpi to juz dzisiaj:-) trzymam kciuki.
Ja dzisiaj cały dzien sama w chacie kibluje. Z powodu choroby raczej nigdzie na kominy nie pojde. Maz po pracy ma wigilię firmowa. Wystroil się jak model, az mialam ochotę zaciągnąć go do wyra ..... Mmmmmmmm HORMONY !!
Krysti, Hela85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dzień dobry
witam się z rana z gorączka i zasmarkana
Widzę ze wczoraj wieczorem była niezła popijawa coliczasami tez się na nią skusze ale nie mam takiego smaka jak na poczatku ciąży. To samo dotyczy frytek. Ze "zdrowych" przekąsek to wczoraj u mnie grany był kebab, ale niebardzo mi podszedł
Hela- pytalas o chodniczek. Kupilam go gdzieś w sieci, ale jest to produkt IKEA, z tym ze w sklepie juz go niestety nie ma. Wpisz w wyszukiwarke: IKEA chodnik tkany na płasko i powinnas cos znaleźć.
Ewelcia - chrzan kobietę. To Wasze dzieci i wasze decyzje z nimi związane. U mnie tez nikomu nie podoba się imię naszego synka ale mi to lotto
Hwesta, Angela - idzta juz do domku. Mam nadzieje ze nastąpi to juz dzisiaj:-) trzymam kciuki.
Ja dzisiaj cały dzien sama w chacie kibluje. Z powodu choroby raczej nigdzie na kominy nie pojde. Maz po pracy ma wigilię firmowa. Wystroil się jak model, az mialam ochotę zaciągnąć go do wyra ..... Mmmmmmmm HORMONY !!ja juz powiedzialam ze bzykanie bedzie
teraz nic boimy się .Ale czasem mam takie szalone mysli ze hoho
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Odbijesz sobie po porodzie
ja juz powiedzialam ze bzykanie bedzie
teraz nic boimy się .Ale czasem mam takie szalone mysli ze hoho
u nas nic w tym temacie się nie zmieniło
Patrzę na te sieci pająków które podrzucila kotkapsotka i wychodzi na to ze lepiej zajarac maryche niż napic się kawy..... Zarcik of course
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:13
Krysti, Hela85, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ktoś pomoże ?
witam sie, ciezko was nadrobicu mnie zapierdziul w pracy, dzisiaj bedzie ciut lzej to wejde do was pogadac
milego dnia dziewczynki!
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny