Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja przed ciążą byłam wręcz uzależniona od kawy i się martwiłam jak to będzie w ciąży a wraz z jej początkiem chęć do kawy przeszła mi całkowicie, teraz nawet mi śmierdzi, raz na jakiś czas wypiję tylko słabe cappucino dolce gusto u teściów i mi wystarczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Czujecie tez jak dziecko wam sie porusza w brzuchu ale nei kopie? Bo ja czasem mam wrazenie ze czuej jakis ruch w srodku,
jakby cos sie przesuwalo, ale bez kopania.
wole te ruchy od kopniaków
Przykładam rękę do brzucha i czuje jak się wierciczęsto tak robi w nocy i z samego rana
Dziś w nocy go nawet wystraszylam bo mialam reke na brzuchu on sie wiercił i lekko przycisnęłam ją do brzucha i zwiałhehe wystraszył się chyba
ale zaraz znów się wiercił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiłam zdjęcie bo mnie wybuliło
mam nadzieję że to Olkowe zmiany a nie kupkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:19
Jaga, MartaAlvi, Rudzia, Hela85, mantissa, Eweliśka, CzaryMary, Ewelcia, Klaudia90, mimka84, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Czujecie tez jak dziecko wam sie porusza w brzuchu ale nei kopie? Bo ja czasem mam wrazenie ze czuej jakis ruch w srodku, jakby cos sie przesuwalo, ale bez kopania.
Ja myślałam, że jak się wieczorem kładę do łóżka i nagle mi się napina brzuch to myślałam że to dziecko się przekręca bo ma więcej miejsca... Wczoraj kłade się u lekarza i to samo mi się dzieje i się okazało że to nie dziecko tylko skurcze braxtonahaha
Ja czuję raczej kopanie niż jakieś ruchy.
Btw wczoraj któraś z Pań pytała, czy w wannie dziecko się ożywia. zawsze biorę prysznic ale wczoraj mnie wzięło na posiedzenie chwile w wannie. Natala tak kopała, że z mężem siedzieliśmy i się uśmiechaliśmy głupkowato do skaczącego brzuchaOla89, Amy, Rudzia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
Wlaśnie wróciłam z usg prenatalne połówkowego i jest wszystko OKsuper Synuś
Maciuś
Nawet widziałam siusiaka w 3 D i oczywiście bużke
Dumna mama zaraz coś zje i ruszam z tej okazji zakupić co dla małego
pozdrawiam z lekko zaśnieżonej Rudy ślaskiej
ciężarówka Justi
Rudzia, Amy, Hela85, kluska, Eweliśka, Ewelcia, Krysti, mimka84, KasiaKwiatek, Fasia, Justinka lubią tę wiadomość