Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Fajnie
no musisz się wyjątkowo ubrać
Kupiłam sobie dwie sukienki na ciążę i jedna jest taka bardziej elegancka także kreację mamy :)gorzej z butami bo mam same wysokie a teraz mnie tak stopy bolą, no ale postaram się jakoś wytrzymać w wysokich -
nick nieaktualnyOla89 wrote:Kupiłam sobie dwie sukienki na ciążę i jedna jest taka bardziej elegancka także kreację mamy :)gorzej z butami bo mam same wysokie a teraz mnie tak stopy bolą, no ale postaram się jakoś wytrzymać w wysokich
ja tak zawsze robilam
-
nick nieaktualnyObejrzane
wniosek jest taki ze starsze pokolenie średnio chce przypuszczać kobiety ciężarne w kolejkach. W ogóle w kolejkach to widac ze jest problem... Nieco inaczej sprawa ma się w środkach komunikacji. Tam ciezarnym dużo chętniej ustępuje się miejsca.
Mnie ostatnio Pani w kolejce przepuscilapoimyslalam ... Oho to az tak widać?!
Ja zawsze przepuszczam, ustępuje miejsca a czasami jak sama nie mam siedzącego miejsca zwracamy uwagę komus siedzacemu zeby ustąpił tej pani miejsca:-)
OjjjjAngela - przykro mi bardzo:( a miałam taka nadzieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 08:42
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Obejrzane
wniosek jest taki ze starsze pokolenie średnio chce przypuszczać kobiety ciężarne w kolej kolejkach. W ogóle w kolejkach to widac ze jest problem... Nieco inaczej sprawa ma się w środkach komunikacji. Tam ciezarnym dużo chętniej ustępuje się miejsca.
Mnie ostatnio Pani w kolejce przepuscilapoimyslalam ... Ono to az tak widać?!
Ja zawsze przepuszczam, ustępuje miejsca a czasami jak sama nie mam widzącego miejsca zwracamy uwagę komus siedzacemu zeby ustąpił tej pani miejsca:-)
OjjjjAngela - przykro mi bardzo:( a miałam taka nadzieje...ostatnio tez tu w sklepie dwie starsze wbily się przedemną a ja chola chola kolejka tu jest popatrzaly się na mnie jak bym miala je zabic pierdolniete .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 rozumiem Cię i Twoje załamanie z powodu zostania... ja czekam na obchod,na wyniki badań, jak mnie nie puszcza dzis,to dopiero w poniedziałek
chyba mój mąż powinien odwołać syna na jutro bo zawsze jest u nas w soboty, bo osłabiona jestem po tym antybiotyku,a on w wieku szkolnym,żeby nic nie przyniosl... jak myslicie?
-
Ewelcia wrote:Wiecie ja też nie chcę żeby moje dzieci były jednym z ale żeby chociaż podała jakieś inne a Ona wymyśla: Franiu, Stasiu, Miłosz... to nie są popularne imiona? No do cholery! Poza tym nie chcę nadawać imienia które już jest w rodzinie, zresztą same wiecie wybierając imię szukasz znajomego który tak się nazywa i zastanawiasz się czy to jest fajna osoba... Nie znam żadnego Jakuba i żadnego Filipa i dlatego tak chcę nazwać dzieci a Ona żeby chociaż zapytała a dlaczego takie imiona, albo cokolwiek to od razu mówi NIE TYLKO NIE TAKIE POPULARNE! NO CO TY KUBA?
Tak własnie takie imiona będą miały moje dzieci. JAk się nie podoba twoja sprawa , możesz sobie trzasnąć bliźniaki i nazwać Gienio i Zdziś a od moich dzieci wara!!! O tak bym pindzie nagadała. Moi znajomi też się dopytują jak się dziecie będzie nazywać więc odpowiadam Kunegunda i Bożydar. Co to kogo obchodzi jak się dzieci będą nazywały , tożto nasza sprawa nie ich. A Ty Ewelcia wrzuć na luz i pomyśl jak bardzo będziesz się cieszyła kiedy będziesz do dzieciaków wołała Filipku i Kubusiu
Ja miałam mieć n a imie Monika a mam Kinga ( na drugie monika) , Moja siostra miała być Kinga a jest Agnieszka. Tatko jak rejestrował nas w USC to na kacu był i zapomniał jakie imiona miał dać , żeby mama nie była zła , że jest Agnieszka dał jej na drugie Wiesława po babciKasiaKwiatek, Dajana28, Hela85, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia olej szwagierke, przeciez to Twoje dzieci, Ty się meczysz w ciazy i Ty bedzies do nich po nocach wstawala.. Niech sobie szwagierka machnie swoje dziecko i nazwie jak chcę. Swoja droga też mi się podoba Kuba w jednym nawet bylam pol zycia zakochana:P Filipka też znam swietnych chlopak bardzo inteligentny.
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Co do mc donalda to ja nigdy nie lubilam i na cale szczescie teraz też mnie nie ciagnie. Cole pije " na zdrowie" cale zycie czyli jak mnie boli zoladek albo jest mi nie dobrze to mój lek i teraz w ciazy to samo napije się gazowane odbije mi się 2 razy i dolegliwosci ustepuja:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:06
-
A tak w ogóle to dzień dobry gołąbeczki. Wy tu o bzykankach i innych gadacie a ja już widzę tą posuche po porodzie.......... dobre pół roku minęło jak mój mąż się dobrał do mnie i mu pozwoliłam. Inaczej bał się nawet na mnie spojrzeć
Hormony dają znać jak się karmi cyckiem, nie ma się wtedy wcale ochoty.
Ja w nocy aż się popłakałam, antybiotyk rozpuścił wsio w zatokach i teraz zaczyna to złązić, umieram z bólu naprawde. Sama ropa ehhh
Witamy się dzisiaj tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10a0a912de63.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34ee47fab5f7.jpgCzaryMary, KasiaKwiatek, Justinka, Amy, Dajana28, Krysti, Rudzia, Fasia, Hela85, liloe, Ewelcia, Klaudia90, mimka84, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh ależ mi się dobrze leży, w ogóle nie mam ochoty z łóżka wychodzić. Do pracy na 11. Wspaniale że weekend nadchodzi, mój K wyjechał w delegację na cały weekend. Jutro planuję obijać się cały dzień. Dzisiaj tylko mobilizacja w sprzątaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:33
-
CzaryMary wrote:Patrzę na te sieci pająków które podrzucila kotkapsotka i wychodzi na to ze lepiej zajarac maryche niż napic się kawy
..... Zarcik of course
No na to wychodzi. Marycha raczej uspokaja, wiec pajazek na spokojnie cos tam sklecil ale kofeina jest pobudzajaca wiec mimo, ze niby umysl zdawalo by sie powinien lepiej dzialac to widac, ze jest pobudzony na tyle, ze nei moze sie skupic na dzialaniu i tworzy bzdury.
W kazdym razie ja wlasnie dlatego staram sie nei pic kawy. Niech mi sie dziecko dobrze budujehwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny