X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fajnie :) no musisz się wyjątkowo ubrać:)

Kupiłam sobie dwie sukienki na ciążę i jedna jest taka bardziej elegancka także kreację mamy :)gorzej z butami bo mam same wysokie a teraz mnie tak stopy bolą, no ale postaram się jakoś wytrzymać w wysokich :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Kupiłam sobie dwie sukienki na ciążę i jedna jest taka bardziej elegancka także kreację mamy :)gorzej z butami bo mam same wysokie a teraz mnie tak stopy bolą, no ale postaram się jakoś wytrzymać w wysokich :)
    To super ,a buty zalozysz tobjak tam pojdziesz usiadziesz nozki mozesz z butów wyjąc pod stolikiem :) ja tak zawsze robilam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzane :-) wniosek jest taki ze starsze pokolenie średnio chce przypuszczać kobiety ciężarne w kolejkach. W ogóle w kolejkach to widac ze jest problem... Nieco inaczej sprawa ma się w środkach komunikacji. Tam ciezarnym dużo chętniej ustępuje się miejsca.

Mnie ostatnio Pani w kolejce przepuscila :-) poimyslalam ... Oho to az tak widać?!
    Ja zawsze przepuszczam, ustępuje miejsca a czasami jak sama nie mam siedzącego miejsca zwracamy uwagę komus siedzacemu zeby ustąpił tej pani miejsca:-)

OjjjjAngela - przykro mi bardzo:( a miałam taka nadzieje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 08:42

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac dalej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Obejrzane :-) wniosek jest taki ze starsze pokolenie średnio chce przypuszczać kobiety ciężarne w kolej kolejkach. W ogóle w kolejkach to widac ze jest problem... Nieco inaczej sprawa ma się w środkach komunikacji. Tam ciezarnym dużo chętniej ustępuje się miejsca.

Mnie ostatnio Pani w kolejce przepuscila :-) poimyslalam ... Ono to az tak widać?!
    Ja zawsze przepuszczam, ustępuje miejsca a czasami jak sama nie mam widzącego miejsca zwracamy uwagę komus siedzacemu zeby ustąpił tej pani miejsca:-)

OjjjjAngela - przykro mi bardzo:( a miałam taka nadzieje...
    Starsi są najgorsi :/ ostatnio tez tu w sklepie dwie starsze wbily się przedemną a ja chola chola kolejka tu jest popatrzaly się na mnie jak bym miala je zabic pierdolniete .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ustepuje miejsce ale jak jakas wredota się trafi to nie ustepuje .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 rozumiem Cię i Twoje załamanie z powodu zostania... ja czekam na obchod,na wyniki badań, jak mnie nie puszcza dzis,to dopiero w poniedziałek :( chyba mój mąż powinien odwołać syna na jutro bo zawsze jest u nas w soboty, bo osłabiona jestem po tym antybiotyku,a on w wieku szkolnym,żeby nic nie przyniosl... jak myslicie?

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Wiecie ja też nie chcę żeby moje dzieci były jednym z ale żeby chociaż podała jakieś inne a Ona wymyśla: Franiu, Stasiu, Miłosz... to nie są popularne imiona? No do cholery! Poza tym nie chcę nadawać imienia które już jest w rodzinie, zresztą same wiecie wybierając imię szukasz znajomego który tak się nazywa i zastanawiasz się czy to jest fajna osoba... Nie znam żadnego Jakuba i żadnego Filipa i dlatego tak chcę nazwać dzieci a Ona żeby chociaż zapytała a dlaczego takie imiona, albo cokolwiek to od razu mówi NIE TYLKO NIE TAKIE POPULARNE! NO CO TY KUBA?

Tak własnie takie imiona będą miały moje dzieci. JAk się nie podoba twoja sprawa , możesz sobie trzasnąć bliźniaki i nazwać Gienio i Zdziś a od moich dzieci wara!!! O tak bym pindzie nagadała. Moi znajomi też się dopytują jak się dziecie będzie nazywać więc odpowiadam Kunegunda i Bożydar :). Co to kogo obchodzi jak się dzieci będą nazywały , tożto nasza sprawa nie ich. A Ty Ewelcia wrzuć na luz i pomyśl jak bardzo będziesz się cieszyła kiedy będziesz do dzieciaków wołała Filipku i Kubusiu :)
    Ja miałam mieć n a imie Monika a mam Kinga ( na drugie monika) , Moja siostra miała być Kinga a jest Agnieszka. Tatko jak rejestrował nas w USC to na kacu był i zapomniał jakie imiona miał dać , żeby mama nie była zła , że jest Agnieszka dał jej na drugie Wiesława po babci :)

KasiaKwiatek, Dajana28, Hela85, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje kwietniowymam mamom i cieszcie sie spokojem bo za rok będzicie miały dość-kwietniowa mama 2014:-)

hwesta, KasiaKwiatek, Jaga, MartaAlvi, Dajana28, mantissa, Fasia, Hela85, liloe, Ewelcia, mimka84, haneczka lubią tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia olej szwagierke, przeciez to Twoje dzieci, Ty się meczysz w ciazy i Ty bedzies do nich po nocach wstawala.. Niech sobie szwagierka machnie swoje dziecko i nazwie jak chcę. Swoja droga też mi się podoba Kuba w jednym nawet bylam pol zycia zakochana:P Filipka też znam swietnych chlopak bardzo inteligentny.

Ewelcia lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mc donalda to ja nigdy nie lubilam i na cale szczescie teraz też mnie nie ciagnie. Cole pije " na zdrowie" cale zycie czyli jak mnie boli zoladek albo jest mi nie dobrze to mój lek i teraz w ciazy to samo napije się gazowane odbije mi się 2 razy i dolegliwosci ustepuja:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:06

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry gołąbeczki. Wy tu o bzykankach i innych gadacie a ja już widzę tą posuche po porodzie.......... dobre pół roku minęło jak mój mąż się dobrał do mnie i mu pozwoliłam. Inaczej bał się nawet na mnie spojrzeć:D Hormony dają znać jak się karmi cyckiem, nie ma się wtedy wcale ochoty.

Ja w nocy aż się popłakałam, antybiotyk rozpuścił wsio w zatokach i teraz zaczyna to złązić, umieram z bólu naprawde. Sama ropa ehhh

Witamy się dzisiaj tak :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10a0a912de63.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34ee47fab5f7.jpg

CzaryMary, KasiaKwiatek, Justinka, Amy, Dajana28, Krysti, Rudzia, Fasia, Hela85, liloe, Ewelcia, Klaudia90, mimka84, olka30 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wooow,piekny brzuszek :) ja to takiego w połowie nie mam ;) zrobię zdj jak wrócę ze szpitala, to Wam pokaże, tylko nie wiem kiedy:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:12

Jaga lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga supcio brzusio. Jaki dostałas antybiotyk na te zatoki?

Jaga lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Jaga supcio brzusio. Jaki dostałas antybiotyk na te zatoki?
    Duomox 750

CzaryMary lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga i Krysti jakie pokaźne brzuszki macie :)

Angela biedna kup sobie na noc stopery, ehh a w weekend jest szansa na wyjscie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:20

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh ależ mi się dobrze leży, w ogóle nie mam ochoty z łóżka wychodzić. Do pracy na 11. Wspaniale że weekend nadchodzi, mój K wyjechał w delegację na cały weekend. Jutro planuję obijać się cały dzień. Dzisiaj tylko mobilizacja w sprzątaniu :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:33

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też weekend planuję cały przeleżeć :) taką mam ochotę poleniuchować z książką, czy filmem jakimś dobrym :) Wreszcie na budowie spokój, okna montują w piątek dopiero więc można odpocząć :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Patrzę na te sieci pająków które podrzucila kotkapsotka i wychodzi na to ze lepiej zajarac maryche niż napic się kawy :-) ..... Zarcik of course :-) :-)

No na to wychodzi :D. Marycha raczej uspokaja, wiec pajazek na spokojnie cos tam sklecil ale kofeina jest pobudzajaca wiec mimo, ze niby umysl zdawalo by sie powinien lepiej dzialac to widac, ze jest pobudzony na tyle, ze nei moze sie skupic na dzialaniu i tworzy bzdury.
    W kazdym razie ja wlasnie dlatego staram sie nei pic kawy. Niech mi sie dziecko dobrze buduje :D

hwesta lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby szanse sa ale sie nie nastawiam bo dzis też mialam wyjść.

‹‹ 1296 1297 1298 1299 1300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ