Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Kasia od wczoraj od bolał mnie brzuch i noga myślałam że to rwa no i wzielam apap i jakos funcjonowalam położyłam sie spać i zaczęło mna telepac z zimna zmierzyłam temp 37,7 no ale dalej myślałam że to rwa i poszlam spać na 20 minut kiedy obudzil mnie silny bol brzucha i postanowilismy aby pojechac na ginekologie tam przebadali i stwierdzili podejrzenie wyrostka i kazali jechać do kolejnego szpitala tu zrobili krew mocz i usg.Na usg nie bylo widać wyrostka w nasz stanie to normalne no i dr kazala mi zostac na noc aby poczekać na resztę wyników. No i nad ranem wezwala kolejnego lekarza który spytał sie czy zgadzam sie na operacje bo on jest prawie pewny że to wyrostek . Nastraszyl mnie konsekwencjami gdyby sie nie zgodzila w tym stanie na operacje. No i musialam podjąć decyzje mega trudna. Jeszcze anestezjolog dodal swoje i w ogóle bylam w rozsypce. Na bloku po operacji moje pierwsze pytanie czy z dzieckiem wszystko ok.
teraz będzie już tylko lepiej
-
Dziewczyny dzis jakis dzien swira u mnie w domu, Pola dopiero zasypia a zazwyczaj idzie spac o 19-20. Ale zeby jeszcze sobie spokojnie siedziala teraz to ona biegala z takimi plastykowymi kreglami i udawala, ze gra na perkusji albo ze ten kregiel to jej batuta i dyryguje orkiestra...
Ja Nie Mam Juz Sily
!!!! Caly dzien za nia na wysokich obrotach
a wczoraj do mamy ja chwalilam, jaka grzeczna, ze bawi sie w domek, ze puzzle uklada albo jakies ukladanki. Przechwalilam ją
Angela sluszna decyzje podjelas a z tego co slyszalam to dziecko po narkozie tez moze bys uspokojone. Z rana pewnie da Ci popalic
Ewelcia olej ta szwagierke, wazne ze Wam sie podobaja imiona, a ona pewnie zazdrosci Ci blizniakowEwelcia lubi tę wiadomość
-
Ewelcia napisze jako setna - pierdól ją!
Mi koleżanka jak jej powiedzałam że będzie Natalia powiedziała "Hmmm... nooo... może być" Oczywiście powiedziałam jej że w dupie mam jej zdanie szczerze mówiąc
Kochana, jakbyś miała się sugerować wszystkimi to byś w życiu nie nazwała swoich chłopakówNadajcie takie imiona jakie Wam się podobają, a komu się nie podoba niech bije na drzewo
Matko, ja myślałam, że tylko ja jestem tutaj taka niedobra i nie zastosowałam jakiejś super mega zdrowej diety - same owoce i warzywaUlżyło mi, że nie tylko mi się zdarzają różne grzeszki. Ja tam mam zasadę, że jem co chce byle z umiarem
Oglądaliśmy właśnie "jak urodzić i nie zwariować" - całkiem spoko komediaKasiaKwiatek, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
A ta szwagierka ma juz dzieci? Bo cos czuje, ze to taki charakterek co po porodzie to zacznie Ci sie wtracac w wychowywanie chlopaczkow, dlatego lepiej juz teraz ustalic zasady i pokazac jej kto rzadzi
Zmiana imion w tym momencie utwierdzilaby ja w przekonaniu, ze przeciez to ona miala racje wiec musi Cie pouczac.
-
Ja staram sie tez nie wariowac ale wiadomo, chce odzywiac sie jak najzdrowiej.
Przestalam pic kawe i pijam tylko w weekendy albo jak ewentualnie czuje ze bedzie mnie bolec glowa. Kofeina raczej nie jest wskazana. Zawsze kiedy mam ochote na kawe przypominam sobie o eksperymencie na pajakach. Badania pieknie wykazaly ze pajak "po spozyciu" kofeiny nie potrafi dobrze zbudowac swojej sieci. Ja mam wtedy zawsze obawy, ze dziecko tez sie nie "buduje" dobrze, ze ta kofeina wplywa zle na jego polaczenia nerwowe w mozgu.
-
Lali wrote:Co do coli to ja tez popijam i nie zdolam wyliczyc ile juz pochlonelam porcji frytek z maka z sosem orientalnym
no i zjadam tez pieczarki marynowane i wypijam ta wode z octem ze srodka!! Nie moge sie powstrzymac
No ja czasem to samo albo śledzie w occie mniamLali lubi tę wiadomość
-
Leze pod kołdrą i czuje jak brzuch mi sie napina odkrywam sie patrze a tam:
MOJA NIUNIAtam po lewej stronie
Pierwszy raz tak ja bardzo widacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 01:43
KasiaKwiatek, Lali, CzaryMary, Krysti, Amy, Dajana28, Hela85, liloe, mimka84, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:jeżeli dziś rano mnie nie wypisza to chyba sama to zrobie. Baba co ze mna dzieli pokój chrapie gorzej niz mój dziadek. Jak człowiek ma wyzdrowiec i odpocząć w takich warunkach .Zasnąć nie moge...
Biednaaawspolczujee..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 u mnie też chrapie kolezanka,ale ja dostaje na noc kroplowke rozkurczowa i mnie muli i zasypiam tak po północy,bo o północy ona leki bierze jeszcze,a budzą dziś 5:40 na cisnienie,teraz na zastrzyk. Tylko pierwsza noc nie spalam... może popros o przeniesienie do innej sali w razie czego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny