X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • szuszu Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja jem Lay's zielona cebulka :D

a ja paprykowe :D

Fasia lubi tę wiadomość

w57vyx8dm3d47wvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ja bardzo rzadko bywam w McDonald's, a w ciąży drugi raz więc nie jest tak źle :-P

ja stamtąd lubię tylko cappucino :D dawno nie piłam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:34

KasiaKwiatek, olka30 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:

Fasia a Ty chyba miałaś leżeć a nie się szlajać po mieście, co? Tęskno do szpitala? zapodać kopniaka w zgrabną pupkę?

A wypis ze szpitala to kto mi odbierze ? i kto aktywuje beze mnie moje konto w ZUSie ? No niestety moja Droga ale pewnych rzeczy nikt za mnie nie zrobi, poza tym na krótkie spacery mogę wychodzić :) dojście z samochodu do tych budynków nie będzie dla mnie ogromnym wysiłkiem :) dbam o siebie przecież ...

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:32

Amy, littletwig, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe ja czuję tylko mój K nie może się doczekać kiedy go synek kopnie :-P

Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia olej, szkoda nerwów

Ewelcia lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Wiecie co musze się wyżalić bo mnie taki wkurw na maksa ogarnął że szok! Nie mówiliśmy rodzinie jakie chcemy imiona dopóki nie byliśmy pewni... oczywiście każdy miał swoje typy (szczególnie moja szwagierka która zarzuca nas codziennie jakimiś imionami). Dzisiaj jak już ustaliliśmy z mężem jednogłośnie i powiedzieliśmy to ta oczywiście zaczęła mi wysyłać linki do różnych stron że to strasznie popularne imiona i żeby nie nazywac tak dzieci bo w klasie będzi 6 Jakubów i 5 Filipów! Noż kurwa! Mi się imię jej dziecka tez nie podoba ale nic nie powiedziałam!!!

A moglas ;). Wiesz, ona moze chce dobrze. To jest jednak fakt, ze ludzie nazywaja czasem dzieci tak a nie inaczej bo akurat imie jest modne. Oczywiscie rodzice nie mysla o tym, ze imie jest modne ale nagle gdzies im w ucho wpada imie X i im sie bardzo podoba a potem sie okazuje ze co drugie dziecko tak sie nazywa. Jesli wam to nie przeszkadza to ok. Mi przeszkadza i bardzo nie chce nazwac dziecka zbyt aktualnie popularnym imieniem. Tu gdzie mieszkam kroluje Max i Ben wiec w rzadnym wypadku takeigo imienia nie dam.
    Ida wrote:
    Kasia, dzięki za zdjątko. Ja tam niczego nei rozpoznaję, ale wierzę, że to TO. :)

Kurcze dziewczyny, tak szczerze to jak często kusicie się na coś niezdrowego - typu cola, frytki hamburger? Ja generalnie rzadko to jadałam, ale teraz jakoś dziwnie mnie ciągnie i jak tak pomyślałam, to jednak ostatnio często mi się zdarza... :( A frytki to mogłabym jeść na okrągło :P

Za czesto :/. To znaczy to fast foodow nie chodze ale nigdy tego nei robilam wiec no problem. Chipsow nei jadam tak samo jak nie pijam coli (od sweita). Moja slaboscia sa niestety slodycze i staram sie je mocno ograniczac albo robic sama np pieke ciasto, robie budyn, mieszam serek z kakaem.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Kasia kwiatek spokojnie lada chwila poczujesz. Moja mimo łożyska na przedniej ścianie daje czadu z nad pępkiem, pod i po bokach tak, że mąż jak przyłoży rękę to nieraz się wzdrygnie z zaskoczenia i pyta czy to nie boli ;)

MartaAlvi ja to cytrusy na okrągło jem jak nie grejprfuty to pomelo lub mandarynki i tak od 2 miesięcy. Coli mi się nie chce ale woda lekko gazowana wchodzi butelkami.

Mój ciążowy przysmak to Creme Brule z lidla UWIELBIAM i wiem ile to kalorii...i Rafaello...mniiiiiiaaaam

Olka bidulko bierz antybiotyk bez wahania trzymaj się tam

Fasia a Ty chyba miałaś leżeć a nie się szlajać po mieście, co? Tęskno do szpitala? zapodać kopniaka w zgrabną pupkę?

Angela wracaj do formy z dzidzia na pewno ok może śpi po znieczuleniu.

Hwesta jestem z Tobą myślami!
    Ja loda wczoraj jadlam z Creme Brule hihi pyszny byl niewiem czy zaraz nie skocze po niego znów :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:34

Fasia, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wysraj się na nią ,macie juz imiona powiedz by dupy nie truła .

liloe, Hela85, mimka84 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:44

KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ewelcia olewka. u nas też mało kto wie a komentarze mam w poważaniu.

Fasia czuj się rozgrzeszona ;) ja tak tylko dla dobra Julka

Krysti kup jeden dla siebie, jeden dla Ignasia, jeden dla mnie i jeden dla Ali. Bęędzie uczta
    Yo :D uczta ja juz sernika się opchalam tyle ze mnie tyłka juz się niechce podnieśc haha ale jutro kupie :)

Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albert i Alan ladne tez :)

• liwi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI się Kubuś bardzo podoba i jakbym miała synka to właśnie tak by się nazywał.
    Ale też słyszłam mnóstwo opini ze strasznie popularne imiona, no i co z tego.
    Ja mam Kaśka na imie i w klasie było nas 4 i jakoś nie cierpiałam z tego powodu, a teraz to już wogóle mi zwisa czy popularne czy nie.

KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, Hela85 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam krystyna i bylam jedna jedyna w klasie z tym imieniem :)w Uk tu W Szkocji fajnie wymawiają moje imię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 21:25

Rudzia, Hela85, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia nie przejmuj sie , ja corce imie daje takie jakie mi sie podoba i nie patrze na to czy komus sie podoba czy nie..chociaz mpja ciocia i babcia probpwaly mi wybic zglowy Zochę! Ale mam to gdzies..

Na CHIPSY zrobiliscie mi mega ochoty i juz siostra z nimi jedzie do mnie :D hehhe

I wreszcie dokolanalm wyboru i zamowienie u Natalii zlozone! :D do 20 grudnia juz bede miala zamowione rzeczy :) swoja droga bardzo mila ta Pani Natalia :)

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje imie w szkole nie bylo tak bardzo popularne a zawsze marzylam o imieniu ktore nosi wiecej dziewczyn typu Kasia ...nienawidzilam swojego imienia MAGDALENA takie mi sie wydawalo jak dla starej baby : D heh

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 1292 1293 1294 1295 1296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ