Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:
Fasia a Ty chyba miałaś leżeć a nie się szlajać po mieście, co? Tęskno do szpitala? zapodać kopniaka w zgrabną pupkę?
A wypis ze szpitala to kto mi odbierze ? i kto aktywuje beze mnie moje konto w ZUSie ? No niestety moja Droga ale pewnych rzeczy nikt za mnie nie zrobi, poza tym na krótkie spacery mogę wychodzićdojście z samochodu do tych budynków nie będzie dla mnie ogromnym wysiłkiem
dbam o siebie przecież ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Wiecie co musze się wyżalić bo mnie taki wkurw na maksa ogarnął że szok! Nie mówiliśmy rodzinie jakie chcemy imiona dopóki nie byliśmy pewni... oczywiście każdy miał swoje typy (szczególnie moja szwagierka która zarzuca nas codziennie jakimiś imionami). Dzisiaj jak już ustaliliśmy z mężem jednogłośnie i powiedzieliśmy to ta oczywiście zaczęła mi wysyłać linki do różnych stron że to strasznie popularne imiona i żeby nie nazywac tak dzieci bo w klasie będzi 6 Jakubów i 5 Filipów! Noż kurwa! Mi się imię jej dziecka tez nie podoba ale nic nie powiedziałam!!!
A moglas. Wiesz, ona moze chce dobrze. To jest jednak fakt, ze ludzie nazywaja czasem dzieci tak a nie inaczej bo akurat imie jest modne. Oczywiscie rodzice nie mysla o tym, ze imie jest modne ale nagle gdzies im w ucho wpada imie X i im sie bardzo podoba a potem sie okazuje ze co drugie dziecko tak sie nazywa. Jesli wam to nie przeszkadza to ok. Mi przeszkadza i bardzo nie chce nazwac dziecka zbyt aktualnie popularnym imieniem. Tu gdzie mieszkam kroluje Max i Ben wiec w rzadnym wypadku takeigo imienia nie dam.
Ida wrote:Kasia, dzięki za zdjątko. Ja tam niczego nei rozpoznaję, ale wierzę, że to TO.
Kurcze dziewczyny, tak szczerze to jak często kusicie się na coś niezdrowego - typu cola, frytki hamburger? Ja generalnie rzadko to jadałam, ale teraz jakoś dziwnie mnie ciągnie i jak tak pomyślałam, to jednak ostatnio często mi się zdarza...A frytki to mogłabym jeść na okrągło
Za czesto. To znaczy to fast foodow nie chodze ale nigdy tego nei robilam wiec no problem. Chipsow nei jadam tak samo jak nie pijam coli (od sweita). Moja slaboscia sa niestety slodycze i staram sie je mocno ograniczac albo robic sama np pieke ciasto, robie budyn, mieszam serek z kakaem.
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Kasia kwiatek spokojnie lada chwila poczujesz. Moja mimo łożyska na przedniej ścianie daje czadu z nad pępkiem, pod i po bokach tak, że mąż jak przyłoży rękę to nieraz się wzdrygnie z zaskoczenia i pyta czy to nie boli
MartaAlvi ja to cytrusy na okrągło jem jak nie grejprfuty to pomelo lub mandarynki i tak od 2 miesięcy. Coli mi się nie chce ale woda lekko gazowana wchodzi butelkami.
Mój ciążowy przysmak to Creme Brule z lidla UWIELBIAM i wiem ile to kalorii...i Rafaello...mniiiiiiaaaam
Olka bidulko bierz antybiotyk bez wahania trzymaj się tam
Fasia a Ty chyba miałaś leżeć a nie się szlajać po mieście, co? Tęskno do szpitala? zapodać kopniaka w zgrabną pupkę?
Angela wracaj do formy z dzidzia na pewno ok może śpi po znieczuleniu.
Hwesta jestem z Tobą myślami! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Ewelcia olewka. u nas też mało kto wie a komentarze mam w poważaniu.
Fasia czuj się rozgrzeszonaja tak tylko dla dobra Julka
Krysti kup jeden dla siebie, jeden dla Ignasia, jeden dla mnie i jeden dla Ali. Bęędzie ucztauczta ja juz sernika się opchalam tyle ze mnie tyłka juz się niechce podnieśc haha ale jutro kupie
Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MI się Kubuś bardzo podoba i jakbym miała synka to właśnie tak by się nazywał.
Ale też słyszłam mnóstwo opini ze strasznie popularne imiona, no i co z tego.
Ja mam Kaśka na imie i w klasie było nas 4 i jakoś nie cierpiałam z tego powodu, a teraz to już wogóle mi zwisa czy popularne czy nie.KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia nie przejmuj sie , ja corce imie daje takie jakie mi sie podoba i nie patrze na to czy komus sie podoba czy nie..chociaz mpja ciocia i babcia probpwaly mi wybic zglowy Zochę! Ale mam to gdzies..
Na CHIPSY zrobiliscie mi mega ochoty i juz siostra z nimi jedzie do mniehehhe
I wreszcie dokolanalm wyboru i zamowienie u Natalii zlozone!do 20 grudnia juz bede miala zamowione rzeczy
swoja droga bardzo mila ta Pani Natalia
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość