Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Wlasnei dzwonilam do szpitala gdzie zameirzam rodzic. Sa jeszcze miejsca na kurs rodzenia
. Narazie jestem zapisana na kurs w dzielnicy obok ale pomyslalam ze chyba jednak lepiej bedzie tam robic gdzie zameirzam rodzic. Dobrze mysle? Tylko, ze potem polozna ktora do domu przychodzi bedzie pewnie inna. Gdybym robilöa kurs w tej dzielnicy obok to polozna by przychodzila ta z kursu potem do domu. Jak myslicie co lepsze?
uważamże lepiej chodzić na kurs do szpitala w którym będzie się rodziło. Często te kursy prowadzą położne z tego szpitala więc a nóż-widelec trafisz przy porodzie na tę do której chodziłas na kurs. Wtedy chyba tak milej.
mimka84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi siè rece telepaly jak po wynik dzwonilamOla89 wrote:Ja na krew ide w poniedziałek, jestem w ogole z siebie dumna bo przed ciążą i przed szpitalem ostatnio to panikowałam zawsze przed pobieraniem krwi, mdlałam, no cyrki mowię Wam, a odkąd byłam w szpitalu gdzie mi pobierali krew co chwila jakoś się przemogłam i jest ok

az moj mowi spokojnie
noo
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha ja tezmimka84 wrote:Ja też się zawsze boję wyników, wyobrażam sobie nie wiem co, a potem zaczynam mieć głupie myśli typu "najwyżej umrę, co tam, tylu ludzi umiera codziennie". Później za takie myślenie mam ochotę sama sobie w pysk strzelić.
ja to wigole nerwicy się nabawie w tej ciązy wszystkie badania usg wielki stres .
-
nick nieaktualnyHaha jestem w dvla z moim egzamin ma ,a ja czekam na korytarzu
przyszla pani jakas z synem on na egzamin a ona na korytarzu do mnie gada heya heya i smieci drobniutkie zbiera kolo mnie z dywanu
chora chyba jest .Po wszystkich toaletach chodzi meskiej i damskiej
patrzcie jacy ludzie chorzy są .Noemalnie kobita ubrana elegancko i chora .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 15:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTa babka chira mowi ze jest cleaner here a ja miwię okay za dzwi wyciągla odkurzacz dziwne !jej i odkurza nie ma koncowki do odkurzacza ! Jeju szkoda takich ludzi naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 15:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje Krysti, no to z głowy

Ja już w domu. Ale ze sprzątania na razie nici... Po powrocie ze szkoły nie chciało mi się wcale. Wezmę się za to wieczorem
Byłam w Lidlu, fajne piżamy są, wzięłam dla siebie i obu córek, będziemy mieć podobne
Krysti lubi tę wiadomość