Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka, no u mnie w tesco takich nie bylo, ale znajoma mi dala troche bucikow dla chlopca wiec na razie nie musze kupowac:)
cisza jakas dzisiaj tutaj:)
ja czytalam o rozpakowanych listopadowkach i grudniowki juz prawie w polowie rozpakowane:D
haneczka lubi tę wiadomość
-
KASIAB wrote:Justinka!
jak możesz to napisz mi jeszcze czy jeżeli za luty zaczne płacic podwyższoną skladkę zus, a w marcu urodze to jaką za marzec mam zapłacić? a jak nie urodze w marcu tylko w kwietniu to za marzec mam płacić taką jak za luty, czy mogę niższą lub wyższą a oni już sobie to tam przeliczą?
Przepraszam, że Cię tak męcze!!! -
nick nieaktualny
-
powiem ci Amy ze komentarze widac ale chyba tylko do filmikow bo ja nie jestem u was w grupie jak wchodze w ktoras z was to widze pod filmikami komentarze jak zdjecie w tle to tez widac komentarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:15
-
nick nieaktualny
-
Hwesta no wlasnie, posiew to tak z 5 dni, mysle ze to glowny powod ze jeszcze tam zostajesz, musza wiedziec co tam masz i czy wrazliwe na ten antybiotyk ( kliniczna poprawa jest wiec pewenie tak) ale przy takiej infekcji wypadaloy wiedziec co ja spowodowalo. Antybiotyk jeszcze pociagniesz dozylnie, zeby raz sie wyleczyc a dobrze a nie potem bujac przez miesiac.
A ja zamowilam trzy lampy (czekam az maz wroci i za nie zaplaci hih ), potem moze wrzuce Wam linki i biurko zamowilam do takiego pokoiku naukowego/ gabineciku- maz juz nie moze sie doczekac, jak bedzie mial swoj kat, bo duzo pracuje w domu przy kompie, a moze ja czasem skorzytam jka sie bede uczyla. Jeszcze duzy stół, stolik do kanapy , krzesla i cos pod telewizor aaaa i cos do okna. Maz dzisiaj przywiezie tesciowa- przyjezdza pociagiem za godzine, zeby mi chate ogarnac- jaki wstyd, mam ochote sie przed nia schowac ; P. Ale podejrzewam ze moze mi sie to nie udac, wiec moze z tej okazji wlosy umyje - niech bedzie echhhWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:52
-
PsotkaKotka wrote:A w ktorym ty tygodniu jestes?
Co do ustepowania miejsca/kolejek to niestety jest zima i mojego brzucha poprostu nei widac w plaszczu.
Hej, ja jetem 22 tydzień i 4 dzien ciaży , wg usg 20 tydzień, ale to wszystko nieważne,mam dziś płytkę z usg i będę oglądać synusia w domu , jedno ujecie twarzy z 3D po prostu wymiata , a jeszcze lepiej będzie widać w 30tym tygodniu.Z moją Martka 15 lat temu nie było takich możliwości , więc teraz sie cieszę
Zaliczyłam dziś spore zakupy dla maluszkaśpiochy z napisami, body , skarpetki,JEANSY
Szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko
Fasia, KasiaKwiatek, Hela85, haneczka lubią tę wiadomość
-
Ida - Tu masz link - http://www.zdrowarodzina.pl/ koleżanka mi polecała, bo to są zajecia za darmo. Siedziba na krapkowickiej. Szkoła rodzenia od 31tc ale od 21tc mozna iść się juz zapisać i podobno są jakieś zajęcia wcześniej czy tam wykłady. Miałam jechać w pon jak mi się 21 tydzien zaczął no ale przez szpital nie mogłam .. Muszę teraz skonsultować z moją ginekolog czy w ogóle będę mogła na takie zajęcia chodzić
Nie wiem natomiast jak to wygląda w przypadku szpitala, czy się płaci czy nieIda lubi tę wiadomość
-
Odebrałam dziś wypis. Pani sekretarka była tak dobra, że zrobiła mi jeszcze ksero badania - wymazu z szyjki macicy na mycoplasmę, ureaplasmę, chlamydię i posiew. Fajnie, bo to drogie badania i na pewno się mojej lekarce te wyniki przydadzą
Tak sama z siebie mi to dała
-
Ida nie wyglupiaj sie, nie masz za co dziekowac, napislaam co myslalam, z reszta jak zwykle : P. Ja caly czas jestem, ale jakos opuscilam sie w aktywnosci, spadek formy jakis caly czas zaliczam, do dzisiaj chociaz porzadnie czytalam a dzisiaj juz meeeega wybiorczo, wstydam sie ; P,ale poprawie sie moze wieczorkiem w lozku, bpo teraz czekam na ta tesciowa echh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 18:59
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny