X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA trzymam kciuki żeby usg dobrze wyszło :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    I to wielka !! Moi znajomi facebookowi też nie wiedzą o ciązy .. Tzn kilka osób, tych bliższych ale reszta nie :/

ANGELA suuuuuper info :) fajnie, ze na weekend Was wypuszczają :)
    No.. musialam wywalic komentarz spod filmkku ale podejrzewam ze juz po ptakach :/

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Za marzec możesz już od niższej podstawy bo jeśli w marcu urodzisz to ten miesiąc nie bedzie brany do wyliczenia zasiłku. Natomiast jeśli urodzisz w kwietniu to wtedy za luty i marzec płacisz na tyle wysokie abyś była zadowolona z wysokości zasiłku bo te dwa miesiące będą brane pod uwagę i będzie wyliczana średnia. Najlepiej zapłacić tak samo wysoko. No i za kwiecień juz niski bo go nie liczą. ☺

wszystko wiem! dziękuje:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    I to wielka !! Moi znajomi facebookowi też nie wiedzą o ciązy .. Tzn kilka osób, tych bliższych ale reszta nie :/

ANGELA suuuuuper info :) fajnie, ze na weekend Was wypuszczają :)

hej ale wiecie to nie u wszystkich pewnie zalezy jak ktos ma prywatnosc ustawiona moze na fb?????nie znam sie na tym zbytnio.....
    ale jak amy zmienila zdjecie w tle to widac bylo kasia twoj komentarz....
    tak dla przykladu, dlatego ja sie wlasnie nie pchałam na grupe bo mniejsze prawdopodobienstwo ze na to forum ktoś zajrzy niż na fb....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 20:04

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hej ale wiecie to nie u wszystkich pewnie zalezy jak ktos ma prywatnosc ustawiona moze na fb?????nie znam sie na tym zbytnio.....
    ale jak amy zmienila zdjecie w tle to widac bylo kasia twoj komentarz....
    Bo ja ją mam w znajomych swoich... chodzilo mi o nasze komentarze w tej grubie bbf... bo tam mozna zaznaczyc grupa zamknieta i pozaznaczaf zeby rzeczy komentowane byly widoczne tylko dla grupy
    ale to musi zrobic administrator...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka ja bylam w grubie na fb aniolkowych mam i tam nic nie wychodzilo poza grupe tylko administrator musi dobrze pozaznaczac w ustawieniach.. myslalam ze w tej bbf tez jest tak poustawiane a okazuje sie ze chyba wlasnie nie.. i troche sie zmartwilam ze juz wiekszosc moich znajomych wie o ciazy..eh.. to nie tajemnica ale po jednej stracie raczej sie nikomu nie chwale..

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:36

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka zakładała tą grupę i mówiła, że jest tajna - zamknięta. Także nikt nie powinien widzieć tego co tam piszemy jeżeli nie jest członkiem tej grupy

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDamo mnie tak bolało po bokach właśnie! ni to ciągnięcie ni to mrowienie, cholera wie co, a po dwoch dniach zauważyłam że mi jakieś mięśnie się tam pokazały :P wylazły do przodu jakby :P Śmiałam się, że nawet nie wiedziałam że pod tym tłuszczem mam jakieś mięśnie haha :)

Melduje się po połówkowym.
    W przeciwieństwie do prenatalnego to bylo super badanie (ten sam lekarz). Tym razem wszystko wyjaśnił, opowiadał co pokazuje itp.
    Malutka zdrowiutka, wszystko ma na swoim miejscu i ułożona jest aktualnie główkowo. Dowiedziałam się w końcu że łożysko mam na tylnej ścianie :P
    Wymiary podobne do tych wczorajszych z tym że waga się zweryfikowała i dzisiaj wyliczyło, że mała waży 359g :P
    Data porodu zaś mi się niby przesunęła, tym razem na 16 kwietnia :P

A na koniec zwykle wrzucacie zdjecie siusioka a ja Wam pokażę moją cudną kobietkę :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69c26457036c.jpg

mimka84, iwonka1077, Fasia, Rudzia, Amy, Hela85, KasiaKwiatek, Ulka84, CzaryMary, liloe, Krysti, Dajana28, Justinka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na badaniu,łożysko ok,z dzidzia ok i nerka lepiej,kamien jest ale to już nie jest istotne. Czekają na posiew moczu żeby zobaczyć czy są bakterie i jakie,bo infekcja się utrzymuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Robotka zakładała tą grupę i mówiła, że jest tajna - zamknięta. Także nikt nie powinien widzieć tego co tam piszemy jeżeli nie jest członkiem tej grupy
    No tak ale film byl wrzucany na stronie grupy a moj maz np widzi komentarze wiec wszyscy moi znajomi tez...

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam łożysko na ścianie przedniej i lewej krawędzi. Czy w ogóle ma znaczenie gdzie to łożysko się znajduje ?

Marta - no jaka pięknie widać, że to córeczka :) fajnie, że po badaniu dobrze :)

Hwesta - Dobrze, że nerka lepiej a bakterii się pozbedziesz i wrócisz do siebie

AMY no to trochę lipa jak tak piszesz. Byłam pewna, że nikt tego nie widzi :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 20:36

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    ahaa to sluchaj bo u innych dziewczyn nic nie widac i ogolnie jak wejde na grupe to tez nie widac komentarzy, a Kasi moze dlatego ze w znajomych, a teraz jak wchodze to nie widac filmiku i moze dlatego u meza na profilu widzialas bo masz w znajomych??????wychodzi ze jak kogos z grupy masz normalnie w znajomych takI(dobrze zrozumialam)to widac niektore komentarze????
    ojjjj moze wszyscy znajomi nie poczytali jak byco to moze do administratora napiszcie zeby wyjasnlil co i jak???
    Ja nie wiem jak to dziala ale.widze na profilu meza ze on widzi nasze komentarze pod wrzuconym filmikiem ostatnim..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi czyli wychodzi, że to ja mam kluska w brzuchu... :-P Twoja okazała się zwiewną baletnicą:-D
    Ja mam łożysko na przedniej, pocieszam się, że jak to któraś z Was napisała poród łatwiejszy :-D gratuluję pozytywnych wyników.
    Hwesta oby dobrze i do domu!
    No z tym fb rzeczywiście slabo :-\ niby u mnie znajomi wiedzą, ale nie wszyscy i nie chciałabym żeby przez fb sie rozchodziło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 20:43

• Ida Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:47

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jeszcze opierniczę Amy że chyba mi wykrakała z tym obrazem 3D bo go nie było - coś się spierniczyło! :(

No i zeżarłam dzisiaj powiększony zestaw! na zdrówko :P

KasiaKwiatek, Ida, Ida, mimka84 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda tylko,ze ten antybiotyk nie działa dobrze na te bakterie,bo pewnie byłabym juz zdrowa... no,ale nie jest gorzej,to najważniejsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi to zadziałałaś jak ja :-D też wczoraj wsunęłam powiekszony :-P

MartaAlvi, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dlatego ten posiew ważny. Wtedy ewentualnie zmienią na najwłaściwszy antybiotyk

• Ida Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:48

‹‹ 1304 1305 1306 1307 1308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ