Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:I to wielka !! Moi znajomi facebookowi też nie wiedzą o ciązy .. Tzn kilka osób, tych bliższych ale reszta nie
ANGELA suuuuuper infofajnie, ze na weekend Was wypuszczają
-
Justinka wrote:Za marzec możesz już od niższej podstawy bo jeśli w marcu urodzisz to ten miesiąc nie bedzie brany do wyliczenia zasiłku. Natomiast jeśli urodzisz w kwietniu to wtedy za luty i marzec płacisz na tyle wysokie abyś była zadowolona z wysokości zasiłku bo te dwa miesiące będą brane pod uwagę i będzie wyliczana średnia. Najlepiej zapłacić tak samo wysoko. No i za kwiecień juz niski bo go nie liczą. ☺
wszystko wiem! dziękuje:) -
Fasia wrote:I to wielka !! Moi znajomi facebookowi też nie wiedzą o ciązy .. Tzn kilka osób, tych bliższych ale reszta nie
ANGELA suuuuuper infofajnie, ze na weekend Was wypuszczają
hej ale wiecie to nie u wszystkich pewnie zalezy jak ktos ma prywatnosc ustawiona moze na fb?????nie znam sie na tym zbytnio.....
ale jak amy zmienila zdjecie w tle to widac bylo kasia twoj komentarz....
tak dla przykladu, dlatego ja sie wlasnie nie pchałam na grupe bo mniejsze prawdopodobienstwo ze na to forum ktoś zajrzy niż na fb....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 20:04
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hej ale wiecie to nie u wszystkich pewnie zalezy jak ktos ma prywatnosc ustawiona moze na fb?????nie znam sie na tym zbytnio.....
ale jak amy zmienila zdjecie w tle to widac bylo kasia twoj komentarz....
ale to musi zrobic administrator... -
nick nieaktualnyIwonka ja bylam w grubie na fb aniolkowych mam i tam nic nie wychodzilo poza grupe tylko administrator musi dobrze pozaznaczac w ustawieniach.. myslalam ze w tej bbf tez jest tak poustawiane a okazuje sie ze chyba wlasnie nie.. i troche sie zmartwilam ze juz wiekszosc moich znajomych wie o ciazy..eh.. to nie tajemnica ale po jednej stracie raczej sie nikomu nie chwale..
-
MłodaDamo mnie tak bolało po bokach właśnie! ni to ciągnięcie ni to mrowienie, cholera wie co, a po dwoch dniach zauważyłam że mi jakieś mięśnie się tam pokazały
wylazły do przodu jakby
Śmiałam się, że nawet nie wiedziałam że pod tym tłuszczem mam jakieś mięśnie haha
Melduje się po połówkowym.
W przeciwieństwie do prenatalnego to bylo super badanie (ten sam lekarz). Tym razem wszystko wyjaśnił, opowiadał co pokazuje itp.
Malutka zdrowiutka, wszystko ma na swoim miejscu i ułożona jest aktualnie główkowo. Dowiedziałam się w końcu że łożysko mam na tylnej ścianie
Wymiary podobne do tych wczorajszych z tym że waga się zweryfikowała i dzisiaj wyliczyło, że mała waży 359g
Data porodu zaś mi się niby przesunęła, tym razem na 16 kwietnia
A na koniec zwykle wrzucacie zdjecie siusioka a ja Wam pokażę moją cudną kobietkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69c26457036c.jpgmimka84, iwonka1077, Fasia, Rudzia, Amy, Hela85, KasiaKwiatek, Ulka84, CzaryMary, liloe, Krysti, Dajana28, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Robotka zakładała tą grupę i mówiła, że jest tajna - zamknięta. Także nikt nie powinien widzieć tego co tam piszemy jeżeli nie jest członkiem tej grupy
-
A ja mam łożysko na ścianie przedniej i lewej krawędzi. Czy w ogóle ma znaczenie gdzie to łożysko się znajduje ?
Marta - no jaka pięknie widać, że to córeczkafajnie, że po badaniu dobrze
Hwesta - Dobrze, że nerka lepiej a bakterii się pozbedziesz i wrócisz do siebie
AMY no to trochę lipa jak tak piszesz. Byłam pewna, że nikt tego nie widzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 20:36
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:ahaa to sluchaj bo u innych dziewczyn nic nie widac i ogolnie jak wejde na grupe to tez nie widac komentarzy, a Kasi moze dlatego ze w znajomych, a teraz jak wchodze to nie widac filmiku i moze dlatego u meza na profilu widzialas bo masz w znajomych??????wychodzi ze jak kogos z grupy masz normalnie w znajomych takI(dobrze zrozumialam)to widac niektore komentarze????
ojjjj moze wszyscy znajomi nie poczytali jak byco to moze do administratora napiszcie zeby wyjasnlil co i jak??? -
nick nieaktualnyMartaAlvi czyli wychodzi, że to ja mam kluska w brzuchu...
Twoja okazała się zwiewną baletnicą
Ja mam łożysko na przedniej, pocieszam się, że jak to któraś z Was napisała poród łatwiejszygratuluję pozytywnych wyników.
Hwesta oby dobrze i do domu!
No z tym fb rzeczywiście slaboniby u mnie znajomi wiedzą, ale nie wszyscy i nie chciałabym żeby przez fb sie rozchodziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 20:43
-
No i jeszcze opierniczę Amy że chyba mi wykrakała z tym obrazem 3D bo go nie było - coś się spierniczyło!
No i zeżarłam dzisiaj powiększony zestaw! na zdrówkoKasiaKwiatek, Ida, Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny