Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Dzięki Kochana, widziałam już ten link wcześniej, ale bardziej byłam zainteresowana zajęciami w szpitalu, gdzie będę rodzić. Ale raczej tam nie jest za darmo. Na krapkowickiej zajęcia są o 16, a to kompletnie odpada, z względu na godziny pracy męża...
http://www.ginekologia.opole.pl/szpital/szkola-rodzenia tu jest jakaś informacja. Na dole napisali, że proszą o dowolne wsparcie finansowe na podane konto. Więc może sie płaci ile łaskaU mnie mąż do 16 pracuje więc jakieś 20 minut by się spóźniał jakby co. Tylko, że ja nie wiem czy będę mogła się zapisać .. Jeszcze miesiąc temu na wizycie jak pytałam to mówiła, że oczywiście ale teraz trochę się u mnie pozmieniało więc jak się umówię teraz na wizytę to zobaczymy ..
-
kurcze no jak ja sprawdzalam szkoly w moim miescie to rzeczywiscie 400- 500 zl to norma, sa niektore bezplatne jak zadeklarujesz sie do ich poloznej, tylko nie wiem, jak mieszkam pod miastem czy ta polozna bedzie tu przyjezdzala, z reszta mam fajny osrodek zr=drowia kolo domu, polozna podobno tez w porzadku. Wiec raczej mi zostanie platna weekendowa echh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 19:21
-
Ida wrote:Na stronie naszego jest, że o formach płatności dowiadujemy się na zajęciach organizacyjnych
Finansowanie:
Zajęcia w szkole Rodzenia nie są finansowane ze środków publicznych, dlatego prosimy uczestników o dobrowolne wsparcie finansowe.
Jak dla mnie 400zł to kosmos ... -
Dziewczyny a macie może takie uczucie ciągnięcia,drętwienia brzucha po któreś ze stron? ja mam tak ,że jak siedzę to tak drętwieje ,ciągnie mnie po lewej stronie wzdłuż talii dzisiaj długo się to uczucie utrzymuje w sumie nie wiem co to może być.
nie jest to ból ale takie ciągnięcie ,dyskomfort.
Może za mało pije hmhmm
A może to przez ułożenie malucha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 23:43
-
MłodaDama niestety nigdy czegoś takiego nie miałam. Dzisiaj mi pani w szpitalu mówiła, że jak zaczną mi się skurcze to mam jechać do szpitala chodziło jej o takie uczucie które idzie od góry brzucha do dołu - takie mrowienie. To nic takiego u Ciebie?
-
Nie to raczej nie mrowienie.Takie ciągnięcie skóry po lewej które trzyma to chyba nie skurcze jak się położe to tego nie czuje tylko jak siedze.
Boże do wizyty jeszcze 11 dni masakra...pewnie znowu położy mnie do szpitala,bo nie ma aparatu do usg dopochwowego i pewnie tam mnie skieruje ..już się boje ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 23:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWypis juz czeka ! jutro wychodzimy ! mąż przywiózł detektor tetna i uslyszalam serduszko plakalam jak za pierwszym razem ulga wkońcu pozytywne wiadomości. Jutro konsultacja w innym szpitalu i do domu . W poniedziałek wizyta u mojej dr.
Fasia, hwesta, mimka84, Amy, Hela85, Justinka lubią tę wiadomość
-
MłodaDama - mi się tak brzuch stawiał. Robił się bardzo twardy jak kamyk, miałam wrażenie że jest mega ciężki, spinał się no i jak zadzwoniłam do położnej to kazała od razu do szpitala jechać, bo tak nie powinno być na tym etapie ciąży .. no i u mnie się to skończyło wiadomo czym. Mam nadzieję, że u Ciebie to może bardziej z przemęczenia czy coś ..
-
Amy wrote:To lippppa
I to wielka !! Moi znajomi facebookowi też nie wiedzą o ciązy .. Tzn kilka osób, tych bliższych ale reszta nie
ANGELA suuuuuper infofajnie, ze na weekend Was wypuszczają
-
nick nieaktualny