Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi ja tez przekroczę w tej ciąży magiczne 30 lat
Ja robię surowy burak, jabłko, marchew najczęściej ale można prawie wszystko dodać(mango, gruszkę, pietruszka, szpinak, jarmuż,seler itp.), wrzucam do wyciskarki i gotowe, tyle że ja lubię smak buraka nawet samegoBambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:No to musisz jakiś kobiecych sztuczek użyć juz tam wiesz co działa na twojego faceta
mój tam jak ja chętna to nie ma problemu chyba że zmęczony po pracy
No właśnie nic nie dzialatak się zablokował, że nie da rady
tzn da rade (wiadomo o co chodzi) ale jak mam to robić przymuszajac go to to się mija z celem
-
Hej
Wszystkiego najlepszego jubilatkomrośnijcie zdrowo
Ewelciu mi gin powiedział żebym spróbowała colon c a jak to nie pomoże i zrobi się strasznie z kupą to pić 1-2 łyżki stołowe syropu Lactulosumto może spróbuj mi pomaga jak jem zdrowo (dużo warzyw, chleb razowy z ziarenkami) ale Ty masz podwójny skład na pokładzie
Hwesta mi wyniki pięknie poszły w górę przez sok z jednego buraka, dwóch marchewek i jabłka (codziennie robiłam przed remontem i będę musiała do tego wrócić).
Ja też zakonnicaale to przez to krwawienie po cytologii
no schizę mam i nic na to nie poradzę
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotka ty wez juz tez nie przesadzaj ,na co psycholog komu kuźwa .Dziewuchy okropienstwo się tu robi jak tak mozna.Do przesady kurde .Psotka nie gniewaj się .Ja zauwarzylam ze tu bunt jakis !Zapewne gdybym ja tez cos napisala by mnie pojechano jak po szmacie .koniec ide odrobić lekcje .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Anka trzeba to przeżyć choć ciężko zwłaszcza jak mąż pieruńsko przystojny, mój tez nie zawsze daje się wykorzystać bo ma obawy że mała go podejrzy
No jak mam pól roku wytrzymac?!
Najwyżej go będę do łóżka przywiazywac, żeby nie spitolilAmy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Uhh jej , juz dajcie spokuj kazdy ma ten hujowy dzień ,Psotka miala widocznie tez .Nie ma co piekła robic ,ona tez jest w ciazy i powinnismy zwrocic jej tylko uwage an nie zeby się nie udzielala czy tam inne rzeczy .Chce niech pisze tylko niech uwaza co pisze .Zachowala się nie ladnie moze to hormony jej.Nie dolujmy jej kazdy jest czlowiekiem .dajta spokuj Niech psotka tez tu bedzie z nami a nie . Gorycz byla wczoraj ,mi przeszlo zrozumialam ze warto zyć w zgodzie i dac sobie szanse . Kazdy z nas jest inny i inny ma charakter nic na to się nie poradzi .Be Happy Happy
Ehh Krysti.
Przepraszam.
Fajna i mila z ciebie dziewczyna i serio glupio mi sie zrobilo, ze to do ciebie doszlo.
No nie powinnam byla. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny