Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Anka wspolczuje podejscia meza. Mojemu nic nie przeszkadza i nie szczegolnie sie Olkiem przejmuje... chociaz uwaza zeby mi np brzucha nie przycisnac.
A tym gwaltem na mezu mnie zainspirowalas
kurcze zawsze mi się wydawało, że po paru latach to się już nie chce bzykać a okazuje się, że po 9. latach kręci mnie jak na początku
Bambi85, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:No właśnie, bo spotkałam się z informacją, że jak powyżej 20 to pracodawca, a jak mniej to zus. I już nie wiem sama. A to ważne dla mnie, bo kurde chyba zostanę bez umowy od września do końca macieryśnkiego, skoro pracodawca ma płacić za macierzyśki mój. Będzie babka na zastępstwie więc nie będzie się im opłacało opłacać 2 bab - jednej w pracy i jednej na macierzyńskim...
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:
kurcze zawsze mi się wydawało, że po paru latach to się już nie chce bzykać a okazuje się, że po 9. latach kręci mnie jak na początku
ja jestem seksualnie nadpobudliwa.. poszukalam sobie mlodszego meza zeby dawal rade
ciekawe czy ja sie zmienie za kilka lat
)
Bambi85, Anka1501, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ehh Krysti.
Przepraszam.
Fajna i mila z ciebie dziewczyna i serio glupio mi sie zrobilo, ze to do ciebie doszlo.
No nie powinnam byla.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Tak, tylko że wolałabym mieć już umowę na macierzyśkim, a nie dziurę w zatrudnieniu. Nie chodzi o kasę, bo wiem że i tak ją bedę dostawać. Ale kurde tak dziwnie że przez pół roku mogę być bez umowy...
Nie moga normalnie podpisac? Przeciez twoj pracodawca na tym nie traci bo i tak wyplacaja ci kase z zusu -
Anka1501 wrote:Laski wiem, że pewnie Was to mało obchodzi ale muszę się wyzalic
mój facet od usg polowkowego nie chce się ze mną bzykac
w poprzedniej ciąży tez tak było, po usg polowkowym ZERO seksu!!! dopiero wszystko wróciło po połogu... No i mam powtórkę z rozrywki, do tego czasu robiliśmy to jak króliki (wybaczcie wyrażenie) a po polowkowym ZERO
Jakby dopiero usg mu uswiadomilo, że mam w brzuchu małego człowieka!!!
Jeśli seks nie spawia mu przyjemności, to mi również nie jest fajnie. Nic na siłęweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny