WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja robiłam smoothie. Kupowalam w lidlu ugotowane buraki, do tego banan, woda, sok z limonki i lod. Pyyycha :)
    a now lasnie, mialysmy robic te smoothie, Tobie i tak lepiej poszlo bo nie pytaj ile razy ja zrobilam

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk ja też mam schizę na L4 :( podziwiam laski, które wyjeżdżają za granicę jak są na zwolnieniu :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:04

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Po prostu nie masz mozgu :P

Sory musialam :D
    dziś coś jest na rzeczy i nie zaprzeczę

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    No jak mam pól roku wytrzymac?! :(
    Najwyżej go będę do łóżka przywiazywac, żeby nie spitolil :D
    Coraz bardziej mi sie podobaja twoje pomysly :D

Fasia, Anka1501, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Anka wspolczuje podejscia meza. Mojemu nic nie przeszkadza i nie szczegolnie sie Olkiem przejmuje... chociaz uwaza zeby mi np brzucha nie przycisnac.

A tym gwaltem na mezu mnie zainspirowalas :D

:D kurcze zawsze mi się wydawało, że po paru latach to się już nie chce bzykać a okazuje się, że po 9. latach kręci mnie jak na początku :D

Bambi85, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:04

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:26

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No właśnie, bo spotkałam się z informacją, że jak powyżej 20 to pracodawca, a jak mniej to zus. I już nie wiem sama. A to ważne dla mnie, bo kurde chyba zostanę bez umowy od września do końca macieryśnkiego, skoro pracodawca ma płacić za macierzyśki mój. Będzie babka na zastępstwie więc nie będzie się im opłacało opłacać 2 bab - jednej w pracy i jednej na macierzyńskim...
    Przelraszam chcialam zacytowac... no to placic Ci bedzie zus jak umowa zostanie przerwana... nic nie stracisz.. po macierzynskim podpiszesz nowa..

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    :D kurcze zawsze mi się wydawało, że po paru latach to się już nie chce bzykać a okazuje się, że po 9. latach kręci mnie jak na początku :D
    To dobrze :D ja jestem seksualnie nadpobudliwa.. poszukalam sobie mlodszego meza zeby dawal rade :P ciekawe czy ja sie zmienie za kilka lat :))

Bambi85, Anka1501, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Mi się udało kilka razy :) a później mojego brata wzięło na zielone i też robiłam, nawet Wam zdjęcie wrzucałam na dowód i przepis co tam jest :) ale znowu się opuściłam ...
    wiem wiem, pamietam, mnie tylko tak beznadziejnie poszlo

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Coraz bardziej mi sie podobaja twoje pomysly :D

No co?! :P ma kobietę to niech ja zaspokaja :D może mu powiem, że muszę na nim ćwiczyć mięśnie Kegla i nie ma wyjścia - zalecenie ginekologa :D

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ehh Krysti.
    Przepraszam.
    Fajna i mila z ciebie dziewczyna i serio glupio mi sie zrobilo, ze to do ciebie doszlo :/.
    No nie powinnam byla.
    No widzisz to do mnie się tyczyło ! Wybaczam ,ja jestem osobą bardzo wyrozumiałą jezeli chodzi o moją ortografie .Mnie zal przeszedł .Zyć trza dalej a nie bede tez pokazywać kim nie jestem bo jestem spokojna kobitka . Trudno bylo minelo .Tylko proszę wziąsc pod uwage ze ja w uk 10 lat prawie i mialam prace nawet biurowe i jako tlumacz i pisalam sporo nadal pisze sporo do polski jezdze raz na dwa lata nawet 3 . Takze mam prawo zapomniec ortografię .Staram się pisac normalnie o poprawiac ale czasem nie da się:(

weronika86 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:27

iwonka1077 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Tak, tylko że wolałabym mieć już umowę na macierzyśkim, a nie dziurę w zatrudnieniu. Nie chodzi o kasę, bo wiem że i tak ją bedę dostawać. Ale kurde tak dziwnie że przez pół roku mogę być bez umowy...
    Mnie tez to dyrektor zaproponowal bo umowe mialam do 6 maja i sie nie zgodzilam i podpisal ze mna umowe na stale... wiec jestem spokojna..
    Nie moga normalnie podpisac? Przeciez twoj pracodawca na tym nie traci bo i tak wyplacaja ci kase z zusu

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:27

Bambi85 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Laski wiem, że pewnie Was to mało obchodzi ale muszę się wyzalic :( mój facet od usg polowkowego nie chce się ze mną bzykac :/ w poprzedniej ciąży tez tak było, po usg polowkowym ZERO seksu!!! dopiero wszystko wróciło po połogu... No i mam powtórkę z rozrywki, do tego czasu robiliśmy to jak króliki (wybaczcie wyrażenie) a po polowkowym ZERO :/
    Jakby dopiero usg mu uswiadomilo, że mam w brzuchu małego człowieka!!!
    U mnie to samo. Już pomijając "zabawę w wybijanie krecików"... Ostatnio długo o tym rozmawialiśmy. W sumie troszkę Go rozumiem. Próbowaliśmy się bzykać, ale w momencie, kiedy dotknął mojego brzuszka automatycznie się wycofał. Powiedział, że nie może, że to nie jest moja wina. Próbujemy zastąpić seks innymi zabawami :)
    Jeśli seks nie spawia mu przyjemności, to mi również nie jest fajnie. Nic na siłę :)

weronika86 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    No co?! :P ma kobietę to niech ja zaspokaja :D może mu powiem, że muszę na nim ćwiczyć mięśnie Kegla i nie ma wyjścia - zalecenie ginekologa :D
    Bardzo dobry argument!! Ciekawe co o na to :D
    ja bym nie odpuscila tez :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia ,Robotka i tam jeszcze jedna sto lat :D rozpoczynacie new week :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

‹‹ 1388 1389 1390 1391 1392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ