Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:To dobrze
ja jestem seksualnie nadpobudliwa.. poszukalam sobie mlodszego meza zeby dawal rade
ciekawe czy ja sie zmienie za kilka lat
)
A ja mam 12 lat starszegoi zawsze ja miałam problem bo było dla mnie za często (bywało nawet po 6 razy dziennie)
a teraz nic od trzech tygodni!!! związać go i zakneblowac!!
-
nick nieaktualnyPatrzcie jaki wierszyk w necie znalazłam
Gdy nadchodzą te dni świąteczne
Gdy na zewnątrz robi się bajecznie
Gdy kolęda do drzwi się zbliża
Gdy na zewnątrz nagle robi się cisza
Ja przy stole usiądę jak co roku
Schylę głowę w swym zamyśleniu
I podziękuję , że w tym życia lśnieniu
Bóg dał mi Twą najdroższą postać
Nie pozwolił w bezduszności zostać.
Pokazał -miłość w postaci najczystszej
Duszy idealnej , tylko dla mnie przejżystej .
Nauczył wzajemnie kochać i szanować
Bo na takiej miłości warto świat budować !Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:A ja mam 12 lat starszego
i zawsze ja miałam problem bo było dla mnie za często (bywało nawet po 6 razy dziennie)
pewnie milosc
jak to mowi moj maz... kocham cie - najbardziej w trakcie
iwonka1077, Anka1501, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:A ja mam 12 lat starszego
i zawsze ja miałam problem bo było dla mnie za często (bywało nawet po 6 razy dziennie)
Amy, Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Gdyby macierzyńskie wypłącał na pewno tylko zus to spoko, podpiszą. Ale jeśli faktycznie za macierzyński będzie mi płacił pracodawca, to w tym momencie nie opłaca mu się podpisywanie ze mną umowy, skoro przez pół roku nie będę w pracy, a mógłby podpisać nową umowę dopiero po powrocie, tym bardziej, że na moje miejsce muszą płacić babce za zastępstwo.
zapytaj kadrowej ewentualnie zadzwon do zusu i sie zorientuj jak to dokladnke jestWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:05
Ida lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Adk ja też mam schizę na L4
podziwiam laski, które wyjeżdżają za granicę jak są na zwolnieniu
No ja się tak cieszyłam, że będę mogła chodzić na pusty basen do południa, psopacerwać, trochę się poruszać, pozałatwiać. Ale teraz to się zastanawiam czy moje L4 ma sens jak mam siedzieć zestresowana w domu i bać się wyjść przed 15. -
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:albo postrasz ze sobie kochanka znajdziesz ze potrzebujesz i juz niech zrozumie ze kobiecie w ciąży sie nie odmawia
:P
E... To już byloostatnio pokazywali penisa po operacji powiększenia i się zaczęłam śmiać, że taki malutki
a on się mnie pyta od kiedy taka znawczyni jestem. To mu powiedziałam, że jak on mi swojego nie daje to inne oglądam bo tylko to mi zostało
oczywiście się obraził
Amy, Robotka1, Fasia, Hela85, iwonka1077, Klaudia90, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja sie pochwale brzuszkiem czy brzucholkiem na początku 25 tygodnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d969d9cb8c5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b9be35538e3.jpg
8,5 kg na plusie od początku ciazy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:11
Krysti, Hela85, mantissa, Fasia, Amy, Rudzia, iwonka1077, Klaudia90, Robotka1, Justinka, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Czemu cukrzyce? Jaki masz wynik?
chyba, że któraś z Was ma inne info bo mi to się gorąco zrobiło z wrażenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:12
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:E... To już bylo
ostatnio pokazywali penisa po operacji powiększenia i się zaczęłam śmiać, że taki malutki
a on się mnie pyta od kiedy taka znawczyni jestem. To mu powiedziałam, że jak on mi swojego nie daje to inne oglądam bo tylko to mi zostało
oczywiście się obraził
zeby nie napisac zlosliwa
Anka1501 lubi tę wiadomość