Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
shimmer czekaj, bo az poszlam ksiazke z ginekologii odkopac, bo w ciazy troche inaczej te normy wygladaja niz standardowo jak robie ogtt u swoich ludkow, na czczo do 100 to widaomoshimmer_lip wrote:Po godzinie 166 a w necie znalazłam, że powyżej 140 się cukrzycę rozpoznaje
chyba, że któraś z Was ma inne info bo mi to się gorąco zrobiło z wrażenia 
po 1h do 180
a po 2h do 140
A ile mialas po 2h bo to najwznziejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:27
Hela85, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:O, WIELKIE DZIĘKI HELA!!!
Kamień z serca. Skoro zus zwraca pracodawcy za macierzyński, to jestem spokojniejsza, bo pracodawca nic nie traci że podpiszę ze mną kolejną umowę podczas mojego macierzyńskiego, nawet gdy będzie musiał zatrudniać osobę na zastępstwo za mnie. W sensie, że nie będzie płacił podwójnie 
Dziękuję Kochana na info
Jest dokładnie tak jak pisała Hela
Ida, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie moje babki tez mowily ze one sie z zusem rozliczaja chyba w lutym jakos tak calosciowo za wszystko, to w zwiazku z tym sie zastanawiam czy te moje zwolnienia tez trafiaja do zusu z opoznieniem , odnosnie tych kontroli, i mojego ew wyjazdu na swieta
-
nick nieaktualny
-
niezle Fasia mnie tez tych tabsow sie tyle zrobilo, juz czasem zastanawiam sie z moim mozgiem czy juz bralam dzisiaj te tabletki czy nie, moze powinnam sobie kupic takie pudeleczko jak dla babci rano, poludnie, wieczor hih masakraFasia wrote:Wlaśnie policzyłam, że w miesiącu połykam 476szt tabletek
takich w standardzie no chyba, ze po wizycie coś lekarka dokłada 
-
nick nieaktualny
-
niestety kochana z wenflonu da sie tylko raz odciagnac krew tuz po zalozeniu potem juz sie tego nie robi. Damy rade, mnie przeraza ze ta slodycz mnie zemdli i trzeba bedzie tam tak siedziecKlaudia90 wrote:Ja mam 1 przed wypiciem, 2 po godzinie i 3 po dwóch godzinach. Ja chcę wenflon
Ucieknę stamtąd! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

o nieeeee ;(

policjant