Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby się którejś chciało głupawej komedyjki na rozluźnienie, to polecam "udając gliniarzy" http://www.cda.pl/video/1594723d/Udajac-gliniarzy-Lets-Be-Cops-2014-_Lektor-PL_-_Caly-Film_-by-E89
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Jestem po USG
mam w brzuchu takiego lobuza ze nawet sobie nie wyobrazacie
na dzień dobry pokazał pani doktor język
potem kopal w pepowine tak ze dobrych kilka minut zajęło jej zbadać przepływy
odwrócił sie teraz jest główka do gory ale wszystko jest super. Nie wiem ile wazy bo tego nie sprawdzała ale wody ok łożysko ok także tylko trochę musiało podciec i się zasklepilo. No i wydłużyła mi się szyjka do 4 cm
ale ulga... Jutro będę ich meczyla żeby mnie wypuścili do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 22:43
Agusiek89, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, sylvia007, misia83, weronika86, CzaryMary, MartaAlvi, Ewelcia, mimka84, Justinka lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Jestem po USG
mam w brzuchu takiego lobuza ze nawet sobie nie wyobrazacie
na dzień dobry pokazał pani doktor język
potem kopal w pepowine tak ze dobrych kilka minut zajęło jej zbadać przepływy
odwrócił sie teraz jest główka do gory ale wszystko jest super. Nie wiem ile wazy bo tego nie sprawdzała ale wody ok łożysko ok także tylko trochę musiało podciec i się zasklepilo. No i wydłużyła mi się szyjka do 4 cm
ale ulga... Jutro będę ich meczyla żeby mnie wypuścili do domu
Najważniejsze że wszystko ok. Będzie dobrze!Ola89 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Cholera, obudziłam się na siku i już po spaniu... Ech...
Do tego głodna jestem, zjadłam mleko z płatkami, może jeszcze zasnę. Oby!
Masakra, nigdy nie miałam problemów ze snem...
Mnie tez jak juz ktoś wybudzi albo sama sie obudze na siku to koniec spania -
nick nieaktualny
-
I ja nie śpie , o 6 teściowa rabanu narobiła , że jej psy czy koty paczki z grzybami wywlekły i tyle po spaniu. Tak w gwoli ścisłości to były grzyby surowe, pokrojone i popaczkowane , zamrożone , wyniesione na ganek bo wczoraj mi przywieźli pół świniaka i miejsca brakło w zamrażalniku.
Zastanawiam się czy młodeg już do szkoły prowadzić, niby tylko 4 dni ale boje się , że się pochoruje a w piątek jade do matulci gdzie bedzie siostrzeniec i wolałabym zeby się oba nie pochorowały bo zwariujemy.
-
Hej dziewczyny. Widzę, że problemy że snem to u nas norma. Ja też pół nocy nie spałam, ale dzisiaj moi rodzice odbierają Gabi z przedszkola więc mam luźniejszyjki dzień, to może w dzień się przespie.
Jaga ja prowadzę dzisiaj Gabi pierwszy raz po jelitówce do przedszkola i też mam obawy małe, że znowu coś złapie.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Kurde, ale ja tego nie kumam. Bo po co akurat TERAZ mamy nie spać?! Jaki jest w tym sens? Nie musimy przecież wstawać do obowiązków związanych z dzieckiem... Większość z nas na L4... Nie ogarniam tego i jestem wręcz wkurzona, że tak jest, bo ja uwielbiam spać. A teraz... Będę się męczyć cały dzień a wieczorem padnę... Bez sensu...
niestety ja tez tego nie rozumiem, widocznie tak musi byc, jak wiekszosc z nas ma ten sam problem, dobrze ze chociaz jak nas zmuli to w dzien mozemy sie zdrzemnac:D
Krysti, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no ja tez godzinke juz nie spie...zaraz budze mlodego przed szkola...u nas o dziwo okey..ja zyje i tesciowej tez jeszcze nie zabilam
wrecz przeciwnie nawet te 24hr zaliczam do mega udanych
mozna zyc z tesciową nie tak strasznie jak juz 24 zaliczylaś ,teraz to odpoczniesz .Tesciowa po sprząta ugotuje luzik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 07:45
weronika86 lubi tę wiadomość
-
No Werka, to malutkimi kroczkami może dojdziecie do porozumienia i jakoś uda wam się wspólnie mieszkać przez ten miesiąc
Ja spałam calkiem nieźle ale i tak jestem niewyspanawstyd się przyznać ale chrapałam tak, że mąż poszedł spać do drugiego pokoju
już jak się kładłam to wiedziałam, że będę chrapać bo jakoś tak ciężko mi było powietrze wciągnąć ale nie sądziłam że aż tak!
weronika86 lubi tę wiadomość