Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    no od 12 tyg ..ale ja juz zaczne szukac od przyszlego tyg w koncu to bedzie juz prawie 12 :P

Jak znajdziesz coś godnego uwagi to wrzucaj link :) ja też już się tak niecierpliwie żeby zakupić ale chyba powstrzymam do 18 września, wtedy bede miala prenatalne i uslysze czy ten malec tam nadal jest. Oczywiście nie zakładam, że już mu się znudziło ale chciałam poczekać do kolejnego usg z zakupem detektora.. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    dziewczyny a ile coś takiego kosztuje?

Ja na allegro kiedys ogladałam i ceny są różne od 100 zł w górę...

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja juz to zakupilam i czekam az moj mi to przysle , w pon ma mi wyslac :) i On zaplacil jakos okolo 125 zl plus przesylka..zamawialismy na allegro :)
    o ładna cena, ja też tyle bym właśnie chciała zapłacić. to jak juz przetestujesz koniecznie recenzuj :D chociaz na pewno sie sprawdzi.. byle tylko uslyszeć pikanie :)

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale uważajcie na to cudeńko bo niekiedy może narobić stracha. Czasem zdaża się tak , że nie wykryje tętna bo maleństwo się schowa , albo wykrywa tętno ale nasze.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-jumper-angelsounds-zel-i4551047092.html

Taki zamowilismy :)
    patrzyłam kiedys na ten też :) ciekawe jakie będą wrażenia :D

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Ale uważajcie na to cudeńko bo niekiedy może narobić stracha. Czasem zdaża się tak , że nie wykryje tętna bo maleństwo się schowa , albo wykrywa tętno ale nasze.

No to pewnie, że za 100 zł nie ma się jakiegoś super sprzętu wszystko z przymrużeniem oka :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę się pochwalić. po 3 tygodniach "niejedzenia" i braku aptetytu wlaśnie ucztuję swój drugi dzień bez mdłości tostem z serem i szynka :D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:30

Rudzia, Fasia, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!!!
    Ja też mam termin kwietniowy, chociaż nie wiem, czy nie będzie szybciej, bo wygląda na to, że są dwa szkraby :)
    Są tutaj jakieś mamuśki z podwójnym szczęściem???

Ewelcia, Justinka, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka75 wrote:
    Cześć Dziewczyny!!!
    Ja też mam termin kwietniowy, chociaż nie wiem, czy nie będzie szybciej, bo wygląda na to, że są dwa szkraby :)
    nie ma tutaj chyba mam z bliźniętami :)
    Bliźnięta super sprawa..ale też mega wyzwanie :)

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka witamy i gratulujemy podwójnego szczęścia :)

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Muszelka Ale superrr :) gratuluje :*

Amy ja dzis pierwszy dzien bez mdlosci i wymiotow :) uff.. w koncu juz 11 tyg :)
    o to również i Tobię gratuluję, ja się bałam każdego dnia, że to nigdy nie nastąpi, oczywiście nie nastawiam się że minęło bezpowrotnie, ale cieszę się każdą minutą :D
    11 tydzień i kiedy to mineło? w poniedziałek rozpoczynam 12 tydzień :) ale na ostatnim usg wyszło że mlody jest z wymiarów o 3 dni młodszy, ciekawe czy podrósł czy faktycznie jakoś później się zagnieździł czy tam począł ;) ważne żeby serducho pikało a wszystko inne przyjmę z pokorą :)

Rudzia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Lelitka Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    mam wyniki!! beta po tygodniu wzrosła do 16856 ;) poprzednia 1800. stresująca ta beta ale musze ją spr z polecenia gina ;) i dalej nie mam żadnych mdłości. 0 objawów za wyjątkiem siusiu ;)
    Kochana to beta super:-) :-)
    Widzisz jak te dzidzie o nas dbają:-) :-) Nie chcą abyśmy się meczyly objawami:-) :-)
    U mnie tez zero objawów i cieszę się:-) :-)

Ulka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Amy na pewno serduch pika ladnie :)

Ja mojego Bąbla widzialam wczoraj dwa tyg temu mial 1,9cm a wczoraj juz 3,33 cm ;). Skakal ladnie jak pileczka i lachal raczkami :) cudownie <3 teraz kolejne usg mam 3 listopada i wtedy tez dowiem sie czy pod secrem nosze syna czy corke :)

O to pięknie rośnie, ja niby chodzę prywatnie a wizyty mam co 4 tygodnie.. pewnie bym wolała częściej żeby usłyszeć, ba zobaczyć co ten maluch tam wyprawia ale uszanuję takie postępowanie i prywatność mojego małego golasa :P jak ja swojego widziałam ostatnio miał 1,46 cm okruszek :) To szybko poznasz płeć. Masz już jakieś przeczucia co do płci?

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam dzisiaj o tym detektorze tak z ciekawości i piszą, że to że słychać w 12 tygodniu to niezła ściema :) Raczej w okolicach 16 coś można wyłapać.
    Ja też sobię może to kupie, ale używane, na tablicy za 35 - 50 zł :) Podobnie jak Amy też z przymrużeniem oka to traktuję wiec używany w zupełności mi wystarczy :D

Muszelka gratuluję podwójnego szczęścia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:00

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka75 wrote:
    Cześć Dziewczyny!!!
    Witaj :-) :-) Gratuluje serdecznie:-) :-)
    Dziś już do wiedziałam się o dwóch bliźniaczych ciazach.kuzynka oznajmiła ze będzie dwójka:-) :-) :-)

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia- ja źle odczytałam ten listopad - to jeszcze cale 2 miesiące - :P nie wiem o czym myślałam :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Czytałam dzisiaj o tym detektorze tak z ciekawości i piszą, że to że słychać w 12 tygodniu to niezła ściema :) Raczej w okolicach 16 coś można wyłapać.
    Ja też sobię może to kupie, ale używane, na tablicy za 35 - 50 zł :) Podobnie jak Amy też z przymrużeniem oka też to traktuję wiec używany w zupełności mi wystarczy :D

Muszelka gratuluję podwójnego szczęścia! :)
    też myślę o używanym ewentualnie taki za 100 zł :) ale na allegro widziałam że są używane niedrogie też za 50 zł ale nie mam pewności czy ktoś mnei nie zrobi w buca i wyśle coś co nie działa..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:59

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:45

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    ja mysle ze to bedzie syn ale wszyscy mi mowis ze corka :P jem same slodkosci, mam mega duzo pryszczy itd. Celowalam ogolnie 2 dni przed owulacja na corke ale zobaczymy co bedzie uciesze sie z corki jak i synka byle by zdrowe bylo:) a Ty?

ja też myślę o chłopcu, ale może dlatego że raczej chciałabym by był chłopak, zresztą jak myslę o dziewczynkach z opaskami na głowie to aż mam łzy w oczach...
    W poprzedniej ciąży wiedziałam od samiutkiego początku że będzie dziewczynka i badania genetyczne to potwierdziły, a teraz zupełnie nie wiem.. :) mnie na córkę wtedy odrzuciło od słodkiego :) też dokucza mi trądzik. Czuję się jak podlotek :D
    Ja niby trafiłam wg owu w dzien wulacji więc mam nadzieję na chłopaka ale przeczuć brak. Co będzie to będzie z jednego i drugiego ucieszę się równie mocno :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka75 wrote:
    Cześć Dziewczyny!!!

muszelka gratulacje!!! podwójne szczescie super. Powiem po ciuchu ze tez o tym marzyłam ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ