X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    no od 12 tyg ..ale ja juz zaczne szukac od przyszlego tyg w koncu to bedzie juz prawie 12 :P

Jak znajdziesz coś godnego uwagi to wrzucaj link :) ja też już się tak niecierpliwie żeby zakupić ale chyba powstrzymam do 18 września, wtedy bede miala prenatalne i uslysze czy ten malec tam nadal jest. Oczywiście nie zakładam, że już mu się znudziło ale chciałam poczekać do kolejnego usg z zakupem detektora.. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    dziewczyny a ile coś takiego kosztuje?

Ja na allegro kiedys ogladałam i ceny są różne od 100 zł w górę...

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja juz to zakupilam i czekam az moj mi to przysle , w pon ma mi wyslac :) i On zaplacil jakos okolo 125 zl plus przesylka..zamawialismy na allegro :)
    o ładna cena, ja też tyle bym właśnie chciała zapłacić. to jak juz przetestujesz koniecznie recenzuj :D chociaz na pewno sie sprawdzi.. byle tylko uslyszeć pikanie :)

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale uważajcie na to cudeńko bo niekiedy może narobić stracha. Czasem zdaża się tak , że nie wykryje tętna bo maleństwo się schowa , albo wykrywa tętno ale nasze.

Amy lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-jumper-angelsounds-zel-i4551047092.html

Taki zamowilismy :)
    patrzyłam kiedys na ten też :) ciekawe jakie będą wrażenia :D

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Ale uważajcie na to cudeńko bo niekiedy może narobić stracha. Czasem zdaża się tak , że nie wykryje tętna bo maleństwo się schowa , albo wykrywa tętno ale nasze.

No to pewnie, że za 100 zł nie ma się jakiegoś super sprzętu wszystko z przymrużeniem oka :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę się pochwalić. po 3 tygodniach "niejedzenia" i braku aptetytu wlaśnie ucztuję swój drugi dzień bez mdłości tostem z serem i szynka :D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:30

Rudzia, Fasia, Muszelka75, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!!!
    Ja też mam termin kwietniowy, chociaż nie wiem, czy nie będzie szybciej, bo wygląda na to, że są dwa szkraby :)
    Są tutaj jakieś mamuśki z podwójnym szczęściem???

Ewelcia, Justinka, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka75 wrote:
    Cześć Dziewczyny!!!
    Ja też mam termin kwietniowy, chociaż nie wiem, czy nie będzie szybciej, bo wygląda na to, że są dwa szkraby :)
    nie ma tutaj chyba mam z bliźniętami :)
    Bliźnięta super sprawa..ale też mega wyzwanie :)

Muszelka75 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka witamy i gratulujemy podwójnego szczęścia :)

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Muszelka Ale superrr :) gratuluje :*

Amy ja dzis pierwszy dzien bez mdlosci i wymiotow :) uff.. w koncu juz 11 tyg :)
    o to również i Tobię gratuluję, ja się bałam każdego dnia, że to nigdy nie nastąpi, oczywiście nie nastawiam się że minęło bezpowrotnie, ale cieszę się każdą minutą :D
    11 tydzień i kiedy to mineło? w poniedziałek rozpoczynam 12 tydzień :) ale na ostatnim usg wyszło że mlody jest z wymiarów o 3 dni młodszy, ciekawe czy podrósł czy faktycznie jakoś później się zagnieździł czy tam począł ;) ważne żeby serducho pikało a wszystko inne przyjmę z pokorą :)

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

• Lelitka Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    mam wyniki!! beta po tygodniu wzrosła do 16856 ;) poprzednia 1800. stresująca ta beta ale musze ją spr z polecenia gina ;) i dalej nie mam żadnych mdłości. 0 objawów za wyjątkiem siusiu ;)
    Kochana to beta super:-) :-)
    Widzisz jak te dzidzie o nas dbają:-) :-) Nie chcą abyśmy się meczyly objawami:-) :-)
    U mnie tez zero objawów i cieszę się:-) :-)

Ulka84, Krysti lubią tę wiadomość

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Amy na pewno serduch pika ladnie :)

Ja mojego Bąbla widzialam wczoraj dwa tyg temu mial 1,9cm a wczoraj juz 3,33 cm ;). Skakal ladnie jak pileczka i lachal raczkami :) cudownie <3 teraz kolejne usg mam 3 listopada i wtedy tez dowiem sie czy pod secrem nosze syna czy corke :)

O to pięknie rośnie, ja niby chodzę prywatnie a wizyty mam co 4 tygodnie.. pewnie bym wolała częściej żeby usłyszeć, ba zobaczyć co ten maluch tam wyprawia ale uszanuję takie postępowanie i prywatność mojego małego golasa :P jak ja swojego widziałam ostatnio miał 1,46 cm okruszek :) To szybko poznasz płeć. Masz już jakieś przeczucia co do płci?

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam dzisiaj o tym detektorze tak z ciekawości i piszą, że to że słychać w 12 tygodniu to niezła ściema :) Raczej w okolicach 16 coś można wyłapać.
    Ja też sobię może to kupie, ale używane, na tablicy za 35 - 50 zł :) Podobnie jak Amy też z przymrużeniem oka to traktuję wiec używany w zupełności mi wystarczy :D

Muszelka gratuluję podwójnego szczęścia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:00

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka75 wrote:
    Cześć Dziewczyny!!!
    Witaj :-) :-) Gratuluje serdecznie:-) :-)
    Dziś już do wiedziałam się o dwóch bliźniaczych ciazach.kuzynka oznajmiła ze będzie dwójka:-) :-) :-)

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia- ja źle odczytałam ten listopad - to jeszcze cale 2 miesiące - :P nie wiem o czym myślałam :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Czytałam dzisiaj o tym detektorze tak z ciekawości i piszą, że to że słychać w 12 tygodniu to niezła ściema :) Raczej w okolicach 16 coś można wyłapać.
    Ja też sobię może to kupie, ale używane, na tablicy za 35 - 50 zł :) Podobnie jak Amy też z przymrużeniem oka też to traktuję wiec używany w zupełności mi wystarczy :D

Muszelka gratuluję podwójnego szczęścia! :)
    też myślę o używanym ewentualnie taki za 100 zł :) ale na allegro widziałam że są używane niedrogie też za 50 zł ale nie mam pewności czy ktoś mnei nie zrobi w buca i wyśle coś co nie działa..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:59

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:45

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    ja mysle ze to bedzie syn ale wszyscy mi mowis ze corka :P jem same slodkosci, mam mega duzo pryszczy itd. Celowalam ogolnie 2 dni przed owulacja na corke ale zobaczymy co bedzie uciesze sie z corki jak i synka byle by zdrowe bylo:) a Ty?

ja też myślę o chłopcu, ale może dlatego że raczej chciałabym by był chłopak, zresztą jak myslę o dziewczynkach z opaskami na głowie to aż mam łzy w oczach...
    W poprzedniej ciąży wiedziałam od samiutkiego początku że będzie dziewczynka i badania genetyczne to potwierdziły, a teraz zupełnie nie wiem.. :) mnie na córkę wtedy odrzuciło od słodkiego :) też dokucza mi trądzik. Czuję się jak podlotek :D
    Ja niby trafiłam wg owu w dzien wulacji więc mam nadzieję na chłopaka ale przeczuć brak. Co będzie to będzie z jednego i drugiego ucieszę się równie mocno :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelka75 wrote:
    Cześć Dziewczyny!!!

muszelka gratulacje!!! podwójne szczescie super. Powiem po ciuchu ze tez o tym marzyłam ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ