Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:no od 12 tyg ..ale ja juz zaczne szukac od przyszlego tyg w koncu to bedzie juz prawie 12
Jak znajdziesz coś godnego uwagi to wrzucaj linkja też już się tak niecierpliwie żeby zakupić ale chyba powstrzymam do 18 września, wtedy bede miala prenatalne i uslysze czy ten malec tam nadal jest. Oczywiście nie zakładam, że już mu się znudziło ale chciałam poczekać do kolejnego usg z zakupem detektora..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja juz to zakupilam i czekam az moj mi to przysle , w pon ma mi wyslac
i On zaplacil jakos okolo 125 zl plus przesylka..zamawialismy na allegro
chociaz na pewno sie sprawdzi.. byle tylko uslyszeć pikanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Ale uważajcie na to cudeńko bo niekiedy może narobić stracha. Czasem zdaża się tak , że nie wykryje tętna bo maleństwo się schowa , albo wykrywa tętno ale nasze.
No to pewnie, że za 100 zł nie ma się jakiegoś super sprzętu wszystko z przymrużeniem oka
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuszę się pochwalić. po 3 tygodniach "niejedzenia" i braku aptetytu wlaśnie ucztuję swój drugi dzień bez mdłości tostem z serem i szynka
:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:30
Rudzia, Fasia, Muszelka75, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszelka75 wrote:Cześć Dziewczyny!!!
Ja też mam termin kwietniowy, chociaż nie wiem, czy nie będzie szybciej, bo wygląda na to, że są dwa szkraby
Są tutaj jakieś mamuśki z podwójnym szczęściem???
Bliźnięta super sprawa..ale też mega wyzwanieMuszelka75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Muszelka Ale superrr
gratuluje :*
Amy ja dzis pierwszy dzien bez mdlosci i wymiotowuff.. w koncu juz 11 tyg
11 tydzień i kiedy to mineło? w poniedziałek rozpoczynam 12 tydzieńale na ostatnim usg wyszło że mlody jest z wymiarów o 3 dni młodszy, ciekawe czy podrósł czy faktycznie jakoś później się zagnieździł czy tam począł
ważne żeby serducho pikało a wszystko inne przyjmę z pokorą
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:mam wyniki!! beta po tygodniu wzrosła do 16856
poprzednia 1800. stresująca ta beta ale musze ją spr z polecenia gina
i dalej nie mam żadnych mdłości. 0 objawów za wyjątkiem siusiu
Widzisz jak te dzidzie o nas dbająNie chcą abyśmy się meczyly objawami:-)
U mnie tez zero objawów i cieszę sięUlka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Amy na pewno serduch pika ladnie
Ja mojego Bąbla widzialam wczoraj dwa tyg temu mial 1,9cm a wczoraj juz 3,33 cm. Skakal ladnie jak pileczka i lachal raczkami
cudownie
teraz kolejne usg mam 3 listopada i wtedy tez dowiem sie czy pod secrem nosze syna czy corke
O to pięknie rośnie, ja niby chodzę prywatnie a wizyty mam co 4 tygodnie.. pewnie bym wolała częściej żeby usłyszeć, ba zobaczyć co ten maluch tam wyprawia ale uszanuję takie postępowanie i prywatność mojego małego golasajak ja swojego widziałam ostatnio miał 1,46 cm okruszek
To szybko poznasz płeć. Masz już jakieś przeczucia co do płci?
Muszelka75 lubi tę wiadomość
-
Czytałam dzisiaj o tym detektorze tak z ciekawości i piszą, że to że słychać w 12 tygodniu to niezła ściema
Raczej w okolicach 16 coś można wyłapać.
Ja też sobię może to kupie, ale używane, na tablicy za 35 - 50 złPodobnie jak Amy też z przymrużeniem oka to traktuję wiec używany w zupełności mi wystarczy
Muszelka gratuluję podwójnego szczęścia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:00
Muszelka75 lubi tę wiadomość
-
Muszelka75 wrote:Cześć Dziewczyny!!!
Ja też mam termin kwietniowy, chociaż nie wiem, czy nie będzie szybciej, bo wygląda na to, że są dwa szkraby
Są tutaj jakieś mamuśki z podwójnym szczęściem???Gratuluje serdecznie:-)
Dziś już do wiedziałam się o dwóch bliźniaczych ciazach.kuzynka oznajmiła ze będzie dwójka:-)Muszelka75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Czytałam dzisiaj o tym detektorze tak z ciekawości i piszą, że to że słychać w 12 tygodniu to niezła ściema
Raczej w okolicach 16 coś można wyłapać.
Ja też sobię może to kupie, ale używane, na tablicy za 35 - 50 złPodobnie jak Amy też z przymrużeniem oka też to traktuję wiec używany w zupełności mi wystarczy
Muszelka gratuluję podwójnego szczęścia!ale na allegro widziałam że są używane niedrogie też za 50 zł ale nie mam pewności czy ktoś mnei nie zrobi w buca i wyśle coś co nie działa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:59
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:ja mysle ze to bedzie syn ale wszyscy mi mowis ze corka
jem same slodkosci, mam mega duzo pryszczy itd. Celowalam ogolnie 2 dni przed owulacja na corke ale zobaczymy co bedzie uciesze sie z corki jak i synka byle by zdrowe bylo:) a Ty?
ja też myślę o chłopcu, ale może dlatego że raczej chciałabym by był chłopak, zresztą jak myslę o dziewczynkach z opaskami na głowie to aż mam łzy w oczach...
W poprzedniej ciąży wiedziałam od samiutkiego początku że będzie dziewczynka i badania genetyczne to potwierdziły, a teraz zupełnie nie wiem..mnie na córkę wtedy odrzuciło od słodkiego
też dokucza mi trądzik. Czuję się jak podlotek
Ja niby trafiłam wg owu w dzien wulacji więc mam nadzieję na chłopaka ale przeczuć brak. Co będzie to będzie z jednego i drugiego ucieszę się równie mocnoRudzia lubi tę wiadomość
-
Muszelka75 wrote:Cześć Dziewczyny!!!
Są tutaj jakieś mamuśki z podwójnym szczęściem???
muszelka gratulacje!!! podwójne szczescie super. Powiem po ciuchu ze tez o tym marzyłamMuszelka75 lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014