X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego Dnia Wam życzę i uciekam do obowiązków domowych, jako że zaczyna mi się coś chcieć robic:)

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne :) nie katuj się kobieto ;)

Amy lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, wielka miłośniczka kawy, jak tylko dowiedziałam się o ciąży poleciałam do sklepu po bezkofeinową... Piło się świetnie, ale od jakiś 4 dni jak mąż robi sobie kawę to czuję jak wszystko podchodzi mi do gardła :( Wczoraj musiał iść szorować zęby po tej kawie żeby móc ze mną pogadać :P
    Co ciekawe, zapach przyprawia mnie o mdłości ale jak już się napiłam to było o niebo lepiej :D

Mnie piersi też raz bolą bardziej raz mniej, ale na szczęście, w ostatnim raporcie dotyczącym ciąży, ktory przychodzi na maila od BBF pisało, ze już teraz ten ból może ustępować powoli :D U mnie najgorzej jest w nocy, każde przewracanie się na bok = ból.

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta w którym tygodniu może ustępować?

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciąży piłam kawe - oczywiście od czasu do czasu. Teraz stwierdziłam że nie będę i popijam zbożówkę ;)

Co do piersi to w ostatnim czasie mam tylko bardziej wrażliwe sutki, ogólnie nie bolą.

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:

Co do piersi to w ostatnim czasie mam tylko bardziej wrażliwe sutki, ogólnie nie bolą.
    Okej, to ja chyba jestem nieco przewrażliwiona ;) dam swoim spokój ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Ja, wielka miłośniczka kawy, jak tylko dowiedziałam się o ciąży poleciałam do sklepu po bezkofeinową... Piło się świetnie, ale od jakiś 4 dni jak mąż robi sobie kawę to czuję jak wszystko podchodzi mi do gardła :( Wczoraj musiał iść szorować zęby po tej kawie żeby móc ze mną pogadać :P
    Co ciekawe, zapach przyprawia mnie o mdłości ale jak już się napiłam to było o niebo lepiej :D

Mnie piersi też raz bolą bardziej raz mniej, ale na szczęście, w ostatnim raporcie dotyczącym ciąży, ktory przychodzi na maila od BBF pisało, ze już teraz ten ból może ustępować powoli :D U mnie najgorzej jest w nocy, każde przewracanie się na bok = ból.
    No to widze ze wszystkie taki sam podobny stan z piersiami mają , mnie tez mdli od kawy a kawe pic lubialam po 4dziennie czasem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dziś pysznego robicie na obiad ;) Ja będe robic ryż zapiekany z jablkami i cynamonem bo mam na to ślinotok ;)

Amy lubi tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas w sobote zawsze żurek ;)

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ostatnio taki ryż jadłam chyba jako dziecko ;P hmmm chyba muszę sobie przypomnieć smak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:06

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nic. Przez te mdłości ostatni raz gotowałam może 2 tygodnie temu? :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula84 wiesz a ja doszlam do wniosku ze żurkek tez dziś zrobie z moim :))ale smaka nam narobilaś i kiełbaska biala pychaaa jajeczko dobry pomysł ale ryz tez zrobie :)w malej brytwańce tak na deser ;)

Ulka84 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj bawie się na weselu u znajomych tylko ciekawa jestem do której wytrzymam bo ostatnio tak wcześnie chce mi sie spać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:09

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja niestety nic. Przez te mdłości ostatni raz gotowałam może 2 tygodnie temu? :/
    To co jadlaś przez te dwa tygodnie .;)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja dzisiaj bawie się na weselu u znajomych tylko ciekawa jestem do której wytrzymał bo ostatnio tak wcześnie chórze spać :)
    Uuu ciasta z kremem napewno będą ja to bym zjadla takie ciasto ;) nie pozałowała bym takiego ciachaa;) zyczę milej zabawy baw się dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:12

Ola89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To co jadlaś przez te dwa tygodnie .;)
    kanapki z ketchupem :D
    no i mąż jak zamawiał jakieś jedzenie to jadłam jakąś zupę.
    Jeść cos tam jadłam, ale stać w kuchni i gotować niestety nie dałam rady

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jabłka też na potęgę :) najlepiej najbardziej kwaśne i najbardziej soczyste jak to możliwe :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh to przykre wspólczuje ci normalnie ,zjedz kiszonego ogorka mi pomaga na apetyt ,naprawdę .Moze ci się polepszy apetyt.:) będzie dobrze dobrze ze zupki jesz .;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja jabłka też na potęgę :) najlepiej najbardziej kwaśne i najbardziej soczyste jak to możliwe :D
    Jabuszka zdrowe :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jest o niebo lepiej Krysti, tzn od dwóch dni było super ale dzisiaj rano znów wszystko wróciło, najbardziej mi pomagają kwaśne jabłka, bo po ogórkach mi się strasznie odbija... Gdyby nie zupy to bym chyba się przekręciła, o i jeszcze awaryjne jedznie jakby już nic mi nie weszło ziemniaki z kefirem ;D taki awaryjniak :D

Krysti lubi tę wiadomość

‹‹ 155 156 157 158 159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ