Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja, wielka miłośniczka kawy, jak tylko dowiedziałam się o ciąży poleciałam do sklepu po bezkofeinową... Piło się świetnie, ale od jakiś 4 dni jak mąż robi sobie kawę to czuję jak wszystko podchodzi mi do gardła
Wczoraj musiał iść szorować zęby po tej kawie żeby móc ze mną pogadać
Co ciekawe, zapach przyprawia mnie o mdłości ale jak już się napiłam to było o niebo lepiej
Mnie piersi też raz bolą bardziej raz mniej, ale na szczęście, w ostatnim raporcie dotyczącym ciąży, ktory przychodzi na maila od BBF pisało, ze już teraz ten ból może ustępować powoliU mnie najgorzej jest w nocy, każde przewracanie się na bok = ból.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Ja, wielka miłośniczka kawy, jak tylko dowiedziałam się o ciąży poleciałam do sklepu po bezkofeinową... Piło się świetnie, ale od jakiś 4 dni jak mąż robi sobie kawę to czuję jak wszystko podchodzi mi do gardła
Wczoraj musiał iść szorować zęby po tej kawie żeby móc ze mną pogadać
Co ciekawe, zapach przyprawia mnie o mdłości ale jak już się napiłam to było o niebo lepiej
Mnie piersi też raz bolą bardziej raz mniej, ale na szczęście, w ostatnim raporcie dotyczącym ciąży, ktory przychodzi na maila od BBF pisało, ze już teraz ten ból może ustępować powoliU mnie najgorzej jest w nocy, każde przewracanie się na bok = ból.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja dzisiaj bawie się na weselu u znajomych tylko ciekawa jestem do której wytrzymał bo ostatnio tak wcześnie chórze spać
nie pozałowała bym takiego ciachaa;) zyczę milej zabawy baw się dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:12
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuż jest o niebo lepiej Krysti, tzn od dwóch dni było super ale dzisiaj rano znów wszystko wróciło, najbardziej mi pomagają kwaśne jabłka, bo po ogórkach mi się strasznie odbija... Gdyby nie zupy to bym chyba się przekręciła, o i jeszcze awaryjne jedznie jakby już nic mi nie weszło ziemniaki z kefirem
taki awaryjniak
Krysti lubi tę wiadomość