Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Masz jakiś problem z moimi zdjęciami ?
Jak Wam za dużo spamuję to więcej nie będę wrzucać ..
P.S.
Ładna ta kurza sukienka ...
Nacisk był bardziej na to, że nie lubię się przebierać i pokazywać w nowych ciuchach w porónaniu do ciebie, boś napisała, żeś "chwalipięta" a ja w tej kwesti zupełne przciwieństwo ciebie -
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:hej doczytałam w końcu tyle nabazgrałyście, prawie zakupy skończone, po wczorajszym sprzątaniu stwierdzam że osad z kamienia na kabinie prysznicowej najlepiej schodzi ocet na szmatkę i jedziesz :)tylko śmierdzi ale jakoś wytrzymałam, dziś krany zostają
Fasia jak okna???
Ja mocze waciki w occie i tak ukladam na 20 minut i samo schodzi wszystkoHela85 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:a sluchaj te objawy co piszesz to normalny skurcz czy braxtona
bo mi jakby od dołu promieniuje do pępka a pozniej jakby schodzi powietrze własnie, nie umiałabym tego lepiej określić...schizowałam mu też, ze kłuje mnie czasem w pochwie a czasem w brzuchu, że bolą mnie tak jakby wargi sromowe ale to nie one, tylko jakby na ich wysokości gdzieś głęboko. Zbadał czy szyja twarda i zamknięta i powiedział, że teraz już wszystkie bóle w okolicy miednicy są i świadczą o przygotowaniach do porodu.
-
Amy wrote:a napisałam kiedykolwiek że mam problem?
Nacisk był bardziej na to, że nie lubię się przebierać i pokazywać w nowych ciuchach w porónaniu do ciebie, boś napisała, żeś "chwalipięta" a ja w tej kwesti zupełne przciwieństwo ciebie
Amy ale tylkiem gołym lubisz poświecić ;PFasia, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Wystraszyłam się ale dzięki Fasia:)
Nie nie ! U wielu z Was pojawiają się jakieś skurcze, bóle, ciągnięcia i wsio jest ok - ja jestem felerny model, poza tym u mnie takie rzeczy to była kwestia czasu także bez czarnowidztwaPo prostu uważam, że warto to sprawdzić. Jestem juz pewnie przewrażliwiona na tym punkcie więc nie bierz dosłownie moich obaw
Na pewno okaże się, że wszystko jest dobrze
))
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Fasia ja wczoraj wieczorem takie kłucia w podbrzuszu miałam, nie w pochwie tylko po środku pod brzuchem, trochę może jak pęcherz. Dziś jak wstaje mam taką cięzkość brzucha i lekki ból w podbrzuszu trudny do opisania trochę jak ściskanie i raz przy dotyku bolało. Jak leże to nic nie dzieje. Zapisałam się na wizyte prywatną w sobotę rano, co prawda z kasą już przed świętami krucho ale muszę zobaczyć co się dzieje.
ale szyję sprawdź i będziesz pewna
Fasia lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Braxtony ale one są dokładnie takie same jak te normalne. Mi powiedział mój gienek, ze po połowie ciąży macica musi ćwiczyć bo to mięsień jak każdy inny. Tylko są kobiety które tego nie czują i takie jak my które czują
schizowałam mu też, ze kłuje mnie czasem w pochwie a czasem w brzuchu, że bolą mnie tak jakby wargi sromowe ale to nie one, tylko jakby na ich wysokości gdzieś głęboko. Zbadał czy szyja twarda i zamknięta i powiedział, że teraz już wszystkie bóle w okolicy miednicy są i świadczą o przygotowaniach do porodu.
aha no ja w pierszej ciąży nie czułam ich dlatego teraz jak czuję to się zastanawiam, no nic po świetach mam wizyte to podpytam..... -
Amy wrote:a napisałam kiedykolwiek że mam problem?
Nacisk był bardziej na to, że nie lubię się przebierać i pokazywać w nowych ciuchach w porónaniu do ciebie, boś napisała, żeś "chwalipięta" a ja w tej kwesti zupełne przciwieństwo ciebie
Ty masz zawsze problem Ty kurko łańcuchowa
Ale jak się w kieckę na Wigilię wystroisz to poproszę sesję zdjęciowa speszjali for mi
I nie nerwuj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:47
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Shimmer ale poza sprawdzeniem, że szyjka zamknięta i twarda robił Ci usg żeby sprawdzić długość szyjki ??
) i 35mm i się nie wglębia cokolwiek to oznacza, ale to dobrze
-
iwonka1077 wrote:Fasia nie pytaj ja z ciekawości bo pisałas że jedne macie duże te okno, to pewnie fix nie otwierany czy podzielone jakoś je macie
tez sie nauczyłam robić
Spytam, bo sama jestem ciekawamiało być jeszcze większe, mąż sobie zażyczył ale byłoby nie otwierane więc musieliśmy je trochę zwęzić. Podzieliliśmy je na pół żeby można było je otwierać i myć. Fajniej jakby było bez podziałki no ale ja wolałam zeby było praktyczne chociaż trochę
-
nick nieaktualny