Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Ehhh... Poleze i popatrzę na mój brzuch
Hihi, to dopiero pożyteczne spędzanie czasu.Ja dzisiaj nagrałam jak mi się brzuch rusza troszkę.
U mnie dziś rybka i fryty. Takie samodzielnie robione. Mniam.Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Mary - musiałabym być Fasią
nie ma szans żebym się ubrałą w tą kieckę i cykałą zdjęcia
Masz jakiś problem z moimi zdjęciami ?Jak Wam za dużo spamuję to więcej nie będę wrzucać ..
P.S.
Ładna ta kurza sukienka ... -
nick nieaktualnyA u mnie jutro na obiadek szaszłyk
Właśnie mięsko peklowałam
Byłam na poczcie i jak się okazało listonosz nawet paczki nie zabrał rano i tylko awizo zostawił.No ale za to fajne ubranka mi wysłała kuzynkaWięc poczcie polskiej wybacze
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Pisalyscie kiedyś ze odczuwacie juz skurcze BH jak je odróżnić? Mi czasem się brzuch zepnie tak zupełnie bezbolesnie i zaraz puszcza tylko nie wiem czy to mały się nie przemieszcza wtedy bo to tak punktowo tylko się spina a nie cały
Dobra idę nadrabiać dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:29
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A u mnie jutro na obiadek szaszłyk
Właśnie mięsko peklowałam
Byłam na poczcie i jak się okazało listonosz nawet paczki nie zabrał rano i tylko awizo zostawił.No ale za to fajne ubranka mi wysłała kuzynkaWięc poczcie polskiej wybacze
-
A ja byłam w moim domu, bo dziś nam okna wstawiali
jutro jeszcze wstawią jedno wielkie i podwójne drzwi balkonowe i temat okien zakończony
Weszłam do pokoju Julka w którym jedno z dwóch okien wychodzi na ulicę i mówię, że tu trzeba będzie powiesić firankę - mąż z teściem się śmiać zaczęli
Bo wiecie, do wieszania firanek to pewnie jeszcze z 9 miesięcy zleci
Iwonka suuuuuuuper !! Końcu to zaczyna wyglądać jak dom a nie plac budowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:32
Eweliśka, iwonka1077, Rudzia, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Fasia ja wczoraj wieczorem takie kłucia w podbrzuszu miałam, nie w pochwie tylko po środku pod brzuchem, trochę może jak pęcherz. Dziś jak wstaje mam taką cięzkość brzucha i lekki ból w podbrzuszu trudny do opisania trochę jak ściskanie i raz przy dotyku bolało. Jak leże to nic nie dzieje. Zapisałam się na wizyte prywatną w sobotę rano, co prawda z kasą już przed świętami krucho ale muszę zobaczyć co się dzieje.
-
Nadzieja84 wrote:Fasia ja wczoraj wieczorem takie kłucia w podbrzuszu miałam, nie w pochwie tylko po środku pod brzuchem, trochę może jak pęcherz. Dziś jak wstaje mam taką cięzkość brzucha i lekki ból w podbrzuszu trudny do opisania trochę jak ściskanie i raz przy dotyku bolało. Jak leże to nic nie dzieje. Zapisałam się na wizyte prywatną w sobotę rano, co prawda z kasą już przed świętami krucho ale muszę zobaczyć co się dzieje.
Sprawdź koniecznie ! Miałam dokładnie to samo - cieżki brzuch przy wstawaniu, takie ciągnięcie, tak mi ciążył do dołu. Jak leżałam wszystko było dobrze, a jak wstawałam to się zaczynałoPóźniej nawet przeszło, bo pojechałam na zakupy do Tesco i wtedy dodzwoniłam się do położnej która kazała to sprawdzić na IP .. Mam nadzieje, że u Ciebie to jakieś przemęczenie po prostu !! Trzymam kciuki, a do soboty postaraj się odpoczywać jak najwięcej, najlepiej nie wstawać z łóżka.
-
Krysti wrote:Mysle by kupic worki pruzniowe z zasysaczem ,bo wiecej miejsca w szafie bedzie .Na mówie dzis mojego na to i jutro pojdziemy kupic bo to dobra sprawa .
Ja kupiłam na allegro 10szt w różnych rozmiarach za 50zł z przestlkaKrysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
EWELIŚKA - urządzać będę na przyszłe wakacje jak się remont skończy. Tam mamy wszystko do zrobienia jak przy budowie nowego domu. To potrwa długie miesiące. Przy optymistycznym założeniu uda się mniej więcej wprowadzić w sierpniu chociaż mąż nie pozostawia mi złudzeń, że plan do wykonania może być ciężki ..
IWONKA to największe okno ma chyba 2mx3m. Zajmuje prawie całą ścianę, bo po obu stronach pokoju mamy skosy. Jak mąż wróci to dopytamDrzwi tarasowe są ogromne ale nie znam wymiarów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:38
Eweliśka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny