Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:przykro mi
niestety zauważyłam że lekarze ludziom nic nie podpowiedzą, ten chłopak jak pytał jak ma się odzywiać podczas chemii i czym ewentualnie wspomagać albo co na popalone żyły by poradzili to nic ku... nie usłyszał, sam musiał po ludziach chorych pytać
My tez nie wiedzieliśmy jak mamie pomoc, jej stan w mega szybkim czasie się pogarszal. W styczniu była pełna zycia, w lutym diagnoza, w czerwcu zero kontaktu z nią a w lipcu odeszła... -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hela ja pisze z tel, Ty wstawialaś link z tym sokiem, można go tak gdzieś kupić???
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Ja dziś u położnej wbiłam sie na wage, mam +2 od poczatku ciąży, postnowiłam to uczcić największym pudełkiem rafaello jakie mięli w tesco:p
ja tez tak bede miec plus 2 ,u mnie juz wafle się robią na plecach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Hela ta najlepsza pasta z rossmana to miał być czerwony elmex? czy sensodyne? ale jej chyba nie ma czerwonej...
http://www.superkoszyk.pl/rebi-dental-pasta-do-zebow-100-g-herbal.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:42
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:nie wiem może i dobra, ja szukam bez flouru,wystarczy że do wody nam dodają
Blanx nie ma wiec ja używam taką http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7e2a3c3b78f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:49
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta chyba sobie tam radzi
oby pogodziła się z mężem ,przed bogiem sobie przysięgli miłość wierność i uczciwość ,trzeba sobie radzić z kryzysem w związku i nie przekreślać zaraz wszystko . Znam ludzi co po poradniach chodzili by ratować związek i żyją dali rade przeszli przez najgorsze a teraz kto by pomyślał ze u nich coś takiego miało miejsce:)