X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja mam wyniki podobne :P i jakoś lekarz nie był przerażony :) teraz pewnie gorsze bo już trochę minęło od ostatnich :D ale jeszcze 3 miesiące i się pozbieram :D
    No ale ją takie wyniki mam po 2,5 miesiącach leczenia tej anemii :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wiecie co moj juz mi powiedział ze drugą turę herbalife zamówi formule 1 i formule dwa by bylo juz na nowy rok :) dla mnie na rzucenie pare kilo :) juz to stosowałam i efekty były:)

Mój mówił, że będzie ze mną biegał :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti powinnaś założyć jakąś sektę pozytywnych mimo wszystko i robić objazdówki po świecie, już to widzę jak kołyszesz się z tłumem ludzi z kwiatkami w ręku na polanie na wietrze:)sama bym czasem przyszła pokołysać się z Wami

Mantissa sok z pokrzywy ma inne właściwości niż wywar taki z saszetki,wystarczy nawet szklaneczka mała dziennie na 2 razy rozłożona i w systematycznym spożywaniu różnica szybko widoczna, nasz znajomy w trakcie chemii dużo pił i buraki surowe bo mu krew ciągle spadała i wtedy kolejnej chemii by nie mogli dać a tak miał wszystko cyklicznie i teraz już zdrowy

ja pije profilaktycznie co 2-3 dni pół szklanki nie tylko dla krwi bo wyniki mam od poczatku dobre ale na wszystko, oczyszcza z toksyn, super na cere i włosy itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:22

Krysti, mantissa, liloe lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mam takie wrażenie że najechałyśmy na Hweste troche aaa przecież kłopoty w małżeństwie to zazwyczaj wina obu stron. Nie ważne jak Hwesta sie teraz zachowuje jej mąż też np. takich odzywek nie powinien używać wg mnie..i nie do końca teraz zasłużył żeby mu obiadki gotować.. ale to takie moje skromne zdanie

sylvia007, liloe, Angela89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Krysti powinnaś założyć jakąś sektę pozytywnych mimo wszystko i robić objazdówki po świecie, już to widzę jak kołyszesz się z tłumem ludzi z kwiatkami w ręku na polanie na wietrze:)sama bym czasem przyszła pokołysać się z Wami

Mantissa sok z pokrzywy ma inne właściwości niż wywar taki z saszetki,wystarczy nawet szklaneczka mała dziennie na 2 razy rozłożona i w systematycznym spożywaniu różnica szybko widoczna, nasz znajomy w trakcie chemii dużo pił i buraki surowe bo mu krew ciągle spadała i wtedy kolejnej chemii by nie mogli dać a tak miał wszystko cyklicznie i teraz już zdrowy

Podobno to bardzo pomaga, moja mama niestety nawet jednej radioterapii nie skończyła :(

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ile Ci wyszło za tą pościel, jeśli mozna zapytać?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

Haha wiesz ze ja to chyba powinnam tak zrobic ,, nazwa by była ' MObilizuj Świat Do Życia :)!tylkomdla ciężarnych kobiet by to było :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    No ale ją takie wyniki mam po 2,5 miesiącach leczenia tej anemii :-(
    to może za małą dawka żelaza :) lekarz Ci powinien zwiększyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój mówił, że będzie ze mną biegał :D
    A jak jak chce laskę to musi :) moj mówi ze juz mnie widzi z wózkiem w kapeluszu spudnicy do kolan powiewnej i obcasie juz sobie mnie tu widzi taką macie sexy z powiewną spódnicą długą i kapeluszu i wozeczkiem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:26

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Kurcze mam takie wrażenie że najechałyśmy na Hweste troche aaa przecież kłopoty w małżeństwie to zazwyczaj wina obu stron. Nie ważne jak Hwesta sie teraz zachowuje jej mąż też np. takich odzywek nie powinien używać wg mnie..i nie do końca teraz zasłużył żeby mu obiadki gotować.. ale to takie moje skromne zdanie

My tylko mówimy, że zmiany trzeba zaczynać od siebie.

Hela85, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Podobno to bardzo pomaga, moja mama niestety nawet jednej radioterapii nie skończyła :(
    przykro mi
    niestety zauważyłam że lekarze ludziom nic nie podpowiedzą, ten chłopak jak pytał jak ma się odzywiać podczas chemii i czym ewentualnie wspomagać albo co na popalone żyły by poradzili to nic ku... nie usłyszał, sam musiał po ludziach chorych pytać

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    My tylko mówimy, że zmiany trzeba zaczynać od siebie.

jasne ja też tak myśle że w pierwszej kolejnosci zaczynamy od siebie, pytam czy nie mam sobie nic do zarzucenia, ale mam takie wrażenie że była lekka nagonka a mąż też nie jest bez winy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:27

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia piękne rzeczy :) słodkie takie

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A jak jak chce łaskę to musi :)

No :) jestem ciekawa czy będzie mu się chciało. Kiedyś biegał, przygotowywal się na bieg na 10km(jego firma organizowala wiec musiał wziąć udział) i biegalismy razem ale po tej imprezie przestał

Krysti lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

ja pije profilaktycznie co 2-3 dni pół szklanki nie tylko dla krwi bo wyniki mam od poczatku dobre ale na wszystko, oczyszcza z toksyn, super na cere i włosy itd.
    Hela ja pisze z tel, Ty wstawialaś link z tym sokiem, można go tak gdzieś kupić???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesti porady się przydadzą ona widze ze chce :) tylko potrzebuje wsparcia ktore ją zmobilizuje do działania, zapewne wstała się ogarnąć :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje że kop pomoże, nie przyniesie odwrotnego efektu:)

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    to może za małą dawka żelaza :) lekarz Ci powinien zwiększyć
    Już miałam 2razy zwiększoną dawkę, a teraz mam jeszcze drugi preparat dołożony.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide magnezu łyknie :)od czasu do czasu trzeba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:32

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś u położnej wbiłam sie na wage, mam +2 od poczatku ciąży, postnowiłam to uczcić największym pudełkiem rafaello jakie mięli w tesco:p

sylvia007, Krysti, mantissa, mimka84, Fasia, Angela89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 1562 1563 1564 1565 1566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ