Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:ja mam wyniki podobne
i jakoś lekarz nie był przerażony
teraz pewnie gorsze bo już trochę minęło od ostatnich
ale jeszcze 3 miesiące i się pozbieram
-
Krysti wrote:Wiecie co moj juz mi powiedział ze drugą turę herbalife zamówi formule 1 i formule dwa by bylo juz na nowy rok
dla mnie na rzucenie pare kilo
juz to stosowałam i efekty były:)
Mój mówił, że będzie ze mną biegałKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti powinnaś założyć jakąś sektę pozytywnych mimo wszystko i robić objazdówki po świecie, już to widzę jak kołyszesz się z tłumem ludzi z kwiatkami w ręku na polanie na wietrze:)sama bym czasem przyszła pokołysać się z Wami
Mantissa sok z pokrzywy ma inne właściwości niż wywar taki z saszetki,wystarczy nawet szklaneczka mała dziennie na 2 razy rozłożona i w systematycznym spożywaniu różnica szybko widoczna, nasz znajomy w trakcie chemii dużo pił i buraki surowe bo mu krew ciągle spadała i wtedy kolejnej chemii by nie mogli dać a tak miał wszystko cyklicznie i teraz już zdrowy
ja pije profilaktycznie co 2-3 dni pół szklanki nie tylko dla krwi bo wyniki mam od poczatku dobre ale na wszystko, oczyszcza z toksyn, super na cere i włosy itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:22
Krysti, mantissa, liloe lubią tę wiadomość
-
Kurcze mam takie wrażenie że najechałyśmy na Hweste troche aaa przecież kłopoty w małżeństwie to zazwyczaj wina obu stron. Nie ważne jak Hwesta sie teraz zachowuje jej mąż też np. takich odzywek nie powinien używać wg mnie..i nie do końca teraz zasłużył żeby mu obiadki gotować.. ale to takie moje skromne zdanie
sylvia007, liloe, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Krysti powinnaś założyć jakąś sektę pozytywnych mimo wszystko i robić objazdówki po świecie, już to widzę jak kołyszesz się z tłumem ludzi z kwiatkami w ręku na polanie na wietrze:)sama bym czasem przyszła pokołysać się z Wami
Mantissa sok z pokrzywy ma inne właściwości niż wywar taki z saszetki,wystarczy nawet szklaneczka mała dziennie na 2 razy rozłożona i w systematycznym spożywaniu różnica szybko widoczna, nasz znajomy w trakcie chemii dużo pił i buraki surowe bo mu krew ciągle spadała i wtedy kolejnej chemii by nie mogli dać a tak miał wszystko cyklicznie i teraz już zdrowy
Podobno to bardzo pomaga, moja mama niestety nawet jednej radioterapii nie skończyła -
nick nieaktualnyHela85 wrote:Krysti powinnaś założyć jakąś sektę pozytywnych mimo wszystko i robić objazdówki po świecie, już to widzę jak kołyszesz się z tłumem ludzi z kwiatkami w ręku na polanie na wietrze:)sama bym czasem przyszła pokołysać się z Wami
Mantissa sok z pokrzywy ma inne właściwości niż wywar taki z saszetki,wystarczy nawet szklaneczka mała dziennie na 2 razy rozłożona i w systematycznym spożywaniu różnica szybko widoczna, nasz znajomy w trakcie chemii dużo pił i buraki surowe bo mu krew ciągle spadała i wtedy kolejnej chemii by nie mogli dać a tak miał wszystko cyklicznie i teraz już zdrowy!tylkomdla ciężarnych kobiet by to było
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mój mówił, że będzie ze mną biegał
moj mówi ze juz mnie widzi z wózkiem w kapeluszu spudnicy do kolan powiewnej i obcasie juz sobie mnie tu widzi taką macie sexy z powiewną spódnicą długą i kapeluszu i wozeczkiem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:26
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Kurcze mam takie wrażenie że najechałyśmy na Hweste troche aaa przecież kłopoty w małżeństwie to zazwyczaj wina obu stron. Nie ważne jak Hwesta sie teraz zachowuje jej mąż też np. takich odzywek nie powinien używać wg mnie..i nie do końca teraz zasłużył żeby mu obiadki gotować.. ale to takie moje skromne zdanie
My tylko mówimy, że zmiany trzeba zaczynać od siebie.Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Podobno to bardzo pomaga, moja mama niestety nawet jednej radioterapii nie skończyła
niestety zauważyłam że lekarze ludziom nic nie podpowiedzą, ten chłopak jak pytał jak ma się odzywiać podczas chemii i czym ewentualnie wspomagać albo co na popalone żyły by poradzili to nic ku... nie usłyszał, sam musiał po ludziach chorych pytać -
Anka1501 wrote:My tylko mówimy, że zmiany trzeba zaczynać od siebie.
jasne ja też tak myśle że w pierwszej kolejnosci zaczynamy od siebie, pytam czy nie mam sobie nic do zarzucenia, ale mam takie wrażenie że była lekka nagonka a mąż też nie jest bez winyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:27
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A jak jak chce łaskę to musi
Nojestem ciekawa czy będzie mu się chciało. Kiedyś biegał, przygotowywal się na bieg na 10km(jego firma organizowala wiec musiał wziąć udział) i biegalismy razem ale po tej imprezie przestał
Krysti lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Krysti powinnaś założyć jakąś sektę pozytywnych mimo wszystko i robić objazdówki po świecie, już to widzę jak kołyszesz się z tłumem ludzi z kwiatkami w ręku na polanie na wietrze:)sama bym czasem przyszła pokołysać się z Wami
ja pije profilaktycznie co 2-3 dni pół szklanki nie tylko dla krwi bo wyniki mam od poczatku dobre ale na wszystko, oczyszcza z toksyn, super na cere i włosy itd. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny