Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Długość miałam badaną u tego drugiego ginka (bo ja lubię jak mi grzebią
) i 35mm i się nie wglębia cokolwiek to oznacza, ale to dobrze
To dobrzebędę Waszym strażnikiem szyjek, takim upierdliwym
Wgłębianie jest mega niebezpieczne więc jak nic się nie dzieje to fajnie, cieszę się)
shimmer_lip, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ją chciałam zapytać tych, które śpią na poduszce bazowej, czy wy kładziecie na niej brzuch??? Bo ja tak robiłam, a teraz idzie kilku dni jak położę brzuch na poduszce to Nina mnie kopie niezależnie od pory nocy, jakby jej się to nie podobało
-
hwesta wrote:U mnie średnio, coś tam rozmawiamy ale on nawet nie wie w którym tyg ciazy jestem
tzn wie przez jakieś 20 min po tym jak mu powiem ale jemu takie rzeczy parują z głowy i nie ma się co martwić
jeden pamięta cyferki, drugi twarze a trzeci jeszcze co innego
ja sama ostatnio sprawdzałam w telefonie bo jak mnie położna zapytała przed glukozą to mnie zgąbczenie ogarnęło
Hela85, mantissa lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no dokładnie a jak by nie było otwierane to jakbyś je myła??bo na pietrze chyba tak?
Dokładnie, na piętrze. Trzeba by rusztowanie rozkładać i tak je myć od zewnątrz, chyba bym zwariowała tym bardziej, ze dom stoi przy ulicy więc okna będą się szybko brudzić -
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a ją chciałam zapytać tych, które śpią na poduszce bazowej, czy wy kładziecie na niej brzuch??? Bo ja tak robiłam, a teraz idzie kilku dni jak położę brzuch na poduszce to Nina mnie kopie niezależnie od pory nocy, jakby jej się to nie podobało
i boli mnie to strasznie, że przestało mi być wygodnie na plecach a to była do tej pory moja ulubiona pozycja spania. Teraz na plecach mnie macica ciągnie
-
Sylvia pytasz o poduszkę do spania dla kobiet w ciąży ?? Ja tą długą część mam za plecami, a jak się obracam na drugi bok to brzucha na nią nie "wkładam" bo wtedy mam wrażenie, że mam ucisk i Julek też kopie, bo Mu się chyba nie podoba. Pewnie Go zgniatam
Shimmer - ja jak się kładę na plecach z wyprostowanymi nogami to mnie ciągnie brzuch więc muszę leżeć z lekko podkulonymi kolanami, a najlepiej na lewym lub prawym boku. Tylko jak mnie noga jedna czy druga boli od leżenia na którymś z boków wtedy muszę na chwilę położyć się na plecach, ból przechodzi i znowu na boczekJa sobie nie wyobrażam teraz spać inaczej - ta poducha jest cudowna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:59
-
shimmer_lip wrote:Ej ale mój najcudowniejszy na świecie mąż też nie wie
tzn wie przez jakieś 20 min po tym jak mu powiem ale jemu takie rzeczy parują z głowy i nie ma się co martwić
jeden pamięta cyferki, drugi twarze a trzeci jeszcze co innego
ja sama ostatnio sprawdzałam w telefonie bo jak mnie położna zapytała przed glukozą to mnie zgąbczenie ogarnęło
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy ale tylkiem gołym lubisz poświecić ;P
ciuchy i przebierane to co innegonie szczególnie lubię co chwilę się przebierać i pokazywać co kupiłam, za to lubię oglądać to co sobie ktoś kupił
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:dupy się nie wstydzę
ciuchy i przebierane to co innegonie szczególnie lubię co chwilę się przebierać i pokazywać co kupiłam, za to lubię oglądać to co sobie ktoś kupił
Już miałam pytać gdzie się podziałaś że nic nie piszesz
Czyli jednak troszkę lubisz jak Was spamuję fotkami ?Amy lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Sylvia pytasz o poduszkę do spania dla kobiet w ciąży ?? Ja tą długą część mam za plecami, a jak się obracam na drugi bok to brzucha na nią nie "wkładam" bo wtedy mam wrażenie, że mam ucisk i Julek też kopie, bo Mu się chyba nie podoba. Pewnie Go zgniatam
Shimmer - ja jak się kładę na plecach z wyprostowanymi nogami to mnie ciągnie brzuch więc muszę leżeć z lekko podkulonymi kolanami, a najlepiej na lewym lub prawym boku. Tylko jak mnie noga jedna czy druga boli od leżenia na którymś z boków wtedy muszę na chwilę położyć się na plecach, ból przechodzi i znowu na boczekJa sobie nie wyobrażam teraz spać inaczej - ta poducha jest cudowna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 20:03
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ty masz zawsze problem Ty kurko łańcuchowa
Ale jak się w kieckę na Wigilię wystroisz to poproszę sesję zdjęciowa speszjali for mi
I nie nerwuj się
kurko łańcuchowa? wiem co chciałaś napisac!!!! z grzecznści zmieniłaś "w" na "k"!!!
teraz się bedziesz wypierac, ale musiałabym cie nei znaćty małą wredna glizdo
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No
ale ja to nawet lubię jak Amy ten zgrabny dupciuś pokazuje
sama takiego nie mam to chociaż na obcy popatrzę
ale tu nikt ich nie wrzuca! wy mendy
boicie się pedofilashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:kurko łańcuchowa? wiem co chciałaś napisac!!!! z grzecznści zmieniłaś "w" na "k"!!!
teraz się bedziesz wypierac, ale musiałabym cie nei znaćty małą wredna glizdo
O nieeee !! padłamMoja wyobraźnia nie sięga tak daleko jak Twoja
buahahhah znowu domownicy pomyślą, że jestem nienormalna bo się śmieję na cały głos
Amy .. brak mi słów
iwonka1077, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość