Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNieźle babki co? Zaczynamy już bardziej realnie o naszych dzieciach myśleć
takie odliczanie w dół od 100 daje już wizję jak to blisko. Jeszcze niedawno mówiłyśmy że za wcześnie na zakupy a teraz co? Mało czasu się robi
Tylko patrzeć jak będziemy wyprawki miały gotowe i weźmiemy się za torby szpitalne
Ja odliczanie zaczynam 4.01 a 5.01 idę na glukozęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 16:42
Ewelcia, hwesta, Rudzia, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie mialam czas pomyslec sobie o moim zyciu i stwierdzialam, ze po macierzynskim uderzam do szkoly, zrobie sobie jakis inny zawod bardziej przyszlosciowy i dajacy wiecej mozliwosci i chyba pojde na terapeute w SPA
zawsze chcialam pracowac w SPA ale tu w Szwecji jest to platna szkola i bardzoo duzo kosztuje, rodzice powiedzieli ze pomoga, a przez rok moze tez uda mi sie cos odlozyc
KasiaKwiatek, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje drogie mam nadzieje,ze wszystkie z was przeżyły swieta w ciepłej atmosferze
ja dzisiaj troszkę zaczęłam panikowac co do wyprawki,bo oprócz kilki kosmetykow ,pampersow i chusteczek plus rozka i kocyka kilku symbolicznych ubranek nie mamy nic a nic. Hihi takze po wizycie ktora mam 15 stycznia dopiero zaczniemy juz na prawde kupowac na powazne . Wozek ,wanienka,lozeczko skompletowac no i ciuchy dla mnie i reszta dla malca. Nie moge sie doczekac hihi belly mowi mi ze zostalo mi do terminu 91dni
Ja dostalam troche kaski ,słodkości,ciepłe skarpety ,zestawik z perfum i żelem a od tz piekny łańcuszek; )
Aaaa mamcia zrobila mi pyyyyszny grysik jak z dziecinstwa z kakao mmm omomom hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 18:35
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dostałam zamówioną chustę dla Mikiego, branzoletkę z Lilou serduszko z imionami naszej piątki, kolczyki,zestaw do odcisku stopy i rączki oraz album pamiątkowy też dla synka. Do tego masło z The Body Shop i trochę kaski
A Wy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 18:23
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Witajcie po przerwie
pytanie powyżej o prezenty - kobietki, dostałam serię opowieści o Grey'u. Dziś skończyłam pierwszą część
któraś czytała?
pozdrawiam serdecznie
ja czytalammam wszystkie serie
a w lutym wybieram sie do kina na premiere filmu
Gosha lubi tę wiadomość
-
U nas byla w tym roku umowa, ze robimy prezenty tylko dzieciom bo bylo sporo do obdarowania a dorosli nie robili sobie prezentow. Co roku robilismy i bylo mi troszke glupio, ze w tym roku nic nie kupujemy ale jak trzeba zrobic prezenty 8-ce dzieci to sa juz spore koszta. Ale z mezem zrobilismy sobie drobne prezenty, ja kupilam dla niego koszule a dostalam perfum hugo boss ktory sobie wybralam
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:właśnie. Wciąga. Ale czy warto się dać porwać TAKIEJ lekturze? Hmm jestem zniesmaczona nieco. Przeczytam chyba, ale nie urzekła mnie ta erotyka w tym wszystkim....
weronika86 lubi tę wiadomość