Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do informowania na np to ja jestem za, kazdy robi jak chce ale jak widzialam jak moje znajome wrzucaja zdj usg z samym pecherzykiem czy cos to juz glupota.. jedna tak zrobila a potem sie dowiedzialam przypadkiem ze poronila.. dlatego ja nie chcialam sie chwalic za szybko ale jak dostalam takie ladne zdj usg to na fb wrzucilam a co
nie bede ukrywac mojej kruszynki
Lali, Angela89, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Najwazniejsze, zeby nie wrzucac zdjec z porodowek
!! Bo wsrod moich znajomych i takie byly na fb !!
jednej znajomej maz wrzucil fotke jak ona lezy na porodowce na lozku przykryta kocem a pozniej sie okazalo ze Ma cc i wrzucil zdjecie jak ona miala przy buzi przylozona ta nerke do rzygania
i wygladala okropnie taka biedna umeczona porodem a na koniec cc, maz idiota doslownie, ja bym mojego zabila za cos takiego
-
Lali wrote:Najwazniejsze, zeby nie wrzucac zdjec z porodowek
jednej znajomej maz wrzucil fotke jak ona lezy na porodowce na lozku przykryta kocem a pozniej sie okazalo ze Ma cc i wrzucil zdjecie jak ona miala przy buzi przylozona ta nerke do rzygania
i wygladala okropnie taka biedna umeczona porodem a na koniec cc, maz idiota doslownie, ja bym mojego zabila za cos takiego
O ja pierniczę. xD Gdzie on miał głowę, no przepraszam ale serio - debil.
Ja też się nie chwaliłam na fejsie, chociaz chętnie bym zdjęcie z brzuszkiem wrzuciła, ale nie mam żadnego ładnego.A z usg nie wrzucam, bo i tak nic tam nie widać, zresztą nie sądzę, żeby znajomi mieli frajdę z oglądania czarno-białych plamek.
Co do mówienia znajomym, to najbliższym powiedziałam dość szybko a teraz mówię czy piszę jak ktoś się odezwie i zapyta np. co słychać.
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:O to one
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d4c0b1d0287.jpg
maz zagladnal mi wczoraj przez ramie jak byl poruszany temat o hemoroidachmowi tak PODAJ DZIEWCZYNOM RECEPTE PATRYKA k. : SEKS ANALNY 2 RAZY W TYGODNIU
hahahahah debil...zaczelam sie smiac jak glupia hahaha a on na to : NO CO WERKA PRZECIEZ NIE MASZ! hahahahahah debil moj kochany....gorzej z taka recepta wyjechac do faceta z tym seksem analnym to juz by po pysku moj mezu dostal
hahahah
mi chyba zaczyna sie pojawiac mleko...cus tam sie skrapla a piersi i sutki bola mnie dzis tak bardzo,ze chodze tip topami, aby czasem niby nie zatrzasnacKrysti lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Najwazniejsze, zeby nie wrzucac zdjec z porodowek
zwyzywalam klienta i zaproponowalam aby pozwolil mi wlozyc sobie w dupe dynie a ja bede filmowac jak bedzie wychodzic
obrazil sie
-
ja pochwalilam sie od razu wszystkim, juz od 4tc...nawet jesli mialoby sie cos stac to chcialam sie cieszyc chociaz tydzien...nawet ciuszki zaczelam kupowac tak wczesnie...dla mnie ta ciaza to cud, dla meza rowniez.
sorka za sranie postami, ale jak juz kiedys pislam tak mi sie latwiej odniesc do waszych wypowiedzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 08:14
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:lali mi kleint wyswietlil film jak glowka jego dziecka wychodzila..idiota..myslal ze to smieszne
zwyzywalam klienta i zaproponowalam aby pozwolil mi wlozyc sobie w dupe dynie a ja bede filmowac jak bedzie wychodzic
obrazil sie
ale mu dowalilas z ta dynia
No idzie wyczuc, ze masz dobry humor, wiec sie zastanawialam co sie dzieje z kochana tesciowaweronika86 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:O nieee!! Co ludzie maja w glowach
ale mu dowalilas z ta dynia
No idzie wyczuc, ze masz dobry humor, wiec sie zastanawialam co sie dzieje z kochana tesciowazastanawiam sie czy odebrac dzis telefon jak bedzie chciala wrocic
zawsze mozna zrzucic wine na zaspy
O BOZE MAMO NIE DOJADE :d hahahahahha ale wydaje mi sie ze zostanie u niego do niedzieli wieczorem, bo tesc w poniedzialek wraca do pracy. Od dzisiaj mamy spory ruch w studiu wiec wiekszosc czasu i tak spedze w pracy
tescowa wraca do pl w ten wtorek lub wtorek 6ego po nowym roku..zlecialo szybko
z ta dynia to tak na szybko, bo sie wkurwilam ladnie...gdzie obcym ludziom takie cos pokazywac i wogole jak mozna to nagrywac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 08:41
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane! U mnie nadal biało, Hwesta u Ciebie pewnie też
Ja na razie się wyleguję w sypialni, piję kawkę i zjadłam pienik na śniadanie...cudowne a na wadze +10kg...a w dupie z tym! I tak złapię kg co bym nie robiła a tak przynajmniej trochę przyjemności z Mikim mamy
Weronika super trzymaj teściową na dystans, niech se siedzi u teścia do wyjazdu. A powiedzieliście jej już, że jej nie chcecie do pomocy? -
nick nieaktualnyKasiaKwiatek tez biało tez
ale dziś juz bez słońca,wczoraj ładniej było. Narzekalam na zaparcia,a zjadłam po świątecznym jedzeniu serek wiejski z bułka i pomaranczke na śniadanie i mam oczyszczanie jelit :p ile to człowiek może mieć w sobie kupy za przeproszeniem :p
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
U mnie jak byk 10 kg do przodu, ale od dzisiaj juz uważam na to co jem, nie ma co... Bo mi jest najzwyczajniej cieżko
O mojej ciazy nie wiedział nikt do około 12 tyg, oprócz meza i kilku osób w pracy, ktore musiałam powiadomić, żeby zmienić sobie stanowisko... Teraz wiedza najbliżsi a i tak pewnie juz cała rodzina itp. Tajemnicy z tego nie robie i nie robiłam, brzuch wielki wiec widac. A ze mieszkam w Hiszpanii, z Polski wiedza tylko najbliżsi znajomi... A przynajmniej tak myśle, wiadomo takie newsy szybko sie rozchodzą
Szkoda mi tej dziewczyny styczniowej, przykro mi sie zrobiłotakie życie... Trzeba myslec pozytywnie dziewczyny, jest wiele sytuacji na ktore nie mamy wpływu. Jedno jest pewne, musimy o siebie bardzo dbać, nie bagatelizować nic co nas niepokoi. Jak sie urodził mój synek byłam najszczęśliwsza mama najładniejszego bobasa jakiego w życiu widziałam. Długo nie mogłam zrozumieć, dlaczego akurat on jedt chory... I pytania co zrobiłam zle, czy cos zaniedbałam w ciazy itp. Teraz robie tak żeby nigdy nie moc sobie nic zarzucić, dbam o siebie jak tylko moge...
Ojej jeszcze kilka dni i będziemy o rok starsze ;(KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDupa urośnie chcemy czy nie
każda ma inną przemianę materii a i wiek robi swoje. Najważniejsze, że dzieci rosną i zdrowo się urodzą, potem trzeba będzie się zmobilizować z ćwiczeniami itp. Ja się nie obzeram, jem małe porcje a co 3/4 godziny a i tak mój organizm reaguje inaczej niż w poprzednich ciążach i odkłada więcej...robi po swojemu...
no i co z tym zrobić? Nic...
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość