Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Mam pytanko z cyklu dziwnych pytań - jest możliwe aby pępek nie wyszedł znaczy się nie wypuklił?
Czytalam o tym i wiele dziewczyn mialo tak ze pepek nie wyszedl, mi pepek tez nie wyszedl i jakos sie nie zapowiada na to.. jedynie troche zrobil sie płytszy -
CzaryMary wrote:Wracam.
Kegla znalazłam, cielsko wykapalam i wypeelengowalam, wlaczylam kolysanke brzuchowi wiec teraz relakssss
Dla dziewczyn z dostępem do mothercare - jest fajna przecena na masła przeciw rozstepom z olejkiem migdalowym i masłem shea za 10 zl. Fajnie się rozprowadza. O efektach powiedzieć nie mogę bo rozstepy juz niestety mam ale całkiem fajny balsamik za fajna cenęja też powinnam się umyć ale jakoś mi się nie chce
A masło kusi ale po dzisiejszym dniu stwierdzam, że czas zacząć oszczędzaniea pod choinkę dostałam mamarin, tołpę i jeszcze cece arganowe masełko to nie będę przeginać
-
Angela89 wrote:Mam pytanko z cyklu dziwnych pytań - jest możliwe aby pępek nie wyszedł znaczy się nie wypuklił?
Ja nie wiem, bo mój wyszedł już w 17 tygodniu. Jest całkowicie na zewnątrz i mąż się śmieje, że mam trzy sutki jak mam ubraną cienką bluzkę bez biustonoszashimmer_lip, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:A może to zależy od sposobu wiązania pępka jak się rodziłyśmy???
Pewnie tak. Ja ogólnie mam dziwny pępek. Wszyscy mają taką szparkę, a mój to tala kuleczka więc musiał od razu wyjść. Chyba mi źle pępowinę ucięli -
Nie ma farb bez amoniaku;)
Co do monitora i innych kabelkow zgadzam się w całości z Idą- to takie trochę kupowanie spokojnego sumienia. To tak w mogą skrócie. Nie kupię i nie mam zamiaru;)
Mięśnie kegla zawsze spoko:P
Jutro mąż kupuje mi laptopa:D ale jestem happy:))
Hela dzięki jutro lecę po olej:) a aloes jaki do tego? I czy o te wszystkie oleje pytać w aptece? O słowa też?
Dobranoc ciotki:)Hela85, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Nie ma farb bez amoniaku;)
Co do monitora i innych kabelkow zgadzam się w całości z Idą- to takie trochę kupowanie spokojnego sumienia. To tak w mogą skrócie. Nie kupię i nie mam zamiaru;)
Na opakowaniu napisane, że nie ma więc nie ma i się nie kłóć
Casting Crème Gloss
Smakowity i lśniący kolor, subtelna zmiana
Trwałość do 28 myć, brak widocznych odrostów
Intensywna odżywka z mleczkiem pszczelim
Pokrycie pierwszych siwych włosów
Bez amoniakuKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Fajowo
ja też powinnam się umyć ale jakoś mi się nie chce
A masło kusi ale po dzisiejszym dniu stwierdzam, że czas zacząć oszczędzaniea pod choinkę dostałam mamarin, tołpę i jeszcze cece arganowe masełko to nie będę przeginać
Jakbym miała taki asortyment to tez bym nie kupowała:-)
Angela mi wylazl kawalatekoooo i dzisiaj zauwazylam ze pokazała mi się linea nigra
jak wylezie mi reszta pępka to będę czuła się w pełni ciężarówka
Wczoraj na balu sylwestrowym jakaś obca kobieta życzyła mi szczęśliwego rozwiązania. Pomyslalam sobie .. O cholera , to az tak widać mi brzuch ? Hhaha jestem naiwna -
Angela ja też nie mam linii ani pępka wypukłego ani siary więc chyba tak to różnie bywa.
hwesta trzymaj się dzielnie, koniecznie zapytaj o pessar
Będzie dobrze wszystkie kwketniowe bąble będą zdrowe i donoszone. Nie może być inaczej. -
nick nieaktualnyCrp 0,1 juuupi, mocz ok. Szyjka skrocona,ale zamknieta,duphaston na luteine mi zamienili,magnez,nospa,kontrola u lekarza za 7 dni,a w razie utrzymywania się dolegliwości szpital- do 33 tyg bielanski,orlowski,karowa,starynkiewicza
Fasia, CzaryMary, Rudzia, Hela85, shimmer_lip, Robotka1, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka olej lniany budwigowy w prawie każdej aptece jest, u mnie 19 zł kosztuje, aloes też jest w aptece z oleofarm,te inne oleje i nawet aloes to np. z biochemii urody lub ze zrób sobie krem ale lniany wg mnie najlepiej wychodzi finansowo, wydajnościowo i efekty najlepsze zauważyłam
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny