Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA widziałyście jak styczniówka szybko urodziła w sylwestra?
O 21.05 odeszły jej wody, o 21.35 była w szpitalu a o 22.10 mały już leżał u niej na piersiach
Ufff oby mi tak błysk nie poszło bo do szpitala nie dojadęCzaryMary, Angela89, shimmer_lip, Anka1501, weronika86, Krysti, Fasia, Gosha, Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry piękne i powabne mamusie
Do porodu zostało 90 dni. Czas zaczyna nabierać niesamowitego tempa
Foto na cześć 28 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:01
shimmer_lip, KasiaKwiatek, sylvia007, weronika86, Anka1501, Krysti, liloe, Fasia, kluska, Rudzia, Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:A widziałyście jak styczniówka szybko urodziła w sylwestra?
O 21.05 odeszły jej wody, o 21.35 była w szpitalu a o 22.10 mały już leżał u niej na piersiach
Ufff oby mi tak błysk nie poszło bo do szpitala nie dojadę
Widziałam:) Suuuper że tak jej szybko poszło
Kasia - przypomnij gdzie rodzisz. -
KasiaKwiatek wrote:A widziałyście jak styczniówka szybko urodziła w sylwestra?
Ufff oby mi tak błysk nie poszło bo do szpitala nie dojadę
Czytałamfajnie miała. Ona leżała z dzidzia po porodzie a za oknem fajerwerki
weronika86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A widziałyście jak styczniówka szybko urodziła w sylwestra?
Ufff oby mi tak błysk nie poszło bo do szpitala nie dojadę -
Ida wrote:No tak
Teraz zauważyłam
Tak szybko lecą te posty, że nie nadążam
Mnie interesuje, czy cukrzycą można nazwać fakt, gdzie tylko jeden parametr jest przekroczony, a reszta jest w normie.Anka1501, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:No tak
Teraz zauważyłam
Tak szybko lecą te posty, że nie nadążam
Mnie interesuje, czy cukrzycą można nazwać fakt, gdzie tylko jeden parametr jest przekroczony, a reszta jest w normie.
Cukrzycę ciążową rozpoznajemy, jeżeli zostanie spełnione przynajmniej jedno z kryteriów zamieszczonych w poniższej tabeli.
No i pod spodem jest ta tabela, którą wklejałam.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDruga ciąża styczniówki
Czary Mary ja rodzę na Inflanckiej
Moja trzecia ciążaale "pocieszyła" mnie położna, że organizm wraca do normalnego stanu 3/4 lata po porodzie i potem to jak kolejny pierwszy raz więc może u mnie takiego ekspresu nie będzie
ale z drugiej strony...szkoda, że miałoby się łatwiej nie być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 11:45
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Ania mozna załatwić akt uznania dziecka. Właśnie dla par bez ślubu, fakt że potem można to załatwić ale trzeba po porodzie iść razem. Raz, że nie wiem jak się będę czuła, dwa może byc kolejka i co? Z małym stać i czekać? Po co?
Teraz załatwimy to od reki za jednym razem. A na zarejestrowanie dziecka niby też jest czas po porodzie ale PESEL wszędzie chcą dość szybko mieć podany więc koło się zamyka.
Dziś przetestuję ile to trwa i Wam napiszę.
N
Mi ślub też konieczny nie jest, nic to nie gwarantuje wiem z doświadczenia po jednym już... Ale K chce, bardzo i wiem, że z miłościa mnie to cieszy bardzo, na kupno wspólnego mieszkania zdecydowaliśmy się i posiadanie dziecka i nie były nam potrzebne ddo tego akty żadne, teraz to nasza wspólna decyzja i chcenie
buzie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Rozumiem. ALe jestem też ciekawa czy rozpoznaje się już po jednym wyniku, czy trzeba powtarzać test. Czekam na to, co powie mój gin.