Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wera zgadzam się co do menu Goshy. Nie wiem kto jej takie cos ułożył, ten diabetolog to jakiś niedouczony.
Ułożył jej cukry i wegle proste to nic dziwnego, że cukier skacze. Poza tym porcje są niedobrane chyba pod osobę. Wiadomo, że inne zapotrzebowanie ma osoba z wagą np 50kg, inna z 70 a jeszcze inna z wagą 90 itd,weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Hwesta nie pisałam bo znowu nas goście nawiedzili wczoraj, tacy noworoczniale czytałam co i jak z Tobą. Całe szczęście, że jednak pojechałaś. Intuicja mamy przede wszystkim! Nie pisałaś o tych bólach miesiączkowych, a to rzeczywiście już powinno niepokoić. Fasia od razu by Cię wygoniła na ip
dobrze, że już pod kontrolą i obsługę miałaś ok.
Ja stacjonuję w łóżku, a potem idziemy na spacer z Kubą do urzędu stanu cywilnego... Zaklepiemy termin ślubu na wrzesieńi załatwimy uznanie dziecka...żeby od razu mały miał nazwisko taty w książeczce. Nigdy nie wiadomo czy dam radę iść z nim po porodzie rejestrować a gdy nie mamy ślubu to trzeba być we dwójkę albo właśnie akt uznania tata musi mieć więc za jednym zamachem załatwimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 10:26
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Wera zgadzam się co do menu Goshy. Nie wiem kto jej takie cos ułożył, ten diabetolog to jakiś niedouczony.
Ułożył jej cukry i wegle proste to nic dziwnego, że cukier skacze. Poza tym porcje są niedobrane chyba pod osobę. Wiadomo, że inne zapotrzebowanie ma osoba z wagą np 50kg, inna z 70 a jeszcze inna z wagą 90 itd,Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Kasia a można coś takiego załatwić przed narodzeniem dziecka? my też nie mamy ślubu ale jak syna rejestowalismy to kazali po urodzeniu. Zbytnio się tym nieinteresowalam. Jak to jest?
mile uczucie...widac nadal kocha po takim czasie
Fasia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Kasia a można coś takiego załatwić przed narodzeniem dziecka? my też nie mamy ślubu ale jak syna rejestowalismy to kazali po urodzeniu. Zbytnio się tym nieinteresowalam. Jak to jest?
-
weronika86 wrote:w anglii mamy 46 dni z tegk ck czytalam po porodzie, nie ma znaczenia czy mamy slub, wazne aby tatus byl obecny...jestesmy razem juz 13 lat, slubu nie mamy...choc pysiek coraz czesciej wspomina...nawet ostatnio widzialam jak przeglada obraczki
mile uczucie...widac nadal kocha po takim czasie
My pójdziemy tak jak przy starszym synu po porodzie bo żadnego problemu nie było. Tylko tutaj jest 14 dni z tego co pamiętam
My jesteśmy 9 lat razem a jest lepiej niż na początku. Smiejemy się zawsze, że do ślubu pójdziemy dopiero jak nam wnuki będą kwiatki sypać -
Anka1501 wrote:My pójdziemy tak jak przy starszym synu po porodzie bo żadnego problemu nie było. Tylko tutaj jest 14 dni z tego co pamiętam
My jesteśmy 9 lat razem a jest lepiej niż na początku. Smiejemy się zawsze, że do ślubu pójdziemy dopiero jak nam wnuki będą kwiatki sypaćprawdziwa milosc rozwija sie z czasem
nas lydzie zawsze pytaja jak nam sie udaje taak kochacvi wspierac bedac ze soba 24hr na dobe...razem spac, razem sie kapac, golic bobra, spac na golaska, seksy codziennie, praca rqzem...da rade jak sie kocha
a 14 dni po porodzie to malo..tym bardziej jesli ma ktos cc np
hwesta lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Cześć dziewczyny. U mnie pierwszy "normalny" dzień po świętach, ale tylko w sumie dla męża, bo poszedł w końcu do pracy
A ja jednak pławię się w tym moim zwolnieniu, fajnie jest móc zostać w domu
Hwesta, Twój wynik po 2h wskazuje na cukrzycę, ale najlepiej jest test powtórzyć. Skontaktuj się z lekarzem.
Mam pytania odnośnie magnezu, bo wiem, że większość z Was bierze. Ja mam taki zwykły MagneB6. Ile tabletek mam brać dziennie? 1 czy 2 to za mało? Nic u mnie się nie dzieje, czasem napnie się brzuch czy zakłuje, ale zaliczam to do normy.
Zależy ile tego magnezu jest w 1 tabletce. 350 to minimum w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 10:46
weronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Cześć dziewczyny. U mnie pierwszy "normalny" dzień po świętach, ale tylko w sumie dla męża, bo poszedł w końcu do pracy
A ja jednak pławię się w tym moim zwolnieniu, fajnie jest móc zostać w domu
Hwesta, Twój wynik po 2h wskazuje na cukrzycę, ale najlepiej jest test powtórzyć. Skontaktuj się z lekarzem.
Mam pytania odnośnie magnezu, bo wiem, że większość z Was bierze. Ja mam taki zwykły MagneB6. Ile tabletek mam brać dziennie? 1 czy 2 to za mało? Nic u mnie się nie dzieje, czasem napnie się brzuch czy zakłuje, ale zaliczam to do normy.
Aha i też mam poradę dla Goshy, by skonsultowała się z innym lekarzem. Nie chciałam nic wcześniej mówić, bo sama nie jestem specjalistą, ale też Twoja dieta nie wydawała mi się odpowiednia.Ida lubi tę wiadomość